Scorpiutze...unde sunteti ? (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

yris,tare mult m-a emotionat povestirea ta!as mai vrea si eu sa trec prin emotiile nuntii(dar tot cu acelasi om)!eram sigura ca o sa ai parte de zile frumoase!si maine o sa fiu alaturi de tine!chiar m-am emotionat!
Ema,si eu ma gandeam sa-ti propun incuscrirea,dar eu sunt cam rusinos,ca deh sunt micut!dar ma fac eu mare si o scot eu pe blondina la o
Aldaesme,multumim de urari!la fel si pentru tine!
Carmen,acum am vazut!Anda e nascuta in aceeasi zi cu mine!numai fete frumoase pe 26
cearta cu sotul parca nu a fost!asa sunt eu mai prostuta!nu pot sa tin suparare!nu pot!seara asta a fosr frumoasa!am fost la cumparaturiam papat si pizza si pe deasupra s-a dus acum sa-l culce pe bebe!Or fi remuscarile?
va pup pe toate,pe toate!

poze noi cu bubu

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR!Ce mai faceti?Cum ati petrecut ieri?YRYS, ma bucur din suflet ca ai avut parte de vreme frumoasa si de o petrecere super!Sa stii ca in cinstea voastra,eu si sotiorul meu am baut sampanie rose,am avut si prajturi,asa ca ne-am simtit foarte bine!Cum te simti cu noul nume?Eu cand m-am maritat si i-am luat numele sotului,mi se parea asa ciudat,parca eram pe alta lume.M-am obisnuit repede dar cand trebuia sa semnez ceva parca tot cu numele vechi imi venea s-o fac.TE PUP SI ABIA ASTEPT SA VAD POZE!!!ALDAESME, foarte frumos mesajul tau!Iti multumesc pentru urari,la fel iti doresc si tie!TE PUP!EMMA, iti sta super cu noua tunsoare!Tu si Daria sunteti niste artiste!PE BUNE!!!Acum sper sa nu te superi,v-am scuipat sa nu va deochi!Stii,eu am ochii verzi si deochi foarte usor.Asa ca mi-am facut datoria!TE PUP!DANITIN,imi pare rau ca nu poti sa mai stai de vorba cu noi!Totusi, daca te razgandesti,sa stii ca noi suntem aici si te asteptam!TE PUP SI-TI DORESC NUMAI BINE!!!HELLENE, imi pare rau pentru George,si pe mine ma innebuneste Alin cu tusea lui care nu-i mai trece o data si parca da semne ca ar fi racit iar.Eu ma tot agit sa nu se imbolnaveasca acum inainte de operatie dar se pare ca nu am sanse!Ce-o vrea D-zeu!TE PUP!Fetelor va pup pe toate, inclusiv pe cele carora nu le-am scris nimic!O zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!!! Lory_kluiALIN CRISTIAN http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata!
yrys, ma buccur tare mult ca a fost frumos.chiar m-am gandit ca ai avut o vreme mai mult decat superba.asteptam cu nerabdare pozele.sa te distrezi bine si diseara.suntem alaturi de tine.
gaby, nu stiu de cearta cu sotul dar ma bucur ca a trecut.
noi am fost la doctor si a trecut infectia.acum nu avem decat picaturi pentru nas si vad ca razvan respira tot mai bine.de azi o sa-l pun sa doarma la el in pat ca si-a cam facut de cap de cand e bolnav a dormit numai cu noi.va pup pe toate.mai avem putin de tot si vine luna noastra.uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

yrys,mai ce ai cautat tu la net aseara????mai,mai...trebuia sa petreci
hai,ca azi e zi mare.dc ieri ai fost frumoasa,azi o sa fii minunata.aaa,vezi:sa-l calci pe george pe picior,cand intri in biserica!!!!
vb dupa ce vedem pozele.nu mai intra pe net,distreaza-te!!!!

fetelor,va multumesc tuturor pentru complimente.deja mi-am luat nasul la purtare,dar au picat bine,caci mi-a luat al meu sot cantar electronic si sunt socata:72 kg!!!!avea dreptate mama.eu credeam ca am 63,bine ca am reusit sa slabesc 7 kg,ca altfel ma imbolnaveam de galbinare.
ana,eu dau vina pe tata ca sunt grasa!!!!
elena,bine ca nu mai are dureri.mai nu stiu ce e,ca si pe mine de cateva zile m-a napadit o dragoste pe fie-mea,ceva de speriat.aaa,are o noua filosofie:femeilor nu le plac barbatii,le plac fetitele,cum mami e femeie,iar eu fetita,ins ca mami ma place pe mine.
gabriela,pai gata,ca la tigani.ai grija sa educi baiatul,sa nu fie gagicar si eu ma ocup de dota.lasa-l pe sot sa simta vbinovat.ti-am zis ca incet-incet,se pot dresa.
lory,da,suntem artiste.sotul spune ca ne spargem amandoua in figuri..
cand eram mica,eram sa mor de deochi.am cazut in coma,medicii nu stiam ce am,asa ca.....mama are o vb:dc nu crezi,nu se prinde,asa ca ma fac ca nu cred.
eu nu am reusit sa beau nimic aseara,a zis si sotul ca luam azi vin rosu.
adriana,adevarul ca luna asta ne simtim in pielea noastra.in centrul atentiei!!!

Ema
Iepurasii trazniti
Poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_id=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Mergi la inceput

'NEATA SCORPIUTELOR!Slaba activitatea pe-aici!Va cred, inca mai petreceti,nu?Acum cand va scriu,in Romania este aproape 4 dimineata.MIRESICA NOASTRA, probabil e la capitolul BATIC sau se pregateste de CIORBA DE POTROACE? Abia astept sa vad poze!Asa de emotionata am fost zilele astea de parca daca as fi fost in tara, ar fi fost musai sa particip si eu pe bune la petrecere.Poate cu alta ocazie...la botez...cine stie?!?!?EMMA, MI SE PARE CORECT SA VA SPARGETI IN FIGURI!Sunteti doua frumoase!Zice sotul tau asa,dar cred ca-i creste inima de bucurie ca are asa fete!NU CREZI?Apropo de cantarul electronic.Eu am unul care iti arata bineinteles kilogramele,cat la suta grasimi ai,si dupa cum cantaresti,cam care este varsta care o ai.Mie imi da 28 de ani,la grasimi stau bine,nu foarte bine!Asa ca trebuie pe bune sa ma pun un pic pe dieta.Nu stiu cand am sa incep ,am alte prioritati acum dar la sala vreau sa-ti spun ca topai intr-un fel,mai trag si de greutati,de mancat nu ma prea omor,si grasimi tot am!!!Mai e un pic si vin sarbatorile...Poate din ianuarie sa incep.RAMANE DE VAZUT!TE PUP!Fetelor,va pup pe toate, sa aveti grija de voi si numai bine va doresc! Lory_kluiALIN CRISTIAN http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragelor!
Yrys, de acum gata: esti data cu acte, cu pirostrii, cu totul Sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun si cand ai vreme avem curiozitati mari: pozeeeee, macar atat, daca live nu te-am vazut! Sa fiti iubiti si fericiti si mereu ca in aceste zile super-super-superbe! Va pup si pe tine si pe George, aveti grija de voi!
Ema, lasa nasul, ca stii bine ca arati bine
Lory, ce face Alinushu'?

Vad ca astazi sunt deja 2 sarbatorite: Natydea si Ana-Daniela! Desi nu au scria de multa vreme aici, eu le zic la multi ani si sa fie fericite!
Fug in vizita acum, duminica frumoasa mai departe!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

CE LINISTE PE-AICI!!!Nu v-ati trezit din betie,scorpiutelor?HELLEN, noi doua ce mai suntem active,in rest...Alinutul meu e bine(cred ,ca nu se vaita de nimic),dar incet,incet ne apropiem de momentul operatiei si te rog sa ma crezi ca-mi este tare frica!ITI MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU INCURAJARI! Nu stiu cum va fi nici inainte...nici dupa.Sper ca D-zeu. sa ne ajute sa trecem cu bine!Deocamdata mai avem de dat o petrecere(sambata viitoare),cu ocazia implinirii a 2 ani,trebuie sa mergem la templul unde l-am botezat si pe urma trebuie sa ne ocupam de sanatate.Cam astea sunt problemele noastre arzatoare.Voi cum v-ati descurcat dupa operatie?Imi cer mii de scuze ca te tot intreb,sper sa nu te stresez prea tare!Sunt super ingrijorata,numai cand ma gandesc ma ia groaza!TE PUP SI-TI MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU SUPORT! Lory_kluiALIN CRISTIAN http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Lori, da' nu ma stresezi deloc, chiar te rog sa insisti daca simti ca vreo informatie e buna. Nu stiu cum e acolo stilul, poate mai evoluat, insa problemele care pot aparea sunt de la anestezia generala, bat'o vina! Mi l-a dat peste cap cu totul, ii afecteaza si somnul, si a devenit mai nervos dupa. Durerea de la operatie nu e foarte mare, pentru ca in principiu e usoara, si cateva zile il tii pe analgezice, insa ideea e sa nu se miste foarte mult. Daca e un copil mai activ, greu sa il tii, insa deja la 2 ani te poti intelege altfel cu el, sper si iti tin pumnii! Tu trebuie sa te pastrezi calma si rabdatoare ca vei avea nevoie, si mai ales odihnita. Oricum nu stai mult acolo, asa ca ajunsi acasa vei zice ca gata, ai scapat!
Aici (eu l-am operat in Iasi), ca sa nu fie traumatizanat luarea din bratele mele, i-au facut preanestezie, adica l-au "drogat" efectiv, sa nu planga atunci cand il duc in sala. In alte parti se obisnuieste sa se tina mama langa copil pana il adoarme. Eu as fi preferat varianta a doua, ca fiecare miligram de "drog" stiu ca il afeceteaza. Insa nu ai ce sa comentezi, cata vreme asta e politica acolo.
Iti tin pumnii sa stii, si cu siguranta dupa o vreme vei spune ca a fost usor, insa in momentele alea simti ca nu rezisti, iti zic nu numai din experienta mea.Va pupic!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna, scorpiute.
am intrat in luna noastra.uraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!trebuie sa ne imbatam luna asta.la multi ani sarbatoritelor de azi desi nu le cunosc.
noi doar ce am venit de la plimbare.aici la constanta a fost o zi superba si foarte cald.am fost cu razvan in parc si ne-am jucat amandoi.maine incepe o saptamana noua si merg la munca.
va pup pe toate.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

http://community.webshots.com/album/482702216EExbOk
asta e prima zi
ieri - de vis, nu se putea mai bine.
Ne-a fost teama ca nu vin toti invitatii si au venit mai multi. Nu am dormit decta 3 ore si am facut un drum la ploiesti dus-intors. La biserica m-am distrat, la restaurant am dansat ca o nebuna toata noaptea de mi s-au invinetiti unghiile de la picioare si merg in sandale. Singurul meu off a fost ca florile pe care le-am primit la restaurant, mi-au fost subtilizate si azi mi-au zis ca nu era nici o floare la dimineata. Asta sa fie paguba. Oricum marti intentionez sa plecam...deci...
imi e somnic. promit ca maine revin cu povestea nuntii mele.
pupici si somn usor...
si multumiri multe multe pentru gandurile care mi-au fost atat de aproape si au facut din nunta mea o zi perfecta. V-am ascultat si m-am distrat excelent la nunta mea.

Mergi la inceput