doruletz stie DC... (scandinavi 79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Mama-mama....4,6kg este de-a dreptul un copil de 3 luni....

Pot sa spun ca imi place la nebunie alegerea facuta cu privire la nume? Good choice....

Pai in dulapul virtual cu bauturi avem de toate...Un Dom Perignon pentru asa ocazie zic eu...pentru toata lumea...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

lil, multumim de vesti. Bine ca nu s-a chinuit... Las' ca-i bine si cu cezariana, va zice mandel, ca si eu tot neprogramata o facui. Sper ca nu i-au facut anestezie generala, s-o vada si ea pe Alexandra din prima clipa ...

Io tot cu vinuletul sint, ca-mi trebe ceva timp sa dau gata un pahar...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

nea dorele ai ouat ma ? acu esti lauz ? hahaha sa-tzi traiasca !

ce ferarri vikisoara ? lamborgini ?

jaguary, ferarry, march ............ hahahaha

http://community.webshots.com/photo/475936481/475952747YokeRv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mai, da sa stiti ca Sofia la 3 luni avea 4.6 kile!! Alexandra Anna e o voinica si o desteapta.
faza cu nemancatui acuma...pai se odihneste si ea saraca:)) doar sa n-o puna francezii pe lapte praf.

Pt doruletz raspund la intrebari zi si noapte:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

lilutz,bine ca ai venit cu vesti!
Si eu ma gindeam sa o sun pe doruleata,dar apoi mi-am adus aminte cum a fost cind am nascut-o pe Amelie,mai fratilor,sunau telefoanele ca la gara si io ,vai de capu meu ,vroiam numa sa doooooorm,eram terminata dupa 17 ore de travaliu!daca a nascut prin cezariana inseamna ca nu s-a chinuit prea tare ,dar am inteles ca zilele care vin acum nu-s tocmai misto,sint dureri destul de urite ,basca bebeul care se trezeste non stop..sa speram ca Alexandra o sa fie cuminte,o sa pape si o sa doarma,sa o lase si pe mami sa se refaca!
Doruletule,asteptam milionul de intrebari!Cam 999.000 dintre ele le cunosc,le-am pus si eu la rindul meu
pardon,sa nu uit
aa,si era sa uit si altceva:unde dreac umbli vere narancea cind naste taman varu dorel?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

te-ai dat cu nemtii, NN?

auz' ce lipsa de respect, cica doruletzu s-a ouat! da' ce-i pinguin? poate ca s-a miscat mai greu in ultima luna, dar asa cevaaaaa... e de neinchipuit

Mergi la inceput

arboritzo,pai ai uitat bre cind ne "alinta" ca sintem curci ,si alte inaripate care se oo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Iaca m-am aciuat si io c-un irish coffee .-))
vikinga, io te-nteleg, c-am si io un specimen in familie, iegzact ca tatal tau ( de frate-miu vorbesc); "daca el nu are are, apai sigur nu-i bun"!!!
mihalea, hai, plinge-te de nemti, ca esti la locul potrivit (nu te uita la vikinga si nici la conu' narancea de fu' la Düsseldorf, si despre care noi credeam c-ar fi pe la negre-blonde sau vice-versa...). Zic ccc ca-i locul potrivit, ca sa vezi cit de jantili sint danejii cu nemtii. Mai acu' freo doi, veni in vizita oficiala in Dk, prezidentul neamt Johannes Rau. Fu dus in vizeta la Primaria din Copenahga, unde dl. oberprimar lua cuvintul, urindu-i oaspetelui "Bun venit" in germana, dupa care schimba macazul pe "gluma" in engleza. Si zise asa: " va vorbesc in engleza din urmatorul motiv. Acu' vreun secol, danejii vorbeau franceza cu doamnele, engleza cu domnii si germana cu cinii..." La mintea lor, asta cica fu' compliment, asa ceva ...acu' il intelegi pe
narancea, cind ne "alinta" el???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

lilutza,numa bine ,io am trecut la un vinisor rosu,acu acu am timp la tvättstuga(adica spalatorie),n-am gasit liber decit intre 23.00 -7.00,noaptea asta o sa orbecai cu consortu printre blocuri cu rufele si detergentu ,asa ceva...
ce mai zicea doruletu?Ai vorbit chiar cu ea?Era vesela?Ce zicea de piticoata,seamana cu ea sau cu Alain?Abia astept sa ne arate poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

lilutza,numa bine ,io am trecut la un vinisor rosu,acu acu am timp la tvättstuga(adica spalatorie),n-am gasit liber decit intre 23.00 -7.00,noaptea asta o sa orbecai cu consortu printre blocuri cu rufele si detergentu ,asa ceva...
ce mai zicea doruletu?Ai vorbit chiar cu ea?Era vesela?Ce zicea de piticoata,seamana cu ea sau cu Alain?Abia astept sa ne arate poze!

Breee, iar spalati rufele vecinilor???
De vorbit, am vorbit chiar cu dorulet, er abine, insa era foarte obosita si n-am insistat cu tona de-ntrebari ca abia astepta sa doarma. Mi-a zis doar ca vrea acasa, ca nu-i place in spital, insa tre' sa stea acolo 6 zile...da' miercuri vine...:-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput