doruletz stie DC... (scandinavi 79)
Raspunsuri - Pagina 14
Adela99 spune:
ia sa va tin io teoria "saunei" (nu a chibritului)
nu am auzit ca sauna sa fie daunatoare nici chiar femeilor :-) am sa va scriu despre efectele binefacatoare, iar voi trageti concluziile cand nu e bine sa folositi sauna :-)
ajuta la circulatia sangelui, pulsul creste si inima pompeaza mai efectiv. pielea isi pierde din paloare (datorita imbunatatirii circulatiei sangelui), tensiunea scade, sistemul de imunitate se imbunatateste si racesti mai rar.
ajuta chiar si la dureri de incheieturi si muschi si chiar si psihic (devii mai relaxat si uiti de stres)
temperatura de 60-80 grade ajunge, nu trebuie chiar sa ne saunam la 95. din cand in cand e bine sa iesi din sauna si sa te racoresti cu un dus, o baie in lac ... nu se recomda sa te arunci in zapada sau in lac inghetat :-)
pe vremuri se nastea in sauna!
arboria spune:
quote:
Originally posted by Adela99
pe vremuri se nastea in sauna!
adeluci, normal ca acolo se nastea, doar era singura zona incalzita din cartier
narancea spune:
ia mai lasatzi-ma in pace cu zapacelile voastre, nu mai avetzi nici un pic de respect pentru un om batrin si bolnav ! aaaaaaaaaaaaa
arboria spune:
unchiuletzule, cica pentru persoane in varsta si bolnave se recomanda cateva zile de stat in africa
PS. Maria, nus'cum de n-a vazut narancea subiectul tau despre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59653" target="_blank">mititei, ca cica el se pricepe la preparare, poate te ajuta cu un sfat
Sabina spune:
Adelic, da cam cat se sta la sauna? E valabila faza cu 10 minute, dus rece ,iar 10 minte etc?
Narancea prea-ti plangi de mila.La cata tuica am aruncat cu toatele spre tine poate mai vrei?
sa vedeti ce-am patit azi.Pleaca al meu sa se-ntalneasca cu mecanicu.La ora 10.Se faca, 11, se face 12, se face 2, se face 4, se face 6...in sfarsit apare obidit, mort de frig, cu mucii pana-n brau, saracu, a stat cu nenea ala la atelier in frig, da macar a reparat tipu tot ce era de reparat.Nu de alta, da avem masina de epoca, Dacie din '71
da io am innebunit, mobil nu vrea sa-si ia(numa io umblu ca nebuna si la sala cu mobilu),ia-l de unde nu-i:)
Si mai imi da si mama soacra telefon(prima lui soacra, da acu e soacra noastra a tuturor) sa-mi zica ca l-a gasit pe domnu la carciuma din colt cu o blonda si ca abia l-a scos (s-a dus la ea sa-i puna butelia)
iaca-asa.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Si mai imi da si mama soacra telefon(prima lui soacra, da acu e soacra noastra a tuturor) sa-mi zica ca l-a gasit pe domnu la carciuma din colt cu o blonda si ca abia l-a scos (s-a dus la ea sa-i puna butelia)
iaca-asa.
Sabinuto, la cine a pus bre butelia ??? La soacra sau la blonda???
Da' di rele, chiar sinteti rele bre!!! iar...narancea-i de-a dreptul pur si simplu
Mi-au placut pozele cu tatii...:-))) (bucurati-va de ei, chiar daca sint mai departe ..)
Ma duc, poate-or da si astia vreun film pe la TV-eu, ca acu' vaz ca-s toksouri despre ce nume ar fi potrivit unui viitor rege al Danemarcei...parca-i intreaba cineva!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iarina spune:
mey dati-mi ceva tare de baut ca inghetai bocna. Nush ce fu in mintea mea a creata de ma inbracai ca de septembrie, fusai la o inmormantare si tremurai de la inceput pana la sfarsit.Nu ma consola nici faptul ca ailalti tremurara in rand cu mine
Nu stiu zau ce s-a intamplat anu' asta, ca numa' de inmormantari avusei parte...bine ca n=au fost rude apropiate, azi am fost la mama unui coleg. asa ca ce beau scandinavii fratilor in miezu' iernii sa le pune sangele in miscare??? ca la mine nu functiona un dus super fierbinte...neaparat ceva de
Sabina spune:
ce faceti azi? sau sau ??
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
narancea spune:
neatza .......... gugustucelor !
va salut din aeroportul din copenhaga, unde sunt deja dres impotriva racelii cu toate alea ....... mucii continua sa curga mama lor, nu mai stiu nici astia de frica, nici de cognac, nici de whisky, nici de votka. acu trebuie sa-i accept si pe ei hahahahahahaha
ma duc la londra si mai beau si acolo si de acolo plec la africana, miine in zori ( de zi ) am sa fiu in kampala , my god ! unde imi e harazit sa ma preumblu........ lasa ca-i bine, mi-am luat la sheraton, nu e rau, au si piscina si apa calda hahahahahahaha ma gindesc cit de cald o fi acu la ecuator ca la mucii mei numa caldura nu-mi trebuie. fac un business , eu le dau o gripa din aia aviara si poate ma aleg si eu cu o malarie din aia ordinara........ hahahahaha e a nu stiu cita ora cind ma duc nevaccinat in africa, nu ma las pina n-o iau hahahahaha sper ca n-au tintzari la sheraton.......
si apoi ........ savarinele alea de acolo, negre ca frasu ale dracu zici ca-s necuratu hahahahahahaha
kampala ca kampala dar la dar es salaam no sheraton si tintzari cit cuprinde, sper ca mi-au luat hotel in zanzibar pe tarmul marii, dar sa ajungem acolo........
sa vezi ce gripelnitza le dau eu hahahahahahaha pe caldura aia se ia ca focu ! ce draq sa fac , parca eu vreau....... vad ca si aici in aeroport in copenhaga totzi stranuta si le curg mucii, ceva de speriat.....
tre darcu sa ma car de aici de la loja lu diners club ca e bautura pe gratis si chiar ca m-am matolit hahahahaha nu ma lasa astia sa ma sui in avion, s-au mai intimplat cazuri, cu astia nu e de gluma, nu mai are lumea respect pentru nimic in ziua de azi.
Rayuela spune:
na ziua!Iaca merge forumu,sa ne bucuram!
Noi am chefuit ieri,azi...
narancika,nu te vaz bine bre,chiaun prin aeroporturi,printre savarine negre,beutura gratis,mucii cu gripa aviara,basca tintari,basca major da nevaccinat!My god!Vorba ta
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou