doruletz stie DC... (scandinavi 79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Te inteleg perfect vikinga.Si mie mi-e greu sa stau despartita de familie.Ce mandru pare tatal tau de nepotelTata e acum la mine acum si o sa plecam luna viitoare cu totii in Romania.Pun si io niste poze de la ziua lui sarbatorita la "socrii" ca sa-l vedeti si pe al meu.O sa vedeti un om de 66 de ani dar la nu-i dai mai mult de 50 si ceva
http://community.webshots.com/album/475280522ujvbbS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

iete ce misto se vede cu proiectoru, tre sa gasesc un tv recever si bag si tv si ceva sunet misto hahahahahaha nu e rea ideea, de asta v-o dau si voua ....

http://community.webshots.com/photo/476964777/476973812cUGqOG

Mergi la inceput

Da, chiar ca se vede fain dar am auzit ca trebe schimbata lampa dupa nu stiu cate zeci de ore si costa de te-ndoaieE adevarat??Eu as prefera un LCD mai bine sau un Tv cu plasma dar n-are asa rezolutie buna ca LCD-ul.

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca ieri am vazut-o la "Lory" pe nevasta lui Tariceanu.Are doar 28 de ani, e frumoasa si f. modesta.Am ramas impresionata.Chiar mi-a placut mult de ea.Dar de el nu-mi place deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

uof,vikingutzo..cum te inteleg!Si la noi se lasa de fiecare data cu lacrimi si cu noduri in git,eu nu mai sint om vreo 2-3 zile,dupa ce pleaca ai mei..si stii,si ai mei au tacanelile lor,sint in virsta acum,dar dupa ce pleaca,simt asa un gol,si in suflet si in casa,ajung sa ma obisnuiesc sa-i vad ,zilnic,si e tare grea singuratatea de dupa.Asta e soarta noastra ,a celor plecati!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

revin ca am uitat sa mai zic una alta ,asa m-am intristat ca e vikinguta trista
Idora
,am vazut-o si eu pe doamna Tariceanu,si pot spune acelasi lucru:si frumoasa,si desteapta si fara fitze ,nota 10!Si baietelul lor e o scumpete ,si am inteles ca e si gravidutza iar!
Irenule ,tu esti si frumoasa si naturala,dar esti si tzacanita la cap asa ca nu te pun la socoteala
Mihaela(promit ca nu e bere sa-ti aduci aminte de neamtu cel rau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

moama ce discutii discutati voi aicia!!

hai s-o luam pe rand
, Rayu, Istme, Madam tariceanu e nasoala, mi se pare f ingamfata si falsa.scurt pe doi

narancea, habar n-ai.apai eu am luat neam de print, pe bune va zic acuma, al meu are sange albastru de la 2 familii; von stahrenberg si de la Basarabi, nu va mint, avem arbore genealogic, scrie acolo.
Asa ca eu am facut printesa (pe Sofia), castel ati vazut ca are, partea proasta e ca suntem cam scapatati asa, nu reusim sa ne-mbogatim de pe urma hardughiei.

Vick, ce bine-ti sta cu rosu.Stiu cum e cu despartirile astea...ca ai mei sunt in Anglia si din pacate ultimele dati ne-am vazut cu prilejuri f f proaste

Mihaela, ala e nazist rau de tot, nu mi se pare normal cum se poarta.Macar va plateste calumea? eu l-as reclama, pe bune.

acu, scandinavi, o mare problema am.Ctii pe ici pe colo ca sauna ar fi f f proasta pe sanatate(mai ales la femei), ca se pierd multe minerale etc.Care-i treba? Ca mie tare-mi place.

Viki, tu ce regim tii acuma ca sa se-mpace cu sportu? ca cica tre sa mananci inainte si dupa ca sa refaci muschii etc.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

acuma c-am aparut si io v-ati ascuns?

sau e din cauza ca n-am cum se cade

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Sabina aici se face "bastu",adicatalea iarna,preferabil cind e frig de-ti ingheata fierea in tine.Se baga intr-o camera cu aburi,transpira la greu acolo,dupa care ies si se arunca in lacuri cu apa gheatza!Eu nu am fost amatoare,dar cica ar fi sanatos!
P.S.-hai mai madam Tariceanu mi s-a parut o modesta pe linga madam Albu.Mai mult m-a enervat Loredana de Groaza,aia are niste fitze in cap...si nu stie nici sa cinte,parerea mea,mai mult zbiara,dar are niste fasoanee...

Mergi la inceput

pai eu pe Lori sau madam albu nici nu le consider oameni, sunt patachine
da tariceanca macar a intrat in categorie:))

Mergi la inceput