Clasa I....

Clasa I.... | Autor: dinuralu

Link direct la acest mesaj

Bun gasit!

De ceva vreme urmaresc discutiile de pe forum, si intr-un final m-am hoatarat sa ma inscriu.

Trebuie sa recunosc ca sunt intr-o mare dilema: baietelul meu a inceput clasa I si pare ....catastrofa. Nu-l intereseaza nimic, e distrat in permanenta, nu intelege de ce trebuie sa-si faca temele fara greseala, etc etc... Este o diferenta enorma fata de evolutia lui la gradi. Sunt convinsa ca este vorba de adaptare, este o schimbare mare pt el, dar....

A mai trecut cineva prin asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Bine ai venit in marea familie DC!

Si noi suntem in clasa I si ne place tare mult,caci invatatoarea s-a facut placuta de copiii inca din prima zi,caci le-a adus bomboane si fursecuri,la sedinta cu parinti ne-a spus ca trebuie sa sarbatorim prima nota de 10 ca sa stimulam copilul.
Acum le-a promis ca daca sunt cuminti ii va duce la CIRC,asta era oricum in program,dar TOTUL este cum sa-i stimulezi.

Mult succes va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Bine ai venit pe forum!
Si noi suntem clasa I si e diferenta intre baiatul meu de la gradi si elvul din clasa I.La gradi era cuminte,nu cel mai silitor,dar era ok,acum isi deranjeaza colegii,face nazbatii,temele si le face bine dar,ma tot mir de el ca il tineam de copil timid si acum nu mai stiu pe unde sa ma ascund pe coridoare(lucrez in aceeasi scoala).
M-am gandit ca asta o fi motivul schimbarii lui,dar ii tot explic zilnic cum trebuie sa se poarte si ce astept de la el.
oricum mi se pare destul de greu,la fiecare materie au cate 2,3 teme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu cred ca trebuie sa-i mai acorzi putin timp si ai sa vezi ca totul va fi bine. Dar vorbeste cu invatatoarea sa-ti spuna ce a observat la el si care crede dansa ca ar fi cauza (daca e o invatatoare buna si-a dar sigur seama ce nu merge si de ce). Daca nu exista probleme in clasa atunci cauta-le in anturajul copilului (ex. certuri in familie, ceva schimbat in relatiile voastre sau ale bunicilor....ceva s-a intamplat si trebuie sa descoperi ce).

Pupici si bafta la scoala!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Bine ai venit dinuralu!

Cred ca asa cum ai spus si tu, e vorba de acomodare, pentru ei e totul nou, in timp ce la gradinita mergeau sa se joace, aici scopul e sa invete, li se cere sa fie atenti, sa stea cuminti in banca, sa faca lectii acasa. E divers si fiecare are ritmul lui. Se va obisnui, in mod sigur.
Uite aici un subiect la care sunt mai multi parinti de bobocei, daca vrei sa mai schimbam pareri, sa impartasim impresii.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56562

Spor la scoala!

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput