Copilasi de Mai-Iunie 2004 (58)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Copila mea azi sa hotarat sa se culce mai devreme si o inteleg perfect o data ce nu a dormit deloc azi (juma de ora stat mai linistita ).E in continua miscare si se loveste din ce in ce mai des.Incepem ziua prin a lovi patucu si o incheim tot prin lovituri azi a fost randul canapelei ieri a mesei.
Mai ziceti si voi faceti sau nu vaccinu antigripal???Io tot fac sondaje in jur si majoritatea fac sau deja au facut vaccinu.

Monet e pacat ca din cauza unor poze sa nu se vada frumusete de casa.Mie imi place enorm de mult e asa calda si linistita.

tnicoleta Bia sa se faca repede bine probabil vinovat dintisor buclucas.Si Inisa avea azi obraji rosi nu i am pus termometru i am dat direct 3 ml nurofen si vad ca acum nu mai are deloc febra.

cius22 am ras cu lacrimi,imi imaginam faza cu lisul colacului.Ce sa i faci mey asta e varsta lor acuma.Fica mea ma dispera orice e probat in gura linsa in toate partile.

Irinusha sa iti traisca micul pictor.Poate o solutie ar sa i intindeti niste foi mari de hartie in locu unde a desenat deja,e bine daca il stimulati.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Cius Bia vine dupa mine in fiecare dimineata la baie. Dupa ce imi arata unde face ea baie imi cere periuta de dinti sa se spele si ea ca mine.
Diana super poze.
Fetele maine e ziua socrului meu, nu stiu cati ani implineste (vai ce rusine). Sper din tot sufletu sa fie bine Bia, ca alt cadou mai frumos ca cel sa ne vada langa el nu cred ca i-as putea face.
Mai e si ziua fratelui meu (e la el stiu vasta) si am scapat si mai usor in privinta cadoului.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

nicoleta, sanatate biei!

alus, si juliei, sa se faca bine!

diana, nu-ti merge linkul asta? http://www.seansimon.com/Maya.php
incearca sa intri pe 'site-ul nostru' de mai jos, 'enter site' apoi 'baby x'. poate asa ar merge. altceva, nu ma pot gindi....

noapte buna, papusi cu papusi!:)

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (37+)

www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE - CU POZE NOI

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

diana, sint SUPER pozele! vrem si noi in vacanta in egipt! voi toti (4!!) aratati foarte bine - si e putin spus!

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (37+)

www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE - CU POZE NOI

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

DIANA, am intrat la mamici de mai-iunie si ce vad! Esti graviduta!! Bravo! Felicitari si sarcina usoara! Ai intarcat baiatul? Bine ati venit din concediu! La ce otel ati stat in Hurghada? Noi am stat la Calimera, inspre El GOuna.
Despre vacanta mea,multumesc, a fost foarte frumoasa, i-am vazut pe ai mei,asta era important, lucrurile urate doar m-au intristat nu mi-au stricat bucuria, eu nu mai trebuie sa le suport zilnic deci le-am uitat deja :) (Oricum nu sunt singura care crede asa,din pacate)

Voiam dara doar sa te felicit pe tine,inca o data, sarcina superusoara si o fetita (ma gandes ca poate asta vreti) frumoasa si sanatoasa(Si mancacioasa :)))) )

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

,Nicoleta fratelui tau si socrului tau! sa aveti o petrecere frumoasa in familie si Bia sa fie zglobie si sanatoasa!.Mey,voi va spalati pe dinti???...Ma apuca rasul cand ma gandesc ca Victor imi arata "diti" si ii are numa pe cei 4 de sus si de jos(adica 8)...ce naiba sa spalam la ei?hihihi

Lauraa,ma bucur ca in ciuda tuturor "neajunsurilor" te-ai simtit bine acasa.Sa speram ca pana data viitoare cand vii,lucrurile vor sta mai bine.

Laureta,noi ,parintii,probabil o sa facem vaccinul dar lui Victor nu cred...vom continua cu Ribomunyl-ul ca acum se simte mai bine.

Fetele,pupici la toti copilasii scumpi!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Diana, FELICITARI !!!!

Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara !!1

Vad ca se inmultesc randurile mamicilor cu bb2....brava!!!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Laureta,nu cred ca ii voi face vreun vaccin antigripal lui Seby,si 99% nici noi.Mai vedem ce se va mai intampla!
Diana,poate vei avea o fetitza (stii ce se spune, ca daca vrei sa faci fetitza trebuie sa o concepi mai tarziu in +/-, fata de ziua ovulatiei).Eu asa (pre)zic!
Monet,sunt cu gandul alaturi de tine!!
Irinel parca venea in Romania,nu?O fi deja aici?

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Monet,nu circula inca pe intregul "plai mioritic".
Din pacate, aceasta gripa a venit de curand prin intermediul inaripatelor migratoare din Asia,si exista pericolul sa se extinda si in restul Europei,nu numai in Romania.Deocamdata, la noi sunt cateva localitati in carantina, in estul tarii-si anume Delta Dunarii.Speram sa nu se extinda,sa se fi simtit prezenta ei doar acolo si sa nu mai apara si in alte localitati din Romania.
Din cate am inteles eu (de la TV) gripa luata direct de la pasari este mai putin "violenta" daca nu intervin si alte animale-in speta porcul:adica gripa cea mai periculoasa apare atunci cand in lantul de transmisie sunt implicate trei parti pasare-porc-om (si nu pasare-om),deoarece sufera mutatii si virusul rezultant imprumuta "violenta" tuturor.
Aaa,si inca ceva:spuneau ca nu se transmite de la om la om !?!N-am inteles eu bine?
Nu vreau sa ma gandesc ce s-a intamplat la nivel mondial (parca) cand a aparut SARS (sindromul respirator acut sever,sau ceva de genul asta)!Sper sa nu fie aceeasi panica...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Anacami, asa au zis: ca nu se transmite de la om la om, ci numai daca intri in contact direct cu pasarea bolnava.

Nici noi nu facem vaccinul deocamdata. Oricum suntem "loviti" de un usor guturai..so..

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput