OBICEIURI CIUDATE

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Aaaa, am intalnit un tip care avea un obicei destul de ciudat...de fiecare daca cand se ducea la baie, pentru orice nevoie (mica sau mare) se dezbraca complet!!
N-am inteles-o niciodata, dar nici n-am intrebat...

Alta: ma duc in vizita la un coleg si intru in baie cu...probleme. Cand colo, vad o masutza selecta de shah cu piesele aflate intr-o oarecare "dezordine" fix langa tron. Ies fericita, il intreb ce-i cu masutza aia, si-mi explica cum ca de fiecare data cand presteaza mai face o mutare, doua...

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Eu am un obicei foarte ciudat, si anume ca nu pot dormi decat daca e intuneric TOTAL, doar pe o parte si numai cu un pui de perna moale pe ureche, iar pernita tb. sa fie musai rece, daca se incalzeste o intorc (in somn!) de pe o parte pe alta, ca sa simt rece pe ureche... Iar un alt obicei ciudat de care nu cred ca voi scapa in veci, este ca nu ma pot uita la TV decat daca tin in mana un puiut de perna anume(altul decat cel de pe ureche...), care este doar al meu si nu suport sa-l atinga NIMENI! (sotu' are o boala pe el...).
Mentionez ca fara puiul de perna special nu plec nicaieri, nici macar in concediu, intotdeauna ii gasesc si lui un loc intr-un coltisor de bagaj...barbata-miu se-nchina!
Ar mai fi cateva:
-nu dorm cu perna sub cap
-beau apa dupa absolut orice, chiar si lapte, ceai, fructe, nu conteaza, doar sa nu-mi ramana nici un alt gust in gura...
-ma spal pe maini in disperare, (am inteles ca asta ar putea fi chiar o boala "frica de microbi")
-cand intru intr-o camera, primul lucru cercetez cu privirea peretii, in special colturile (am o spaima obsesiva de paianjeni)

Cred ca v-am luat pe toate la capitolu-asta!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Mai povestiti ca devine interesant

Amely recunoastem, ai premiul I pana acum

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Prietena mea,cand era mica(6-7ani...),lingea zidurile.......Zicea ca-i place gustul lor.....

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by zozela

Prietena mea,cand era mica(6-7ani...),lingea zidurile.......Zicea ca-i place gustul lor.....

http://community.webshots.com/user/zozela

hahahaa
mi-ai adus aminte de vremurile in care mancam lipici la gradinita, de pasta de dinti nu mai zic

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Eu cand eram mica mancam var de pe pereti. In dreptul patului meu facusem o misca gaura tot "decojind" peretele.
Oi fi avut lipsa de calciu

Mai am o dambla: cand ma mut in casa noua trebuie sa spal eu cu mana mea tot. Spal absolut tot cu ce vin in contact direct, pana si peretii.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

AnkaLaura, unde esti sa ne povestesti tu putin cum intinzi rufele la uscat si cum le asezi apoi in dulap?
Va asigur, ar detrona pe oricine!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_s spune:

Si eu mincam var de pe pereti, cred ca era o lipsa de calciu...si lipici (mama ce bun era !!) si radiere chinezesti de-alea parfumate ! Acum m-am facut mare si mi-a mai crescut mintea (ma rog...) dar tot am ciudatenii: nu ma intorc niciodata din drum (sub nici o forma, chiar daca am uitat ceva esential), nu sting niciodata toate luminile din casa, nu folosesc de doua ori acelasi prosop (va dati seama cit am de spalat!!??!!), nu daruiesc fotografii de-ale mele, nu sarut peste prag...dar astea tin multe si de superstitii (mai am si altele, dar nu vreau sa va speriati).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Bine Bine... va spun si eu da' ma supar rau daca rade cineva de mine : nu pot adormi noaptea decat daca rontzai (molfai,mestec)un colt de patura sau de plapuma..
O alta ciudatenie de'a mea (de se inkina ai mei si cunostintele) este ca nu pot adormi decat daca aud tic-tac'urile celor 4 ceasuri din camera mea (tata colectioneaza ceasuri ,la ora asta in casa mea functioneaza aproximativ 12 ceasuri din care 4 doar in camera mea).
Intr'o seara a dormit la mine verisoara mea .. dupa juma de ora m'a rugat sa le opresc,nu putea adormi.. ok,am oprit un ceas ..doua trei... apoi..liniste deplina.. Anto a adormit bustean in 2 timpi da' eu..eu..nu mai puteam pune geana peste geana nu auzeam tic-tac'u ..
Dupa o ora .. mi'a venit ideea salvatoarea : am adormit cu ceasu' de mana pus la ureche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Eu nu pot dormi tocmai din cauza tic-tacului...

apsara

Mergi la inceput