OBICEIURI CIUDATE
Raspunsuri - Pagina 13
narancea spune:
eu ma scobesc in urechi ! iau betzisoare din alea cu vata pe ele, si le bag in gura, trag cu dintzii de vata si o lungesc, apoi o fac asa ascutzita la virf , ca sa intre cit mai adinc. apoi incep si ma scobesc in ureche, rotind de betzisor, inainte si inapoi ! uneori cade vata si ramine acolo adinc in ureche, de obicei ma duceam la doctor si mi-o scotea afara cu un jet special de apa. de la un timp doctorul s-a saturat si mi-a zis ca la usa lui sa nu mai vin cu asa ceva. incepusem sa umblu cu vata aia ramasa in ureche, extrem de adinc. cind am gasit, cum sa le extrag. exista niste periutze fine de curatzat intre dintzi, din sirma cu niste peri mici, alea introduse adinc in ureche se agatza vata de perisorii aia, si in felul ala se poate extrage, astfel ca ajutorul doctorului nu mai este necesar.
IoanaM spune:
Apropos de urechi si alte cele...
Am avut o colega in facultate care in timpul cursurilor se scarpina rau de tot in cap (avea unghii destul de mari), dupa aceea admira ce a adunat sub unghii, ba mai si mirosea chestia aia...Si dupa aceea baga unghia in gura! Se mai intampla ca inainte sa ajunga cu degetu in gura, sa il bage in ureche si sa se scarpine bine si acolo!
Gretos rau!
Noi stateam si ne uitam la ea, si ne dadeam coate pe sub masa...
claudia_a spune:
Eu nu sunt prea cu fixuri....dar cate ceva se gaseste si la mine
:
- cand stau pe buda imi aduc aminte de subiecte tabu pe care le dezbat cu ....mine
;
- citesc ziarul si orice revista de la coada;
- noaptea nu pot dormi fara ceva pe mijloc si cu o perna in brate si una de rezerva pe care o schimb noaptea, cand o simt pe cea din brate ca s-a incalzit
;
- nu suport casa fara perdea...de asta la curatenie le scot acum (ca exemplu), le spal la masina, le usuc rapid pe calorifer sau afara daca-i cald si le cald ....totul dureaza maxim 2-3 ore...![]()
- nu suport sertarele trase in afara;
Ma mai gandesc....![]()
www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana
claudia_a spune:
Am mai gasit
:
- nu dorm nici o noapte fara chiloti;
- nu pot face pe wc in alta parte, decat acasa la mine (nici la parinti nu ma asez);
- pe langa faza cu pernele de mai sus... nu pot dormi fara sa-mi indes sub gat o patura sau cearceaf;
- cand ma duc la wc trebuie sa fiu cat mai dezbracata...altfel nu pot face linistita;
- nu suport sa-mi umble altcineva in bucatarie, la blide;
Mai revin
www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana
aniela23 spune:
eu am avut o colega care manca muci (sau cum Doamne s-or mai numi)?O poreclisem sonda,ca-i extragea adanc din nas cu unghiile in timpul orelor de curs
Anderra spune:
revin si eu cu o alta obsesie de'a mea: nu radeti, da' nu suport cand fac baie si ma spal pe cap sa raman par in apa sau pe peretii cazii asa ca ..il strang,il vanez,il pescuiesc si toate firele le strang ghemotoc si le pun pe marginea cazii ..la fel .. un alt pitic e ca dupa ce ma pieptan niciodata nu arunc parul la gunoi sau in toaleta ,nu! strang parul ghemotoc si il pun intr'o pungutza de hartie ... asa si cu cel de pe amrginea cazii .. il pun tot in pungutza (am cateva deja)...pur si simplu nu suport sa stiu ca parul meu va ajunge la gunoi,in pubela sau pe teava de scurgere a cazii 
energy79 spune:
eu ma trezesc noaptea si il intreb pe iubitul meu cat e ceasul
si nu ma culc pana nu imi spune
...cel mai fain e ca el e grec,si la inceput nu intelegea.acum stie si imi raspunde din prima,in greaca insa...![]()
si fac asta in fiecare noapte,uneori de mai multe ori pe noapte...habar nu am de ce nu ma uit eu si il trezesc pe el 
...oricum,foarte rar imi amintesc dimineata:)
ralucasimarius spune:
Numar copacii de pe marginea drumului, imi numar pasii chiar daca stau de vorba cu cineva, sint obsedata de numerele impare, cind ma descalt imi asez incaltaminea invers (dreptul in partea stinga), ma dau cu parfum non stop.
Sotul meu dupa ce se dezbraca face o gramajoara din haine, le mototoleste si le indeasa intr-un colt al camerei
.
Soacra mea maninca numai in picioare pe marginea unui dulap din bucatarie. Imi vine sa mor cind o vad.
Sora mea suge degetul inainte sa adoarma sau cind este suparata.Are 19 ani.
Nu suport sa dorm cu ceasuri in camera.
Ana68 spune:
Mey,oameni buni,nu rad de obiceiurile voastre,ca Slava-Domnului si eu am un stol,nu o pasarica,insa tre' sa recunosc ca m-am distrat...Si nu cred ca exista om pe lumea asta care sa nu aiba o pasarica la cap sau chiar un stol.
Sa zic si eu de mine:dimineata nu pot sa imi beau cafeaua pana nu ma spal pe dinti,iar pasta de dinti sa fie foarte aromata si mentolata,in asa fel incat sa ma usture limba....
Rufele nu le pot pune alandala pe culme:le pun de la mic la mare si pe categorii,adica bluze cu bluze,pantaloni cu pantaloni,pulovere cu pulovere si tot asa....
Pe strada cand merg,nu stiu de ce,evit cat mai mult posibil sa calc pe crapaturile din asfalt,pe dungi sau chiar pe imbinarile dintre patratele alea din ciment.
Pe birou,la servici,toate hertiile si dosarele mi le asez intr-o anumita ordine de prioritati,cu cel mai putin urgent dedesupt si toate dosarele sa fie neaparat cu partea unde se baga hartiile spre stanga.Intotdeauna suportul de creioane si pixuri sta in dreapta...iar telefon pe coltul stang de sus al biroului.
La bucatarie absolut toate lucrurile de acolo sunt asezate intr-o anumita ordine si puse de la mic la mare.Daca cineva nu le pune la fel la loc scot flacari pe nas si pe gura sau fac marunt din buze si le rearanjez,daca este musafir...La fel si farfuriile si tacamurile...
Si cred ca ar mai fi cate ceva...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
dianette spune:
eu pana sa ma marit ma "fataiam" (adik ma leganam de pe o parte pe alta) pana adormeam. Imi era greu sa ma gandesc cum o sa reusesc sa ma dezvat, dar acum ametesc, pur si simplu daca ma legan de 2 ori (cand eram mai mica o faceam cu orele). Si le-am invatat si pe verisoarele mele
.
Voi numarati copaci, eu numaram masinile (toate, sau uneori alegeam un anume tip, de ex. cand a aparut Meganul ala cu "fundul" mare
).
Eu nu suport sa vad oameni care se sterg pe servetele uscate. (nu suport ideea de "maini uscate").
NU ADMIT SI NU SUPORT sa-mi bage cineva degetele in urechi (ma gadila intr-un mod tare neplacut). Cateodata am si cosmaruri pe tema asta: sora-mea m-a trezit mai demult ca plangeam in somn si a ramas socata auzind motivul (visasem ca cineva ma tinea strans legata de maini si altcineva ma gadila in urechi 
).
Mama, ce se strang, si eu care ziceam ca sunt absolut normala !
Si mie imi place sa citesc la baie. Am o revista PC Practic pe care nu am reusit s-o termin in ziua in care am cumparat-o, asa ca o inshfac cu mare graba inainte sa ajung pe ... tron si mai citesc o pagina-doua. Daca nu am ce, citesc si eu etichetele de la toate produsele de curatat pe care le am in baie.
Mama mea citeste la masa. De fiecare data mananca tinand in fata un ditamai ziarul desfacut larg si obiceiul asta incepusem sa-l am si eu (si ea nu era de acord, ca recunoaste ca nu e bine
).
Nu aprind lumina in timpul noptii ca sa nu-mi fuga somnul.
Imi vine sa
cand beau apa. E o mare problema, pt. ca sunt constienta foarte de nevoia organismului de a bea 2 l de apa/zi. Ca ex., am o sticla de apa plata de 1 l pe birou de mai mult de o saptamana. Si nu am consumat mai mult de un sfert din ea.
La fel , cu spalatul pe dinti, cred ca am maselele de minte prea aproape de omuletz, ca spalatul pe dinti e mereu ca bagatul degetelor pe gat (asta nu inseamna ca nu ma spal pe dinti, meyy
).
Nici eu nu dorm niciodata dezvelita si in 99% din cazuri port si sosete (cu sotul meu e invers), dar asta nu mi se pare ciudatenie decat de cand am citit la voi, aici.
daca-mi mai amintesc, mai scriu 
DIANE 
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop