cit adevar!
In ciuda celor mai sumbre previziuni facute de femei atunci cind o relatie inceteaza, barbatii care se despart de ele reusesc, totusi, sa supravietuiasca si singuri. Fie ca te desparti elegant (caz in care ea ospune din convingere), fie ca s-a terminat foarte prost (si atunci o spune cu speranta si placere), femeia de care tocmai te-ai despartit nu-ti da nici o sansa ca o sa te descurci singur. E absolut convinsaca, in scurt timp, o sa ajungi vai de capul tau, umbland pe strazi (unde, de altfel, o sa si stai) cu privirile ratacite si parul valvoi. N-o sa aiba cine-ti face de mancare (desi, avand in vedere ca nici ea nu gatea, corect ar fi: n-o sa aiba cine sa nu-ti faca de mancare), n-osa aiba cine sa-ti spele hainele (respectiv, n-o sa aiba cine-ti spune sa opresti masina si sa intinzi si tu rufele alea) si n-o sa mai faci sex niciodata (si chiar daca o sa faci, n-o sa faci decat cu proaste, ea fiind, desigur, singura femeie inteligenta din lume care face sex). Ei bine, ceamai mare revelatie a unui barbat care iese dintr-o relatie e aceea ca, de fapt, castiga foarte multi bani. Daca pana mai ieri era tentat sa-si injure sefii fiindca-l platesc prost si sa regrete ca n-a plecat in Canada dupa ce-a terminat facultatea, el va descoperi cu placere, la scurt timp, ca banii nu numai ca-i ajung de la un salariu la altul, dar ca-i si ramane un excedent frumusel. Facturile la intretinere, gaz si telefon i se vor parea, brusc, mult mai mici, banii de mancare un mizilic, iar hainele care pana atunci ii erau complet inaccesibile vor putea fi cumparate cu niste maruntis (ca sa fim sinceri, abia cand ramane singur un barbat descopera ca fabricile de textile produc si haine barbatesti; de altfel, cele trei perechi de blugi pe care le are sunt cumparate, mai mult ca sigur, intre relatii). Iar in ciuda oricarei logici, va fi surprins sa afle ca sa iasa cu cinci femei noi intr-o saptamana in oras poate fi mult mai ieftin decat sa stea acasa cu una singura. Singu ra problema care survine atunci cand esti singur si ai foarte multi bani e aceea ca, fiind barbat, esti tentat sa nu-i cheltuiesti, ci sa-i pui deoparte. Inutil sa va mai spun cine o sa-i cheltuiasca.
Raspunsuri
axia spune:
Nimic mai adevarat !!!
Vazut cu ochii mei si nu o data.
Ar trebui sa fim constiente de asta tot timpul si mai ales cele care se despart ar trebui sa se pregateasca sufleteste sa revada dupa o vreme un barbat mai ferches si mai ingrijit decat ala cu care erau maritate.
Intr-o vreme ma intrebam cum dracu vine aia sa te indragostesti din nou de "fostul". Iaca, asta poate fi o esplicatie......
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
CORNELIAP33 spune:
Trebuie sa recunosc ca-i cam adevarat!
si scapa si de batai de cap
Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
DARAEL spune:
Incep sa zambesc:
Este si o parte buna a faptului ca sunt Singur si Ratacesc .......
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Teodora D. spune:
Tie iti arde de zambete,Darael, dar pe mine ma deprima ce am citit aici.
p.s. am o prietena care tocmai s-a despartit de sot, ea a ramas cu un copil mic care o scoala de cateva ori pe noapte si el cu o amanta fresh,deci li se potriveste ce s-a scris pe aici.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
crista-s spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
Tie iti arde de zambete,Darael, dar pe mine ma deprima ce am citit aici.
p.s. am o prietena care tocmai s-a despartit de sot, ea a ramas cu un copil mic care o scoala de cateva ori pe noapte si el cu o amanta fresh,deci li se potriveste ce s-a scris pe aici.
Saracu' nici el nu o duce prea bine ... Si pe el il trezeste de citeva ori pe noapte amanta cea fresh .
scuza-ma Theodora adevarul este ca imi pare rau pentru prietena ta. era numai un mod de a face haz de necaz.
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."