Irlanda
Raspunsuri - Pagina 6
irlandeza spune:
Nu mai intra nimeni aici ? Am vazut ca suntem destule
pe aici , in Ireland.
Egipt 2005 - luna de miere
soma spune:
Salut,
am si eu ceva cu ..Irlanda! Imi place Smithwicks! e suficient? ee si chiar am fost de vreo 2 ori prin Dublin si Don Laighrie (nu cred ca nimeresc corect).
Voiam sa va intreb; aveti idee cant costa gradinitele, scolile primare? De stat sau particulare? Si daca aveti idee de cat de bun e sistemul lor de invatamant? Caci dupa cate stiu eu, dupa cata bere se bea acolo ies oameni destul de capabili/destepti
multam
irlandeza spune:
Nu stiu nimic despre sistemul de invatamant, scoli sau gradinite , noi nu avem inca copii.
Iar irlandezii sunt capabili ei , dar putini , ca berea
chiar le afecteaza viata.
Noroc ca au f. multi straini , ca altfel nu stiu cine ar lucra in locurile mai putin bine platite.Sunt destul de lenesi , nu toti binenteles.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Am tot sperat ca voi schimba si eu niste cuvintele cu cei veniti pe aceste meleaguri dar vad ca nu prea aveti ce sa-mi spune-ti
. Sau ati pierdut forumul? ![]()
Noi 2 singurei
violetzyka spune:
Mai sa fie....Ce activitate e pe aici...Nu am fost de mult pe forum, am fost prinsa in diverse ativitati...Mi-ar place sa ne intalnim din nou la povesti. Irlandeza, imi pare bine de cunostiinta
Ce mai faci? Ce vant te aduce pe aici?
irlandeza spune:
Ce vant?
Vantul schimbarii.O viata mai buna sau macar decenta.Nu am vrut neaparat Irlanda , dar asa s-a nimerit si nu-mi pare rau . Ar fi loc de mai bine , dar ........mai avem rabdare .Am avut 3 ani rabdare , mai avem inca cateva luni, poate intram odata in UE si vom putea sa facem sa fie mai bine.Noi speram .![]()
E slaba miscarea pe aici.Eu cred ca nu prea stie lumea pe unde suntem , poate nu li se pare interesant titlul ,de aceea nu intra pe aici .Si eu v-am gasit dupa 2 luni de DC. 
Noi 2 singurei
violetzyka spune:
Pana vin celelalte fete poate vrei sa povesteti cu mine. Daca ai citit ce s-a scris pana acum poate ti-ai facut o parere cat de cat despre fiecare dintre noi. Ca sa ne cunoastem mai bine, spune cateva cuvinte despre tine...ce crezi tu ca ar fi unteresant de aflat![]()
irlandeza spune:
Violetzyka , eu sunt din Baia Mare , am 31 de ani , am un sot si-mi doresc un bebe.Suntem in Irl. de vreo 3 ani si nu-mi prea place Dublinul , dar prefer sa fiu aici decat in Ro. Ce sa-ti mai spun , ca muncesc in timpul sapt. iar in week-end-uri dorm cat pot de mult , mai ales pe timpul iernii , vara mai iesim pe ici -colo , dar e greu fara masina.
Asteptam verile cu nerabdare pt. ca mergem in vacanta in Ro. la familiile noastre.
Apoi mi-as dori sa ne mutam la o casa , dar sunt scumpe dupa cum bine sti , si noua ne place sa stam singurei , nu sa impartim casa cu alta fam.Deocamdata e bine si aici unde stam , dar locul e mic.E suficient pt. noi 2 .Inca nu stim daca vrem sa stam muuuuuuuuuult timp pe aici , sau doar inca cativa ani si atunci incercam sa "adunam"in 2 locuri .Nu ma plang , dar sper sa vina zile si mai bune.
Hai ca am inceput sa-mi plang
de mila , cred ca e din cauza orei tarzii , acum vorbeste somnul din mine.
Te pup
si noapte buna.
Noi 2 singurei
violetzyka spune:
Salut Irlandeza,
In urma cu ceva timp am ajuns sa povestesc doar eu si cu She Wolf, si la un moment dat ni s-a parut cam ciudat sa povestim doar noi doua pe forum, in vazul lumii...asa ca ne-am continuat povestile la telefon. Mai vorbesc din cand in cand cu ea, acum e tare ocupata...mai asteapta un bebe si pleaca peste putina vreme in Ro.
Asa ca, daca vrei putem povesti mai multe pe PM ca oricum nu cred ca se va inghesui prea multa lume pe forum...
irlandeza spune:
OK.Cred ca ai dreptate.
Tocmai am venit de la biserica si luam masa acum , mai vorbim .
Te pup
Noi 2 singurei