Irlanda

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Salutare.
Patricia Alexia s-a nascut pe 03.01. cu 3.658 kg, 53.5 cm, Apgar 9. Suntem mancacioase si cuminti.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

bb PATRICIA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Felicitari Mari! Sa fie sanatoasa,sa creasca mare si sa va bucurati de ea.

Violetzyka, mutumesc de mesaj. Daca nu-l aveam nici nu mai intram, stiam ca subiectul e la arhiva
Restul fetelor din Irlanda, ce faceti? Pe unde sunteti?

Eu sunt in cautare de job nou, sper sa am un an mai bun ca 2007. Fetele sunt bine, Laura cu scoala, Melissa sta acasa cu mama mea care e aici din septembrie si va sta pana la sfarsitul lui iulie. Chiar, stiti cumva o familie de romani care are nevoie de bona? Daca da, dati-mi un PM.

Gabriela, Melissa & Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetzyka spune:

Felicitari Mari ! Bine ati venit in clubul parintilor :-)

Claudia, imi pare bine sa te vad din nou pe forum. Chiar nu stiu pe nimeni sa aiba nevoie de bona, daca aflu ceva te anunt. Daca vrei un job part-time, pot sa-ti recomand ce fac eu.

Eu lucrez pentru Usborne Books din septembrie si sunt foarte multumita. Organizez diverse book events la prieteni, cunoscuti, gradinite, scoli...practic oriunde sunt copii. Este o munca flexibila, placuta, imi fac multe relatii.. lucrez mult si de acasa- scriu e-mailuri, pun comenzi online, fac training pentru alte persoane care vor sa intre in echipa mea

Castig comision din cartile vandute + comision din vanzarile echipei mele + carti gratuite sau la preturi foarte bune. Potentialul de business e foarte mare, copii sunt peste tot, cartile sunt excelente si parintii sunt foarte dispusi sa cumpere.

Daca esti intr-un mediu cu multi copii, ai prieteni, cunoscuti cu copii, copii la scoala, gradinita..atunci ai sanse foarte bune sa faci bani frumosi.

Uite link-ul lor : http://www.usbornebooksathome.co.uk/

Eu sunt tot timpul in cautare de menbri pentru echipa mea, daca stii pe cineve interesat de genul asta de munca, as fi foarte bucuroasa.

Tu ce mai faci ? Parca faceai un curs de contabilitate...Este greu sa-ti gasesti ceva de lucru in domeniul asta ?

Fetelor, trebuie sa plec, ma bucur ca ne-am intalnit din nou pe forum, sper sa nu fie un accident...Numai bine, pa pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

la multi ani.
mari, felicitari. sa fiti sanatoase amandoua.
ammalyac, nu stiu inca daca au toti romanii drept de munca in Irlanda din 2008. au drept de munca cei care au muncit aici legal+sotul/sotia(sa fi locuit in IRL) inainte de 2007(aderare EU).
chiar ce stiti voi despre romani vs drept de munca in 2008? ca eu nu am auzit nimic nou.
Claudia, succes. sper sa it gasesti un nou loc de munca. nu stiu pe nimeni sa aiba nevoie de bona.
Violetzyka, mersic si de Pm. si eu sper sa nu fie accident. am citit la rezidenti. acolo ni s-a mutat subiectul nou. acolo am si urat si nu intelgeam unde ai scris.
eu la fel ma plang de lipsa de timp. mi-as dori ca ziua sa aiba mai mult de 24 de ore. poate as reusi sa fac mai multe.

va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Am pus poze cu Patrcia.

Noi 2 singurei

PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Felicitari Irlandeza! Imi amintesc cat de mult iti doreai un bebe anul trecut cand mai scriam si eu pe aici.
Intre timp am ramas in Romania, am reiceput servicul, deja am 8 luni , insa cred ca sotul meu se va intoarce in Dublin si vom veni si noi! dar nu sunt sigura in acest moment cand se va intampla acest lecru!
MA gandesc sa mai facem si noi un bebe, fetita mea are deja 3 ani si are nevoie de un frate sau o sora!
VA urez tuturor un an infloritor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetzyka spune:

Salut fetelor,

Amalia, ce surpriza sa te vad pe forum . Eu eram absolut convinsa ca esti in Irlanda, acum cateva luni erai foarte pregatita sa vii aici. Ce s-a intamplat ? V-ati speriat de vremea ploioasa de pe aici ?
Cum e din nou la servici ? Tin minte ca erai foarte nerabdatoare sa incepi treaba. Ce mai face fetita ? S-a mai cumintit sau e la fel de zburdalnica ?

Sa ai si tu un an nou fericit si prosper si sa mai vii la o poveste pe forum.

Fetelor din Irlanda, ce mai ziceti voi ? Cu ce va mai ocupati in ultimul timp ? Ce mai faceti interesant ? Ce noutati aveti ? Cum ii mai distrati pe copii ? Ce activitati /jocuri noi ati incercat si au avut succes ?

Noi mai nou suntem foarte pasionati de Origami, facem tot felul de chestii dragute din hartie, animale, flori, stelute...va pricepeti ?

Mergeti duminica la 'The Recharge Festival ' in Dun Laoghaire ? Se pare ca e super...http://www.dlrevents.ie/events.htm

Va urez un weekend minunat,

Vio.

Mergi la inceput

Vio, ce fel de festival e ?

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Mari, am vazut pozele cu Alexia. E superba. Mi-e draga cum tine ea mana pe sticluta, si la baita ... mi-am adus aminte cum era cand au fost si domnisoarele mele asa mici. Mi-e dor de timpurile alea, au trecut asa de repede ...

Mergi la inceput

Claudia, intradevar e o scumpa. Nu prea mai pot face nimic, imi ocupa tot timpul.Chiar daca mami e cu noi.Asteptam sa mai creasca putin.Sa ne treaca colicii si sa putem dormi o noapte intreaga.

Poze de tot felul

Mergi la inceput