Irlanda
Raspunsuri - Pagina 18
irlandeza spune:
Brrrrr. Ce frig a fost de dimineata .Si ce ceata s-a lasat.
Plec si eu la culcare , ca vad ca-i foarte tarziu.
Noi 2 singurei
she_wolf spune:
Buna!
Noi am profitat de vremea relativ buna din weekend si am fost prin parcuri, inclusiv prin cel de la Malahide - aici am profitat si de tati, ca am mers cu masina. ![]()
Saptamana asta, incepand de marti, am tinut dieta aia cu o zi lactate, una legume etc, astazi este ultima zi si m-am saturat pana peste urechi, asa ca tocmai mi-am dat in petec si-am mancat o cookie dintr-aia mare de la Cristi.
Vad eu maine daca a meritat chinul sau nu. Ziua de fructe a fost oribila. 
O saptamana buna si fara ploi! ![]()

Claudia
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)
Rony spune:
diete diete ! le urasc! eu nu pot sa tin deloc ! imediat ce imi propun sa slabesc mi se face foame instantaneu si mananc de rup!
eu am luat 30 kilo cu sarcina si mi-a trebuit 1 an si jum ca sa-mi revin ; dar n-am tinut dieta ; am facut ceva sport si am mai alergat din cand in cand!
Acum ca Anais sta la cresa pana la 16, imi permit sa merg la sala de 2-3 ori pe saptamana, dar asta numai de o saptamana!
In mare am renuntat la paine, cartofi si dulciuri foarte putine ; lapte fdegresat si am incercat sa beau multttttaaaa apa! si sa stii ca am slabit mai mult de 30 kilo!
Rony spune:
Fetelor , voi ati auzit de Ribomunyl!!? este un imunostimulent
Doctora de aici mi-a dat pentru fetita mea si am inceput de 2 zile; dar surpriza! intrand pe siturile din Franta am citit ca acolo este interzis de 2 ani pentru ca rap beneficii/ riscuri nu este relevant...
voi ce le dati pentru imunizare! Anais a mea are probleme cu nasucul cand incepe sa curga , curge robinet si mult timp! si asa ajungem la compicatii! Acest lucru pentru ca o duxc la cresa si acolo virusii umbla nestingheriti!
Va pup si va urez o saptamana superba!!
claudia_2803 spune:
Unde ati disparut toate?
Fetelor, am o stare nasoala, am intrat in panica ... ma tem ca daca nu gasesc un loc de munca pana termin cursul voi sta acasa de nevoie. Nu-mi permit sa platesc cresele si sa nu am loc de munca nici macar pentru o luna
. e greu dar trebuie sa sper ca o sa fie bine.
Gabriela,
Melissa &
Laura
irlandeza spune:
Claudia , nu dispera , mergi la mai multe agentii de recrutare a fortei de munca si lasa-ti CV -ul , pana la urma o sa apara ceva.
Ati auzit ca inca avem nevoie de permise de munca pt. Irlanda ? Cel putin inca 2 ani. Mi se pare ca e rasism. Nu s-au speriat de emigrantii din cele 10 tari care au aderat in 2004 si se sperie acum cand suntem numai 2.
Noi 2 singurei
Meme1 spune:
Salutare fetelor,
e liniste tare la subiectul asta....
Va amintiti ca va scriam ca sper sa nu nasc pana nu se intoarce sotul acasa?
Ei bine, bebelusa noastra n-a vrut sa astepte si la 36 de ore dupa ce plecase tati, a venit pe lume...mai sa n-apucam sa ajungem la maternitate, am nascut la 5 minute dupa ce am ajuns la spital de am devenit vedeta pentru cele doua zile cat am stat acolo. Sotul a revenit si el mai devreme din delegatie, seful lui a aranjat toate detaliile. Am nascut duminica seara pe 15 octombrie si sotul a venit marti dimineata cand m-am si externat. Bebelusa s-a nascut cu 3.250 kg, a facut icter si a dormit cam multicel in ultima saptamana. Acum imi pare un pic mai bine, sper sa pape bine si sa ia in greutate cat mai repede.
Va pup pe toate,
Meme
emaaimee spune:
felicitari pt fetita,Meme
sa va traiasca si sa fiti santosi cu totii.ma bucur k ai nascut repede(hihihi si io am ajuns cu dilatatie 10 si direct la nascut si sunt la primul bb,la bb2 ma mut lnga maternitate
-am scris la povestea nasterii aventura
)ajunge despre mine:va doresc multa sanatate
cum o keama pe mica?
dap,nu avem drept de munca
cetateni Eu de mana a2a
noapte buna.
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII