Aspirante optimiste (159)
Raspunsuri - Pagina 3
martha78 spune:
Si eu la fel trec sa va salut caci timp de scris nu prea mai am...
Liana, ai grija de tine si insanatosire grabnica!
va pup pe toate 

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
asi spune:
Liana insanatosire grabnica!
Se pare ca trebuia sa ne vaccinam ca nu e de gluma cu gripa asta!
betty13ro spune:
Buna. Eu tocmai am venit de la medic...si tot nu stiu nik. Mi-a spus ca e prea devreme ca sa se vada (la 6 sapt de la ultima menstruatie) si m-a chemat peste 2 sapt. A fost tare draguta, mi-a facut eco endovaginal si mi-a spus ca cica s-ar schita un minuscul sac dar nu poate spune daca e sarcina. Asta e, mai astept 2 sapt, macar sa fie cu folos.
licurici cu burtici?
bubulina1 spune:
betty13ro, tu ai facut teste de sarcina si ti-au iesit negative? la 6 saptamani deja ar trebui sa se pozitiveze.
Eu iti tin pumnii! 
"Speranta moare ultima"
flori76 spune:
Betty,pui,saracutza de tine,ce se mai joaca astia cu nervii tai!
Eu iti doresc din suflet ca asteptarea sa-ti fie cu folos si sa fie bb la purtator 
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
Liana30 spune:
se pare ca ma prins gripa nu gluma..nu mai pot de rau ce imi este..
nu m-am putut abtine si tot am mai intrat..dehh cred ca am devenit dependenta de DC..
va pupic pe toate si multumesc pentru incurajari...
apropo...asi la mine este tarziu pt vaccinare..asa ca da fuguta la dc. sa ti-l faca...sa nu fie prea tarziu ca la mine..
pup toate fetele......nuuuuuuuuuu nu mai pup pe nici una....lasa ..lasa...nu va suparati voi..pai ce vreti sa va dau gripa???![]()
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
betty13ro spune:
Bubulina, eu am facut 4 teste diferite si au iesit toate pozitive. La medic am vrut sa-mi confirme ca e bebe si ca e la locul lui. Se pare insa ca e prea devreme.
Da Flori, se cam joaca cu nervii mei care si asa nu sunt la locul lor. Cand am ajuns acasa am tras o repriza de bocet dar daca m-ai intreba acum ti-as spune ca nu stiu de ce am urlat...cred ca pur si simplu m-am stresat prea tare si simteam nevoia sa ma descarc.
Sper sa fie totul bine si dupa cele 2 sapt sa-mi spuna ca testele nu s-au inselat.
licurici cu burtici?
25miky spune:
buna fetelor
,multumesc pentru sfaturi,azi trebuiau sa imi vina rusii ,dar nu au venit si nici simptome nu prea am asa ca am facut testul ,din pacate a fost negativ

,asa ca am baut 3 pahare de apa cu Branca Ursului si am cumparat telina sa ii dau sotului,problema e ca el uraste orice fel de fruct sau vegetala ,cu exceptia sucului de portocale natural asa ca am amestecat,din nefericire ,al meu a simtit gustul
,asa ca nu imi ramane decat sa il beau eu pe tot
,sunt foarte hotarata sa devin cat mai repede
,o s ma rog pentru toata lumea ,sunt convinsa ca veti fii foarte bune mamici

,o sa incerc sa nu folosesc decat ceaiuri naturale o perioada ,aici o inseminare cu ovule costa in jur de 8000 de pounds adica in jur de 12 000 $ ,cunosc o persoana care a facut si nu i-a reusit ,iam dat si ei Branca Ursului,este britanica ,a zis ca ar incerca orice, e foarte trista,cam atat pentru azi ,noapte buna fetelor.ps;felicitari Betty

miky
mishi spune:
betty, de ce nu faci un test de sange, un beta HSG? Decat sa astepti 2 sapt mai bine tragi o fuga la Buc ca e gata in 2-3 zile, daca la Galati nu se face. eu as muri de curioasa. iti tin pumnii!!!
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.