Aspirante optimiste (159)
Raspunsuri - Pagina 2
floricika spune:
Buna dimineata
Am fost la doctor aseara, din pacate mi-a spus acelasi lucru "Veti ramane mai greu insarcinata, sarcina va veni mai tarziu....etc" ca imi venea sa
Pe reteta mi-a scris SOP infertilitate primara

. In fine, mi-a dat tratament care nu e cu hormoni, slava domnului, iar eu in paralel vreau sa iau elixir din fructe de soc si extract de muguri de zmeur. Am 6 luni la dispozitie sa raman insarcinata natural, daca nu....atunci fortam procedeul....
Azi o sa ma duc la farmaciue sa imi iau reteta si imi voi lua si un termometru electronic, sa incep si eu sa imi iau temperatura. Stiu ca va fi bine pana la urma(chiar daca asta inseamna 6 luni, un an sau 2....) dar eu stau foarte prost la capitolul rabdare
. Daca mi-am propus ceva devin foarte nervoasa daca nu se intampla cand vreau eu. Nu vrea sa devin asa pentru ca imi voi stresa sotul degeaba, psihicul meu va fi la pamant si probabil va afecta si relatia.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!
Nunta
tumpi spune:
neata la toata lumea 
25miky bine ai venit si sa speram ca ne vei anunta cat mai repede ca vei trece la
.In legatura cu uterul retrovers nu te speria, asa e multe femei il au, dar pot ramane insarcinate.Sora mea are uterul retrovers si are o mandreata de fata.Se zice ca persoanele care au uter retrovers dupa
nu te da jos din pat si eventual pute-ti o perna sub bazin pt ai ajuta pe gigei
sa ajunga mai bine la destinatie.
floricika daca nu vrei sa te stresezi, mai bine elimina din star un stres si anume nu-ti lua temperatura.limiteaza-te doar la monitorizari eco, ti-o spun din proprie experienta.Dar tu faci cum crezi mai bine.
Va
pe toate si astept vesti bune
laurici si bety azi asteptam vestile cele mari 
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
valentinag spune:
miki,bine ai venit la noi!sedere plaqcuta dar cat mai scurta la aspirante!Sa stii ca este o problema uterul retrovers dar nu asa incat sa nu ramai graviduta.Sunt anumite pizitii cu care poti ramane cand ai uter retrovers,pe la spate e una
ia branca in fiecare zi cate o lingurita,1 luna de zile ca e buna.Chestia cu 90%din femei au uter retrovers este exagerata parerea mea.
ioana ma duc mai tirziu sa-mi iau rezultatul la analizele alea,sa vedem cum or fi!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
floricika spune:
Da Tumpipoate ai dreptate, dar eu oprit pastilele din mai si de atrunci mi-a venit CM foarte dereglat si vreau sa vedem daca AM ovulatie, nu mai zic cand am......ca cu astfel de ovare e posibil sa nici nu fie ovulatie, si dupa atatia ani de anticonceptiopnale...trebuie sa aflu unde stau....Oooofff....
Nunta
lauricipani spune:
Buna dimineata fetelor,
andicu

georgicule, nu azi!!! azi am 5 saptamani si la control ma duc luni pe 17 Oct. Azi am fost sa-mi scot firele de la operatie. Totul este bine.
tumpi, normal ca va spun vestea cea buna luni dupa echo. Sa speram ca o sa fie buna vestea![]()
![]()
![]()
pup toate fetele
5 fix
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
tumpi spune:
floricika pai ar fi tb sa discuti cu dr despre asta.Avand ciclul neregulat, poti merge undeva de prin ziua 11 la eco ca sa urmaresti daca se produce sau nu ovulatia.Iti poti lua si teste pt ovulatie, dar cea mai sfanta tot eco ramana, parerea mea.Si cu eco tot un fel de stres e,dar nu te mai chinui cu temp-le atat, sti la sigur cand s-a produs, cand se prod, etc, etc.
Oricum iti tin pumnii.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
stefaniaro spune:
hello fetele! acum am reusit sa intru si eu pt ca se incarca bine pagina1 v-am citit si ieri dar n-am mai apucat sa scriu, bun venit Miki si-ti doresc succes mai ales cu tratamentul;Floricika am luat si eu tinctura...din fructe de soc in primavara impreuna cu altceva si mi-a facut bine(catina, elixir...), de asemenea si eu am uter retrovers si la fel mi-a spus si mie dr, dar le mai incurc, in loc sa stau frumos stau cu picioarele pe pereti si invers, ce sa-i faci? exces de zel!
fetele au dreptate.
cu cat citesc mai mult despre voi, aflu mai multe lucruri grozave, nu stiam ca sunt atat de multe femei care isi doresc sa adopte! este un lucru extraordinar, felicitari!
eu azi ar trebui sa fac un test, sau mai bine zis de azi, dar sunt un pic confuza si mai astept, nu stiu daca v-am scris ca am si eu cm neregulat, plus ca nu prea ma simt bine de ceva timp - ameteli, greturi, stari de voma si s-ar putea sa fie de la gastrita mea, ca doar e toamna, zic si eu, nu stiu?
fetelor, Floricika, Tumpi, daca iti urmaresti ovulatia, adica monitorizari(?), platesti de fiecare data eco?
va pupic si va doresc o zi buna!
tumpi spune:
stefania platesti doar odata monitorizarea eco care consta in 2 sau 3 ecografii( in functie de cum evoluezi si de ziua in care mergi)
Liana30 spune:
Buna!
am trecut si eu sa va salut si sa urez bun venit celor care au mai venit pe la noi..
imi este foarte rau..mi-au venit si rusii si cred ca m-a prins si gripa...
va doresc o zi minunata si va pupic pe toate
tumpi si laurici va multumesc pentru ajutor
fug in pat pentru ca imi este rau..rau...
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"