crese particulare?
buna,
ma intereseaza foarte tare daca exista crese particulare. am inteles ca cresele sunt considerate institutii sanitare, si ca din cauza asta nu exista decat gradinite particulare, pentru copii de la 2 ani in sus. se fac mici exceptii, acceptand si copii mai mici daca ai noroc. eu as vrea sa stiu daca exista o cresa privata la care pot sa imi dau fetita de 1 an si o luna.
multumesc
foto
Raspunsuri
Cary spune:
Si eu am cautat la un moment dat si nu am gasit.
Toate lumea m-a sfatuit sa insist la o gradinita particulara.
Succes!
ankalaura spune:
Fata mea merge la gradinita / cresa de la 1 an si 2 luni. De fapt, este o gradinita privata, dar care are o grupa de bebelusi.
Important este daca iti primeste copilul mic, nu cum se cheama, gradinita sau cresa.
Lumea este obisnuita ca prin cresa sa inteleaga ca bebe este schimbat si hranit, iar la gradinita copilul incepe sa si invete ceva, asa considera lumea. Nu e chiar asa, cel putin asa vad eu din experienta mea cu gradinita unde merge fata mea.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
Amaya spune:
Anca, te rog mai da-ne niste detalii...ce face acolo? ma intereseaza si pe mine o gradinita de genul acesta...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2675" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!
ankalaura spune:
Scuze pentru intarziere. N-am reusit deloc sa raspund pana azi.
Pentru activitati: http://community.webshots.com/album/401012733muOiyU
O sa vedeti aici cate ceva din ce se poate face cu un copil, fie el si de un an si ceva. Mai fac si multe altele in plus.
Eu sunt foarte multumita.
Ideea este sa se doreasca! Din pacate, in institutiile de stat nici nu se prea poate, dar nici nu se doreste sa se faca ceva!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
vrabiuta spune:
anca, asta caut si eu... un loc in care copilul sa fie stimulat. de asta intreb de cresa particulara, pentru ca la cele de stat... nici o sansa.
daca ai putea sa imi dai pe pm ce gradinita e si cat costa, ti-as multumi foarte mult.
foto
gabibarta spune:
noi am fost la cresa de stat, depinde de femei, ce se poate face cu copiii. Ai nostri invatau cantece, se mai jucau, mai faceau un pic de gimnastica, etc.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
vrabiuta spune:
anca - am vazut si pozele, am intrat si pe site-ul lor si am si sunat. gradinita mi se pare super super! dar din pacate pretul e un pic cam mare pentru bugetul nostru.
mai stie cineva o cresa privata cu preturi de aprox 6 mil - sau o cresa de stat unde sa fie conditii bune si personal dedicat.
foto
clyo spune:
quote:
Originally posted by vrabiuta
anca - am vazut si pozele, am intrat si pe site-ul lor si am si sunat. gradinita mi se pare super super! dar din pacate pretul e un pic cam mare pentru bugetul nostru.
mai stie cineva o cresa privata cu preturi de aprox 6 mil - sau o cresa de stat unde sa fie conditii bune si personal dedicat.
foto
Vrabiuta, poti sa-mi spui care e pretul?
vrabiuta spune:
clyo - prin telefon mi-au spus ca tariful e 250 euro, dar sa merg la ei si sa discutam amanunte. pe site vad ca tarifele sunt intre 250 (cel mai mic) si 350 (cel mai mare).
foto
RUSE spune:
Buna,
sunt si eu foarte interesata de cresa aceasta, trimite si mie please nr de tel sa sun.
multumesc frumos
mama lui Sorin