Copilasi de iulie-august 2004 (121)
Raspunsuri - Pagina 12
mitzura spune:
Buna!
Intru si eu pe aici, cu greu, din lipsa de timp. Sunt preocupata si eu de gripa asta aviara si amintrat sa va pun o intrebare importanta, in legatura cu care eu inca nu sunt lamurita: NE VACCINAM SI COPIII U ANTIGRIPAL SAU NU? dACA NU, DE CE NU E VOIE SA-I VACCINAM? voi ce faceti? Nici eu nu sunt linistita sa ma vaccinez eu si pe el nu. Intr-adevar nu merge in colectivitate, dar mai iesie prin magazine, mai facem vizite, si nu am cum sa controlez daca toti cei ce intra in contact cu el sunt vaccinati.
Cristalina, tu parca ai zis ca o vaccinezi pe Mariuta. Ce fel de vaccin ii faci, cel de adulti, juma de doza, sau este pentru copii. daca da, cum se numeste?
In rest suntem bine, piticul e in mare verva, dimineata in parc cu buni face tot felul de nazdravanii, dupa amiaza cu mine. Vorbeste tot mai mult si mai bine si imita toate sunetele pe care le aude. Si nu numai sunetele...I-a revenit cheful de catarat, se catara pe unde apuca si in timpul asta repeta intr-una "cade, cade". De aia ca eu i-am tot spus ca , cade Tudor daca se urca acolo, asa ca el a retinut "cade", dar asta nu-l impiedica sa se urce.
Apropos de scutece sunt bucuroasa ca au scos astia de la Pampers, din astia tip chilot, ca pana acum numai Libero aveausi nu ii mai gaseam in Sibiu. Noi suntem multumiti de ei...I-ati incercat?
Le dorim sanatate piticilor bolnavi, cat mai putine lui Papa, in rest numai bine.
Christel spune:
Buna fetele! Am mai intrat si eu aici sa va salut!
Mei, da ce vorbarete mai sunteti, nu ma pot tine dupa voi, scrieti cate un capitol pe zi!
Noi suntem bine, Diana mai are inca un dintisor, ca tot vorbeati de ei(ea are pana acum 4 sus si 3 jos), ai vostri am vazut ca au deja si maselute!
Pako( Felicia)am citit ca vreti sa plecati din Germania, de ce? Probleme de acomodare, probleme la servici? Voi sunteti parca de 4 ani aici, cu GC,parca, deci mai aveati inca un an, de stat cf contractului. Aici am intalnit numai romani care nu mai vor sa plece de aici!
Daca vrei sa vorbim mai multe despre acomodarea in G si altele, te astept sa-mi scrii pe PM, mi-ar face placere.
Si sanatate multa micutei, ca am citit ca e racita!
Pupici, sa-i treaca mai repede!
BLUE ANGEL spune:
salutare , salutare !!!!
mai nu stiu ce fac ..dar am din ce in ce mai putin timp ..si nu am inceput inca munca ..si am si bona la copil ...ce-i drept sunt umbra lor ..dar totusi
Gabriela , am vazut pozele cu Stefanut ..este atat de scump ..mi-a placut mult cea "cu mami"
l-am vazut si pe Pati ..mamaaaa, ce ochi .
Liliana , pupici multi pe sufletel ..asteptam poze cu Adeluta
pupam si copilasii muciosi ..sa treaca repede !!!
Olivia , ce face Uka cel frumos ..mai are febra ?
Lia , imi place cum ai gandit azi ..tine-o tot asa
AMERICAAAAA? Stand up !!!!
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
Christel spune:
LMA pentru Denisa si Adela sa fiti sanatoase puiuti!
Am citit si eu Olivia prin ce spaima ati trecut cu blocatul in baie a MP, saracutul puiut cum a stat el 8 ore fara mancare, fara apa.
Bine ca totul s-a terminat cu bine!
Eu am patit o faza similara, la cateva zile dupa ce am venit de la maternitate cu Diana. Am iesit pe balcon sa intind niste rufe si Andreea mi-a inchis usa de la balcon si am stat acolo(la 30grade, cam 2 ore pana a venit tati de la servici, care tocmai in ziua aia a mai si intarziat). Nu va spun ce spaima am tras si eu, cu plansete, imi era frica sa nu se duca Andreea in camera la Diana sa-i faca ceva, noroc ca cea mica a dormit in acest timp, iar Andreea se hlizea la mine la geam, bucuroasa de ce a facut!
Asa ca aveti grija, cele care aveti 2 puiuti si neastamparati pe deasupra!!!!
Papa, saracuta de tine, mi-ai amintit de mine cu ceva timp in urma: tot asa aveam stari de voma si cu Andreea dupa mine la baie. Eu pe langa starea de voma aveam si durere de cap, noroc ca eu la ambele sarcini nu am vomat decat o singura zi, dar cam 12 ore din 1/2in 1/2 de ora. Sarcina usoara iti doresc!
Si la tine tot asa diferenta mica o sa fie intre bb(o sa fie tot fetita, ca la mine?) sau nu stii inca, iti spun eu ca e tare greu cu doua fete.
Pupici.
Hai ca am scris un roman!
alice2004 spune:
Helou, helou din patria .... nici nu mai stiu cum sa ii zic, ca ma uitai si eu azi dimineata la teveu si vazui povestea cu gripa aviara ... si sint total de acord cu Roxi, la naiba cu joaca asta de-a e - nu e ... de-a jumatatile de informatii sau lipsa lor totala ! Mentalitatea asta balcanica pe mine una m-a scos din minti de fiecare data cind vin in contact direct cu ea sau cind ma gindesc mai bine la ce se intimpla prin jurul meu ! Nu am sa inteleg niciodata de ce oare cei in masura sa guvereneze si sa dea liniste celor peste care stapinesc nu o fac sau o fac din doi in trei, aiurea si complet idiot uneori ! Cineva spunea intr-un cintec "Las' ca merge si asa", cred oricum ca asta este chintesenta gindirii balcanice si cel mai sigur a unora dintre noi ... a celor mai multi dintre noi din pacate ! Parerea mea ... am fost afara si daca nu am auzit la povesti disperate apropo de gripa asta aviara, de m-a luat cu ... simptomele lu Papa, pe cuvintu' meu onest si sincer !
Apropo, ca sa revin la lucruri mult mai placute, cel putin vazute de unde ma aflu eu , Papa, , pupici pentru fetita ta dulce care are grija de tine si de stomacelul tau sa nu iti fie foame ! Super faza cu biscuitul !
Lia, sa stii ca si mie imi spune lumea acelasi lucru si pe undeva chiar ca au dreptate toti, ar trebui sa ne luam lumea in cap macar pentru un uichend si sa o tulim undeva departe, sa mai uitam de casa si de alea-alea ... din pacate, nici la mine nu este posibil ! Da io tot mai sper ca soarele o sa iasa si pe aleea mea, nu numai deasupra blocului, hehehehe !
Noi miine avem vaccin, alta ! Ne-a chemat asistenta finally, caci crezusem ca a uitat ... asa ca am din nou un motiv de bucurie imensa !!!!
Si pentru ca azi e 13, am scris acest mesaj si a cazut netu ...
Sper ca pina in secolul 22 sa mearga din nou !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
philip spune:
gabi, sunteti niste frumosi
andreeaB, tie ti-am spus si in privat. taaare-mi mai place cum a crescut Portocala Mecanica.
lia, eu zic sa fierbi prunele, e mai sigur asa
liliana, imi pare rau ca ati avut probleme. imi pare rau de tot. suntem in continuare alaturi de tine. asteptam povestile cu micuta cand vei considera ca e momentul. si mai ales pozele...
daria, si tu mi-esti draga, da' am mai multe pe cap zilele astea si nu prea am timp de scris. ina citesc de la prima ora. asa ma dezmeticesc eu. si cu cana de ceai in mana
simonici, nu mi-ai zis...pe 1 incepi munca?
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Buna dimineata!
Ieri se pare ca am intrat si noi in rindul copiilor normali..am racit ..credeam ca are o faringita dar este raceala..posibil viroza ca si tati a inceput sa de-a semne. Asa ca m-am trezit din 2 in 2 ore sa vad daca are febra si cum se simte...
Liliana, imi pare rau ca ai avut parte de un drum cu peripetii....asteptam poze cu Adeluta cind te mai linistesti...
Carmencita...nici eu nu inteleg...dar nici nu am intrebat-o daca a incercat s-o sparga..ca oricum ar fi tras o minciuna..ca la asta se peicepe..
Papascuze..dar mie mi-a placut faza cu biscuitele:). Hai sa fie o zi fara greturi!
Simo se vede ca nu mai ai timip..tragi chiulul...
Cristalina...ce facusi mami? Ai stricat masina? Botosica cum mai este?
Christel..bine ai mai aparut..ai numai absente ..nasola faza cu balconul...
Andreea B...ce mai face moata?
Daria..o noapte mai buna!
Lia ..bine ai facut mami!
Eu am mai deschis subiectul despre gripa aviara...dar daca am vazut ca nu va intereseaza...eu am vazut pe aici pe la TV cum incep astia sa se agite...Cred ca nu este vorba de starea de... nepregatiti ...eu cred ca nu vor sa produca panica , mai ales ca inca nu s-au produs mutatiile amintite...iar in afara de masurile publicate chiar nu se poate face nimic in plus...Mi-e mie frica sa nu fie ca atunci cu ..gripa spaniola...
alice2004 spune:
Kim, multa sanatate !! Sa treaca raceala repede-repede !!
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
roxanaz spune:
am revenit. scuze ca v-am lasat in balta cu intrebarile, mai nou am pe cap si un simpozion. hahahaha.
deci: asa cum s-a mai spus, se merge pe imunizarea adultilor. se pare ca anul asta nu mai exista vaxigrip pediatric (habar n-am de ce, nu ma intrebati). asa ca piticii sub 2 ani NU se vaccineaza. se vaccineaza in schimb TOATE persoanele care iau contact des si direct cu copilul (parinti, bunici, surori, frati, bone, etc).
Daria, nu conteaza de care cumperi, frantuzesc, olandez sau romanesc e la fel de bun. conteaza insa sa gasesti.
Lia, nu pune baza ca toti cei de la munca au facut vaccin si apoi au luat virusul, nici un vaccin nu poate apara impotriva tuturor tulpinilor virale care apar continuu prin mutatii. de aceea este ff important sa faci vaccinul din anul acela, in nici un an nu sunt 2 vaccinuri identice.
Olivia, in state cum e cu vaccinarea antigripala? am citit un comunicat al agentiei ptr control medicamente din uk care da 30mil pounds lui hoffman ptr research.....oh mamma de ce nu lucrez si io la ei???? (sa vezi acu bani in plus pe multinationale....)
Christel, bine ai revenit! ce iti mai fac mandrele? ceva poze noi aveti? multi pupici de la noi!
Liliana te imbratisam cu drag si suntem alaturi de tine! cand te mai linistesti asteptam poze cu zana cea cuminte! si de la noi ca esti curajoasa si le meriti din plin!!!!