Copilasi de iulie-august 2004 (121)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria, preparare la temperatura cat mai inalta, nu se folosesc cutite identice ptr taiat carne cruda si gatita, nu se maninca oua crude sau moi. norme stricte de igiena. asta valabil in toate cazurile. vaccinarea adultilor cu anti gripale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

si cutitele alea cu care tai io carnea cruda cum le "rezolv". oualele numai fierte sa-nteleg? si daca barbatu` meu nu vrea sa se vaccineze, poci ca sa-l castrez???

quote:
Originally posted by roxanaz

Daria, preparare la temperatura cat mai inalta, nu se folosesc cutite identice ptr taiat carne cruda si gatita, nu se maninca oua crude sau moi. norme stricte de igiena. asta valabil in toate cazurile. vaccinarea adultilor cu anti gripale.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Mai imi pare rau ca v-am speriat,trebuia sa zis ca nu e nimic grav.Stau la o tura de bataita...
Am vazut muuuulte poze cu copii frumosi-frumosi de tot.Abia astept sa-i vad si live pe unii dintre ei,sa-i pupacesc si sa-i smotocesc putin...
Eu o sa-mi fac vaccinul antigripal, dar la pitic nu se face am inteles...

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roxaaaanaaa - a` de ce noi da, cupilu` nu cu vaccin antigripal, io ma tem pentru Giulia, ca voi toate cred pentru copii in primul rand si de care vaccin ala din Franta sau Olanda sa-l caut imi scapa numele???
Si ne vaccinam io si sotu` si taica`miu ??? Si si bona ??? Si Giulia ???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

pai Carmen....opareste-le acolo in apa clocotita. OAre aceleasi masuri sa folosim si noi aici??? adeca sa scot carnea cu manusi ca s-o bag in cucta???

Io m-am bagat langa marmota mea, sub paturica, la caldurica si TV si am lasat balta curatenia si la bucatarie si-n casa, na...sa vedeti ce o fi pe carca mea deseara

Mergi la inceput

gabriela, am vazut pozele, sunteti frumosi, pupici lui stefan!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Roxa, tu te vaccinezi cu antigripal? ca am auzit pro si contra lui destule. Faza e ca acum un an la firma noastra toti aia ce s-au vaccinat s-au gripat in masa si mi-e teama....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna frumoaselor.

Da Carmen m-am intors. Cu sufletul greu de tot din multe puncte de vedere. A fost o calatorie lunga si grea, foarte grea. Am avut parte numai de intamplari nefericite, incepand de la stat in Amsterdam 17 ore si terminand cu pierderea bagajului in Chicago.
Dar au trecut toate, sau aproape toate. Adevarul este ca nu-mi revin deloc, si imi e greu sa intru in ritm.
In schimb sunt fericita ca mi-am vazut zana. Avea dreptate tatal meu (Dumnezeu sa-l odihneasca), Adela e un copil foarte cuminte si frumos (si nu spun asta ca e copilul meu). A crescut, se joaca singura, face o multime...dar revin alta data cu povestiri despre ea, si cu poze.

Va pup si va doresc o zi buna. Nu am vrut sa va intristez, asa ca iertati-ma daca am facut-o.

Liliana

Mergi la inceput

giulia, pai se merge pe ideea sa se vaccineze adultii care vin in contact cu cupilu`... io oricum cind imi intra cineva in casa prima intrebare e daca-i virusat. anu trecut nu m-am vaccinat ca alaptam, da` anu asta o fac, mai nasol cu barbatu` miu, tre` sa-l duc cu japca.
liooo, felicitarile mele, da-le-ncolo de vase, odihneste-te si tu. ma gindesc ca aia care s-au vaccinat si au facut gripa nu s-or fi vaccinat cu vaccinurile cu care ar fi trebuit, ma refer la tupini.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

liliana, ma bucur sa aud ca Adela e bine si-mi pare rau de toate celelalte intimplari. astept pozele si completarile... pupici!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput