Copilasi de iulie-august 2004 (121)
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Ok, io`s batuta`n cap si nu am inteles nika ... explicati-mi va rog ce tre sa facem si sa nu facem ??? Adeka nu mai cumpar carne de pui sau alte pasari congelata sau ce ? Ca io limita cum sunt numa` la asta ma duce drebla. A, si nu papam oua ??? Ioi, luminati-ma pls.
P.S. Si nu radeti !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
roller025 spune:
Buna ziua!
Papadicule, uite o de la mine pentru Catrinelu' care isi iubeste mami mult! Daca vede fata ca nu mai ai nik in stomacel, normal ca vrea sa te hraneasca! Sanatate la puterea 2!
Gabitzu, vazut pozele. Superbe! Se vede ca vestile pe care le-ati primit sunt bune!
Cu gripa asta aviara, mie imi vine sa ma impusc! Ba nu e, ba e! Si informarea catre oamenii aia amarati e de coma. Am auzit ca la un moment dat se zvonea ca ar fi suspiciune in Vaslui si, dupa analize, s-a dovedit ca gainile alea murisera de foame!!! Cum spunea si Tiriac aseara la emisiunea lui Stelian Tanase: "presa in Romania este formatoare de opinie. daca presa spune ca Tiriac are 2 miliarde de euro, toata lumea o sa creada." Asa ca mi se face si mie ce ara Papa... dar din motive de "glorioasa" conducere a Romaniei...
Ufff...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
Dorsilia spune:
buna mamici!
ah fetelor, ma trimiteti in vacanta, ma concediaaaaaaaati, laaaasa ca stiu eu ca v-ati saturat de mine :((....glumesc, da in vacanta nu poci a pleca defel. No es posibile....are sosul projecte very importante si macar ca le face acasa cu noi doi calare pe capul lui, da le face, mai ne trimite la joaca, mai se supara, mai le lasa balta cate-o ora ca sa-l flocaiasca pe asta micu, dar revine obsesiv la ele cand scapa de noi. Asta e programu nost de uichend, pt o vereme si de o vreme.
Noa, Andries, io nu stiu daca vorbisesi serios de cantarirea pemparsilor da io m-am executat asa ca azi pana acum avem 360 de gr de pampersi folositi. Asta desfasurat inseamna 4 bucati, in conditiile in care unul nefolosit cantareste 45 de gr.
Carolina, am gasit unt Meggle la 10 grame, ce-mi plac pachetelele astea minuscule, la 2 folosiri dau gata pachetelul.
Olivia, Monica, sa se refaca muciosii repede.
Papadie, da io revin obsesiv la intrebarea "cum te descurci acum cu gatitul pt Miel, cu toate alea daca tu faci naveta cu intransigenta la baie ?" .... Si sa stii ca cred ca faci tot o fetita, am visat.
Si ca veni vorba de vise...io visai azinoapte ca tre sa aleg cu cine sa ma marit...si nu ma puteam decide intre doi, ca cica impreuna faceau cat unul bun, dar separat ....hmmm, oricum am luat-o pe aratura rau da tot
Am vazut si poze faine ... eu in ultima vreme n-am mai apucat sa ma agat de aparatul foto desi tot imi propun sa vi-l arat pe Danu mesterind prin casa.
Am cumparat prume deshidaratate ...oare sa le fierb sau doar sa le las in apa ca sa functioneze la constipatia marmotei ? Nu stiu de ce s-a betonat asa la fund, de azi dimineata se screme in reprize si nu poate sa faca. Si bea si suc de porto zilnic.
De vaccinuri optionale ati mai vorbit? Faceti la copii din ele?
hai ca merg sa bag un raid prin bucatarie, e jale ce a ramas acolo dupa ce-au trecut dejunul si pranzul fara sa fi ridicat o farfurie din chiuveta, firimituri pe jos, pe masa....dar ce pot face daca imediat ce papa marmota se foieste si scanceste sa-l scot din scaun si sa plecam in camera la joaca? Asta e...noroc ca nu am mosafiri incogniti...da vin maine bunicii si tre sa lustruiesc pe aici ca daca vad dezordine....iar se intreaba retoric "da noi cum de descurcam si cu casa si cu copii si cu serviciu, la noi a fost mereu curatenie si mancare in frigider ?" ... noaa, iaca io-s mai bleaga nu le poci face pe toate
Dorsilia spune:
Daria, io cred ca se refera la zonele afectate....nu? Altfel toata Romania n-ar mai manca pui si oua nici din comert nici din ograda mamei.
carmenp spune:
stiti ce cred io??? ca-s DEPASITI!! au fost depasiti si cu inundatiile, cit pe ce si cu ziaristii, orbecaie, daca le iese le iese, daca nu, nu!!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
pako spune:
Buna ziua!
Kro,AndreaB, multumim de intrebare....suntem tot cu muci dar spre trecere.Ii trag cu pompitza cu ajutorul Andrei...e asa haioasa...isi baga ea pompitza in nas, nu ma lasa pe mine...e ca zicala"mama impunge si eu trag"...hehe.Azi noapte n-am mai avut creize de plans dar intre 1 si 3 dimineatza am avut chef de joaca...ii place sa stea sub plapuma, cateodata ma da afara din ea ca vrea sa stea singura acolo.
Olivia, interesanta pompa aia de care spui tu...o sa intreb de ea cum am ocazia...merci!
Cristalina, tinem pumnii la vaccin.
Leeloo, am vazut pozici cu un baiat mare si frumos....si curajos de nu s-a speriat el de dita-mai lebadoiu'.
carmenp spune:
pfiu, ce m-am enervat!! chiar m-am enervat!!
papadiq, cum stai cu somnu`? vorbesti de greata da` de pohte si somn, nica, nu le ai? io n-am visat nica, da` ma bufneste risu` de una singura cind imi amintesc de tine si de catrina, omora-ma, ca merit. merg sa te felicitez pe prima foaie, la evenimente, ca asa se cade...
sunt in zona, daca nu fac un atac de cord de la nervi, mai scriu
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
pako spune:
producerea unui virus hibrid ...m-a furnicat pe sira spinarii...
Chiar daca pericolul este numai intr-o zona a tarii....la noi mai mereu se produc "scurgeri"....asa ca....
Tati e asa de panicos ca el de o saptamana refuza carnea de pui...chiar daca sunt atatia chilometrii distanta.Eu Andreei ii dau carnea de pui si vita din borcanase hipp...asta de mult timp.
carmenp spune:
lioooo, lasa-le-asa, stiu ca nu poci ca sa le vezi, da`nchide usa la bucatarie pina miine
mey, da` liliana nu s-a-ntors?
alioo, io-s singura care-s pe-aici? atunci ia sa mai bag o facturica, ca vad ca nu am cu cine vorbi
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei