Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -66
Raspunsuri - Pagina 12
M Oana spune:
Carmecitooo geniala tactica!

Iouu am nascocit alta, mai nou, caci nu pot sa stau pasiva in banca mea: ma ocup de casuta, iar copilul cica nu ma mai intereseaza asa mult.... Asta e planul meu, sper sa nu se prinda si creierul meu ca vreau sa-l pacalesc...
Prima vizionare sub ecograf, asa, de proba, a fost in ziua 4, dar luni incep atacul
, printre multe altele, pe alte planuri, ca sa-mi tin mintea ocupata....
MEDEEEEEAAA ne citeste si nu vrea vrea sa mai vorbeasca cu noi!

Mi-a trimis niste mail-uri superbe cele de asta vara, cu cafelutele
, dar nu-mi spune si ce mai face ea, cum se mai simte...

Amely spune:
Da, Carmencita, dar eu pe langa mucus-egg, am avut si dureri de ovare... (nu intepaturi!). Or fi fost de la frig, ca mi-a fost tare frig ieri... Oricum maine dim. (z.11-a) merg la monitorizare eco, si ma lamuresc!
Cata, te-am pupat si la Moisici, te mai pup si la endometre
si ai grija de tine si de Bia!
Catty, sa dea D-zeu sa fie cu noroc horoscopul asta la fecioare, desi n-ar strica sa "se ia" si la celelalte zodii...![]()
Ingeras, ma bucur ca ai vazut lumina zilei, ca in butoias e intuneric si naspa! vezi ce sot super ai? un motiv in plus sa iesi de acolo!![]()
Oana, inteleg ca ai zis DA inseminarii, abia astept rezultatele, care sper sa fie 2...si paralele!
Liuuutz, ce mai faci, fata draga? sper ca nu ne-ai sedus si abandonat!? so...asteptam noutati!
Gagici, azi plec un pic mai repede de la birou, ies la un suc cu cateva colege, asa, ca intre fete
.
V-am pupacit pe toate 
si sa aveti parte de un week-end ca-n povesti, presarat cu momente romantice, dar si cat mai incitante!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
diciu spune:
fetelor iubite...va pupicesc pe toate 

eu sunt pe acasa....ultima zi de concediu medical
...dar fac un soi de curatenie generala...si trebaluiesc pe aici...
noi suntem mai bine...am terminat tratamentul pentru E Coli si in 10 zile voi incepe pentru Chlamidia...
in rest nimic nou...asteptare si asteptare...
va pup cu drag..va urez week-end placut...si sanatate!

anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Bugnar spune:
Salut, fete hotarite! Am chiulit vreo doua zile (sau mai putin) dar am fost suficient de tzatza sa citesc tot ce v-ati spus una alteia.
OANA iti tin pumnii la inseminare. E bine daca ai intrat intr-o perioada buna a vietii tale in care lucrurile se leaga intre ele si-ti ies. Hai sa-ti iasa si asta! Eu sint cam stupida in a intelege exact cind a cui zi e. A fost ziua ta? Sau urmeaza? Sau a fost aniversarea casatoriei voastre? Lamureste-ma si pe mine si in schimb te alegi cu urari tardive (daca e cazul). Oricum cred ca i-am zis acum vreo saptamina unei tipe IZABELUTZA (parca) la multi ani si am senzatia ca deductiile mele au fost gresite si nu era ziua fetei. N-am mai vazut-o pe-aici dup-aia. Ori isi sarbatoreste in continuare ziua, ori ma ocoleste pe mine ca crede ca sint nebuna.
ASI multumesc pentru aprecieri. Dupa cum am mai pomenit aici, la virsta unele tipe au facut niste copilasi foarte reusiti (Maia Morgenstern si Adriana Trandafir) asa ca nu te vaicari nici tu. Eu nu ma dau baba. In mesajul ala in care-mi spuneam virsta voiam s-o incurajez pe IACHIONE, care-i mai mica decit mine cu vreo juma' de an. Oricum eu nu ma simt baba asa ca toate astea n-au importanta. Recunosc ca nu m-am gindit la adoptie pt. ca, sincer, nici nu-mi trece prin cap sa nu fac pina la urma un copil. Da' la o adica, e o varianta de luat in seama (mai ales ca mama mea, cea mai haioasa fiinta, cu care rid cel mai mult de pe glob, a crescut la orfelinat).
AMELY Cum sa va seduc si sa va abandonez? Eram doar curioasa daca observi ca nu mai sint prin preajma. Si tu, copil atent, m-ai strigat. Sint aici, nu plec nicaieri.
SIMONETTEEEEEEEE! Unde umbli? Tu care erai sufletul petrecerii taci milc? Se apropie zilele decisive si tu nu esti prin preajma sa ne facem planuri de atac. Cum, ma, tu ai fost antrenoare de fitness? Asta te transforma in idolul meu. Povesteste-mi si mie putin despre asta.
DANANGIE Ce faci, amica? Te intrebsi eu ceva, ca ai un aer mai de doctorita asa. Cum e cu colul sus? Ai spus tu mai devreme intr-un mesaj ca ai colul foarte sus. Stii sa-mi spui si mie in ce fel isi modifica pozitia colul atunci cind esti insarcinata? Eu stiu ca pe vremea lui Ceausescu te duceai la ginecolog si ala te consulta cu mina si stia deja (aproximativ) daca esti sau nu insarcinata. Deci e si un limbaj al colului. Sau aberez?
Eu, gagici, am citit tratamentele-alea naturiste care-s puse la dispozitia noastra si m-am ingrozit. Nu pot sa-mi petrec viata in jurul unor ibrice cu ceai. Sint ingrozitor de complicate tratamentele si trebuie sa-ti dedici tot programul lor (sa tii tot felul de chestii sub limba un sfert de ora etc.) Eu una nu sint in stare, desi am un program destul de facultativ si relaxat. Am inceput in schimb sa iau niste tablete care erau insirate pe-acolo si ii dau si sotului meu. Rau n-au ce sa-mi faca. Imi ziceti si mie, va rog, daca stiti voi pe cineva care din cauza ceaiurilor a reusit? Desi ... nu stiu... mi se par complicate rau retetele alea.
cami30 spune:
Bugnar ce m-ai distrat. Exact asa am facut si eu numai ca am achizitionat intai toate licorile si dupa aia mi-am dat seama nu numai ca n-o sa pot face asta, dar nici macar nu am timpul necesar. Dar am un adevarat Plafar intr-un dulap.
Fetelor mie mi s-a modificat vizibil menstra dupa laparoscopie si nu stiu daca e de bine sau e de rau. S-a schimbat in sensul ca nu mai e atat de abundenta in prima zi, cum mi se intampla de imi era si frica sa plec de acasa daca ma intelegeti. Dureri nu am avut niciodata, insa aveam o zi de cascada in adevaratul sens al cuvantului dupa care... picatura chinezeaca vreo 7 zile.
Azi sunt in CM 3 si totul a fost mult mai normal, nu f abundenta ci un flux normal in toate cele trei zile.
O sa fac monitorizare incepand cu saptamana viitoare.
Oricat de drag mi-ar fi forumul asta cred ca o sa mai raresc intrarile ( oricum nici nu prea mai am timp), pentru ca sincer, ma deprim rau de tot. Am avut discutii serioase cu sotzul meu legat de agitatia in care intrasem de parca ar fi stat cineva cu cronometrul langa mine, repetandu-mi ca nu prea mai am timp. Vreau sa ma linistesc si sa intru in normal. MA voi rezuma la monitorizari vreo doua , trei luni si daca nu se intampla nimic abia atunci mai vad si de alte analize. ( nu mi-am facut hormonalele, T mi-a zis ca ovulez).
Am vazut aseara emisiunea Mihaelei Tatu despre nastere si m-a lasat masca nasterea aia in apa pe care am vazut-o.Super fain si am senzatia ca este exact asa cum spunea si moasa invitata, e fara dureri si apa calduta in care stai face posibila eliberarea de endorfine(acel hormon al placerii). Va dati seama? Sa ajunga nasterea o placere, pana la urma. Mai era invitata o tipa care nascuse un bebel de 4 kile si ceva fara epiziotomie si fara dureri, in apa.
Vreau tare mult sa ma linistesc.
cami
cami30 spune:
Bugnar ce m-ai distrat. Exact asa am facut si eu numai ca am achizitionat intai toate licorile si dupa aia mi-am dat seama nu numai ca n-o sa pot face asta, dar nici macar nu am timpul necesar. Dar am un adevarat Plafar intr-un dulap.
Fetelor mie mi s-a modificat vizibil menstra dupa laparoscopie si nu stiu daca e de bine sau e de rau. S-a schimbat in sensul ca nu mai e atat de abundenta in prima zi, cum mi se intampla de imi era si frica sa plec de acasa daca ma intelegeti. Dureri nu am avut niciodata, insa aveam o zi de cascada in adevaratul sens al cuvantului dupa care... picatura chinezeaca vreo 7 zile.
Azi sunt in CM 3 si totul a fost mult mai normal, nu f abundenta ci un flux normal in toate cele trei zile.
O sa fac monitorizare incepand cu saptamana viitoare.
Oricat de drag mi-ar fi forumul asta cred ca o sa mai raresc intrarile ( oricum nici nu prea mai am timp), pentru ca sincer, ma deprim rau de tot. Am avut discutii serioase cu sotzul meu legat de agitatia in care intrasem de parca ar fi stat cineva cu cronometrul langa mine, repetandu-mi ca nu prea mai am timp. Vreau sa ma linistesc si sa intru in normal. MA voi rezuma la monitorizari vreo doua , trei luni si daca nu se intampla nimic abia atunci mai vad si de alte analize. ( nu mi-am facut hormonalele, T mi-a zis ca ovulez).
Am vazut aseara emisiunea Mihaelei Tatu despre nastere si m-a lasat masca nasterea aia in apa pe care am vazut-o.Super fain si am senzatia ca este exact asa cum spunea si moasa invitata, e fara dureri si apa calduta in care stai face posibila eliberarea de endorfine(acel hormon al placerii). Va dati seama? Sa ajunga nasterea o placere, pana la urma. Mai era invitata o tipa care nascuse un bebel de 4 kile si ceva fara epiziotomie si fara dureri, in apa.
Vreau tare mult sa ma linistesc.
Pentru toate fetele acestea minunate de aici, un weekend plin de soare si caldurica ( macar sb plapumioara daca nu si afara)
cami
simonette spune:
Intru si eu putin...atat cat sa nu va dau voie sa ma uitati de tot!
Am f. multa treaba zilele astea, dar ma gandesc mult la voi... am vazut caAlexia a facut laparo, ma bucur pt tine draga mea si iti urez spor la treaba! Oana!vad ca acumulezi din ce in ce mai multa experienta... iti tin pumnii la inseminare...succes!Ingeras!tare intuneric acolo in butoi...norocul nostru ca suntem optimiste si ca avem barbati care stiu sa ne sustina! Cami!Frumos suflet are sotul tau! Ma gandeam la al meu, care atunci cand vreau sa iau o pauza, ma suspecteaza ca nu-l mai iubesc!
Mai fetelor! Am avut o zi cumplita! Agitata si trista! Am Intalnit o gravida, frumusica tare, cu burtica aia mare, mare si perfect rotunda...ce sa va mai spun? M-am pus pe un bocit! Simteam un gol imens in sufletul meu...PUSTIITA...asa ma simteam! M-a alinat sotul meu...asa cum stie el...Am un sot, nu foarte delicat, dar un om cu un suflet extraordinar de bun! Referitor la adoptie! Ca ma intreba cineva, Asi,parca... DA! Sotul meu e de acord cu adoptia. La inceput, nu prea era, dar a vazut cat de mult ma chinui si, dupa o monitorizare care nu dadea prea mari sperante, iar eu eram terminata, a venit chiar el cu propunerea!
Acum va pup pe toate ca tre' sa plec!
danangie spune:
BUGNAR eu nu ma pricep cum e colul la gravide.....pentru ca nu am fost niciodata gravida. In schimb am observat ca la ovulatie, colul uterin "urca" , ca sa zic asa. La pipait abia il ating.Asa e de sus. Si eu banuiesc ca sunt la ovulatie. Pentru ca acest lucru se intampla numai cand ar trebui sa ovulez. Aaa, si odata zicea UTOCATALINA, asta pe la inceputul muinunatei ei gravidante ca colul isi luase forma de para. Asa e CATA? Deci, scumpa mai multe nu stiu ce sa-ti spun....
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Amely spune:
Fetelor, sunt plansa toata, ca si vremea de afara...
M-am monitorizat de dimineata, si mai bine stateam acasa sa dorm, ca se pare ca ovulatia mea naturala este UN MARE FAS!!! ziua 11, endo 6 mm si un folicul de 14. Iar eu teoretic poimaine ar trebui sa ovulez...
Pana si la 2 luni de la chiuretaj aveam valori mai bune... NU-MI VINE SA CRED!!! Acum chiar ca nu mai stiu incotro s-o apuc: stimulare ovariana, fiert ceaiuri la ibrice (vorba lui Liutz), laparo... sau luat lumea in cap... ca nu mai pot, ma lasa nervii incet-incet. La mine, daca nu e una e ailalta, cand am endometru cat de cat normal nu am foliculi maturi si invers, sau chiar amandoua, cum e cazul de fata... Asta e...
Deocamdata nu am nici o strategie, ma retrag in butoi sa-mi ling ranile si sa nu va mai stric ziua asta care si asa e deprimanta...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi