Gauri in urechi in Cluj

Gauri in urechi in Cluj | Autor: cosmi

Link direct la acest mesaj

Buna!
Am o rugaminte! Stiti cumva unde se fac gauri in urechi in Cluj?
Fetitele mele au trei ani; nu le-am pus cercelusi in maternitate, dar acum vrem cercei si nu stiu unde se pun.
Puteti sa-mi scrieti si pe PM.
Va multumim mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

nu sunt din Cluj dar cred ca poti sa mergi si la spital si sa faci gauri in urechi la fetitele tale.Daca cunosti o asistenta e si mai bine.
Parerea mea.

Mihaela si bb Amalia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela1802/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Nici eu nu sunt din Cluj dar pot sa iti spun ca in Iasi axista o firma care se ocupa de bijuterii: comercializare, amanet, prelucrari, dar si ...gaurire de urechiuse.Au un fel de pistol de capsat cu care intr-o fractiune de secunda fac gaura si concomitent "monteaza" in ea un cercelus medicinal al carui model se alege inainte.Costa 15 RON intreaga operatiune. Cercelul medicinal se tine 3 saptamani(sau mai mult daca vrei, pt ca e suflat cu aur) dupa care se pot pune cercelusii obisnuiti.
Cauta si pe la voi, cine stie, poate exista vreun astfel de centru.
Se spune ca nici nu doare.Eu i-am pus fetitei mele cand avea 1 an.A plans, dar cred ca s-a speriat de pocnetul facut de pistol...

Danna, mama de Ruxi si Magdi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut Cosmina!
Ai 2 optiuni, cum au zis si fetele:poti merge la o asistenta medicale ori poti merge la o bijuterie, care de obicei are pistolul acela de gaurit..... o alta varianta ar fi un salon de tatuaj, este pe decebal sau a. iancu....stiu o mami care asa a facut gauri la fetita!!!
Bafta....sa ne spui cum a fost

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput