mamici de mai-iunie (4)
Raspunsuri - Pagina 13
laureta spune:
magghyc fa o programare la Sanador au super aparat de echografie unde se vede perfect tot.I spui la fete de la receptie ca e o urgentza i explici situatia si te baga repede la echo chiar si azi,sunt foarte de treaba.
Tin pumni sa fie totu bine 
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
magghyc spune:
laureta,
merci de grija, intre timp am vb cu o prietena cu bb care mi l-a recomandat pe doctorul pop de la diagnosis.
intamplator firma la care lucreaza sotul meu are abonament acolo, mi-a spus ca se intereseaza de o programare. Daca nu se poare rapidly, ma duc la Sanador...
pupici la toata lumea
magg
7+
andira spune:
magghyc - dr Pop e printre cei mai buni medici in domeniul asta, si pot sa-ti spun din proprie experienta ca programarile se fac cam cu o luna (cel putin) inainte.
Dar suna cat mai repede, iti doresc multa bafta!
july_g spune:
Fetelor, eu am alta mica problema. Eu nu ma pricep, dar cine reia sarcina lui Megbeng, acum ca ea nu mai poate? Stie cineva cum se deschide o alta pagina? Ca eu sincer, sunt complet paralela. Si trebuie completata listuta. mi se pare dur ce spun acum, e ca si cum as exclude-o pe Megbeng dintre noi. Dar sincer, nu e asa.
Va pup
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
ama_kaly spune:
magghyc urasc genu asta de doctori!!!!dupa ce ca au o groaza de bani si nici n-au de facut mare lucru..in fine..sa ne dai vesti(bune) dupa ce te duci la altu'!
eu azi intru in 3luni..sa inteleg ca a trecut perioada periculoasa..hiuuh..sper sa imi fac timp si sa ajung si eu sa scanez poza cu bebelul de la eco s-o pun pe forum sa o vedeti si voi ca de cand tot zic..
va pupic si bun venit noilor mamici!sa aveti bebei sanatosi si mumosi! io
12(fix) si
din burtik
july_g spune:
Fetele, am incurcat borcanele! Nu azi ma duc la control! Lunea viitoare! Chiar ma miram cum de asa repede!
Va pup!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
july_g spune:
Raalu LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa si iubita! Sa te bucuri de bebitu tau si sa ai sarcina usoara!
Iulia
10+(8+)
magghyc spune:
Ama kaly,
Bravo, ai deja 3 luni!! Multa sanatate in continuare,,,
asteptam poza lui bb, eu inca nu am ce afisa, ii stiu doar dimensiunile, dimineatza avea 15,6 mm
, acu o saptamana 12,7 mm - ce vretzi, avantajul ecografiilor dese, oricum da dependentza chestia asta cu echografia, mai ales la mine care ma stiu cu morcovul in...![]()
Amonar spune:
Fetele
Dupa ce am "puzzel" un pic cum se face un nou un link, va propun sa apasati pe linkul de jos ca sa deschidem o pagina noua in odiseea noastra. Am actualizat lista, era deja actualizata de catre Megeng. Multumesc megbeng pt initiativa ta frumoasa si contribuita ta la acest link!!!! Sper sa mai auzim vesti bune de la tine in viitor.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59799 (5)
megbeng spune:
ok: cum sa deschideti o pagina noua: din "odiseea sarcinii", sus, scrie subiect nou..si dai click..iei apoi listutza cu copy-paste, o refaci cu noile burtici (carora le urez toate cele bune cu ocazia asta)si..gata!
bun! despre mine: a fost brusc pentru ca nu am avut nici cel mai mic semn...greturi la greu, somn si tzatze maaaari..da vroiam oricum sa imi schimb dr..am mers la o dr noua, are a zis ca ea face eco (fara extra-money)la fiecare control..si...hi-hi-ha-ha, cu otu dupa bine, bucurie mare hai sa vedem inimioara lu bebe cum bate...si..i-al pe bebe de unde nu-i!
ditamai sacu gestational GOL!!!! GOL!!! am repetat eco, oricum, da era clar si pentru cine nu a mai vazut niciodata o ecografie...
azi am facut chiuretajul..si mi-e mai usor daca nu vorbesc despre asta, mai ales aici.....nu ma intelegi gresit, imi sunteti toate dragi, dar inca e mult, mult prea dureros...ma simt ok fizic, mai ales..mi-au facut anestezie generala, ca era colul super-dur si nu puteau lucra altfel..nu m-a duut nimic, deloc..urmeaza sa incep analizele infectioase..tot! plus astept rezultatul histopatologic, sa vedem ce a fost...o sa mai trec, mai incolo
multumesc tuturor si va doresc sa nu treceti NICIODATA printr-asa o drama sufleteasca
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
7+
pozne de-ale mele