Copilasi de august-septembrie 2003 (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Ankalaura-ca sa lucrezi, cel putin in Franta, trebuie sa iti obtii dreptul, drept pe care nu il castigi deloc usor! E adevarat, daca ajungi sa lucrezi, lucrurile, incep sa stea un pic altfel, dar pana obtii o carte de sejur, iti iese bine de tot pe nas! In fine, deocamdata nu suntem decisi, om trai si om vedea. Se pot face o gramada de lucruri in tara, cand iei distanta, incep sa vezi lucrurile mai roz!

Felicitari Elizei! Stie o gramada de lucruri si ce bine vorbeste! Intr-adevar incepe sa se vada faptul ca sta in colectivitate si cineva priceput se ocupa de ea!

Danat- multumesc pentru incurajari, pupam si noi pe Raducu cel simpatic si blajin!

Toboganul din fata blocului Cristinei e superb, ce bine ca incep sa se miste lucrurile si prin tara, daca ar imprejmui si locurile de joaca pentru copii sa nu mai intre cainii sa-si faca nevoile, ar fi excelent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Tigresa, te rog, noi avem nevoie doar de 2 bilete, ca mndra sta in brate.Multumesc!
Oana Noemi, asa este cand iei distanta lucrurile par roz acasa, dar te asigur ca nu sunt. Eu am stat la distanta 4 ani si-mi pare rau ca n-am facut pe dracu ghem ca sa nu ne mai intoarcem. strange din dinti, stiu ca este al dracului de greu, dar merita sa vii doar in vacanta in ro si s-o vezi roz asa de la distanta.
Imi pare rau pentru puii bolnavi si le doresc multa, multa sanatate.
Burticoaselor, pentru voi toata admiratia. Cat despre cele care sunteti deja mamici de doi pui, si chiar 3, wooooow, jos palaria, mamicilor!
Mandra mea s-a facut mare si ea, nu-i tace gura, tot cu fotosinteza isi asigura traiul si.....mananca din biberon!!!! Stiu ca sunt nebuna, dar macar asa inghite si ea 300 ml de lapte pe zi fata de nimic pana acum.Ii dau bronchowaxom pentru prevenirea racelilor si Viusid ca sa mai ia si ea ceva nutrimente daca mancare ioc (asta-i tratament dupa ureche, nu va luati dupa mine...)
Am fost duminica trecuta la circ si a rezistat eroic 3 ore, cu tot cu pauza, la teatru de papusi noi am tot fost asa ca este antrenata..
Io, cu munca de capiata, pana la 8 seara, destul de stresoasa si anxioasa, motiv pentru care acusi ma caut la pisicolog, sa-mi dea cu semnatura ca nu stau bine cu comitetul. Pentru inceput imi zise ca am multe furii refulate si ca ar fi bine sa fac sport...da sa pocnesc pe cineva(mama, ce lista am.....) n-ar fi mai bine????

Pupici multi

victoria si minunea mea Daria
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriaciolacu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

nu uitati de teatru duminica!!! doritorii sa fie in fata teatrului tandarica, sala de pe calea victoriei, la 10,30, sau sa confirme atunci ca sunt pe drum si sa le luam biletele!!! 0722955103 , ca de obicei, sau la tigresa.

Cristina 34+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cristina, mai ce norocosi sunteti cu toboganul ala misto chiar langa voi!
Ma roade invidia, ca la noi dai cu tunul si asa ceva nu gasesti.

Anka, mersi scumpo pentru felicitarile pentru SANANA (asa-i spune Oana Roxanei ).
Nu mai spune de varsta. La mine asa e: Am implinit deja 35 de ani, de pe Roxana o s-o nasc la 35 si aproape jumatate .
Dar asta e !
Iar Cosmin va avea aproape 37 de ani... dar ce sa facem ? Daca asa a vrut Doamne-Doamne.

Super desenele . Bravo Elizei, pictoritza .

Tango, o fi de vina si vremea asta oribila pentru starile tale.
Oricum uite un pupic de la mine, ca sa te simti mai bine.
WOW ! Asa de cuminte este Daria ?
Sa stea ea linistita atatea ore ?
Pai Oana mea nu rezista decat vreo 5-10 minute, dupa care incepe agitatia .

Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mihaela, sper din inima ca Silvia sa fie mai bine astazi !

Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Mamici, legat de varsta nu uitati ca eu sunt HB-ilica de frunte: 38anisori!!"Si tot mai visez la bb2 (da'am o problema: cine sa-l faca si sa-l creasca pana la 1 an ca eu simt ca nu ma mai tin ne-u-ro-niiii)
Gata, ca am de lucruuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

HAHA Tango, batem CUBA! Asta apropos de HB si de neuronii obositi Si eu tot asa vrea, daca se poate (da' nu se ) un bebedoi deja de peste 1 anisor, cuminte, papacios, dormicios si in general, bland cu mama lui cea batrina cu briul de lina
Hai si nu te mai da asa HB-ista ca acus acus iti calc si eu pe urme...
Apropos, multe ar vrea sa arate la 30j de ani cum arati tu acum!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Danat, saru'mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Anka, da' ce mishto draga, e o devarata minune sa vezi cum evolueaza copilul si cum de la un an la altul se schimba "felul" in care vede si deseneaza oamenii, animalele. Ai sa vezi peste cativa ani cum ai sa te minunezi de astea! Bravo Elizei ca face asemenea frumuseti la camin.

dana-ene, mersi mult, Silvia e mai bine intr-adevar! De aseara n-a mai facut febra deloc, a si mancat azi binisor, a fost vesela si in elementul ei. A fost si tanti azi la noi si m-a bucurat ca ii place cu ea, sper sa fie ok saptamana viitoare cand va sta cu ea.

Azi am fost pana in piata si Silvia a ramas cu tanti acasa, nesperat pentru mine, eram sigura ca va face circ ca vrea si ea afara. Am intrebat-o ce sa-i aduc si ea mi-a raspuns: tedi-bear! adica ursuleti din aceia gumati!

Mai, daca rezolvam cumva cu o alta locuinta pana in 2-3 ani, io mai fac un copil...stiti la cati ani? 36-37, poate chiar 38! Cine vorbea de HB?! Ma iau de manutza cu danat si tango...nu va suparati, asa-i?

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Doamna mihaelas eu vad ca incercati sa intrati mai in fata la clubul HB-licilor. Stati va rog la rand ca mai este cale lungaaaaaa pana la club
Sanatate puiului mic si multi pupici.
Io acu plec acasa la pui.
Ne vedem duminica la teatru

Mergi la inceput