Firme de monitorizare casa
Buna,
curand ne vom muta in casuta visurilor noastre si am vrea sa ne punem sistem de alarma antiefractie + monitorizare.
Aveti idee de firme, preturi?
Vreau detalii, multumesc mult.
Raspunsuri
grenouille spune:
eu am contract la firma cu cei de la Bronec.
sunt f multumita de ei (sunt foarte profesionisti si foarte corecti, cand am avut ceva suspiciuni cu unii care au dat tarcoale si tot sunau la usa sub diferite pretexte i-am anuntat si nu mi-au zis ca sunt paranoica, din contra - m-au felicitat pt vigilenta). pt preturi vorbim pe mail, sau ii contactezi direct pe ei (dispecerat 9532).
s-ar putea ca postul meu sa fie considerat publicitate si sa fie sters de moderatori; imi cer scuze moderatorilor daca am incalcat regulamentul).
alte firme serioase: RPG Security, BGS. eu cam pe astea le stiu
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
maurice spune:
Fortelady, m-ar interesa si pe mine un pret, cat platesti pe luna, cat ai platit la inceput, cat este alarma!
Multumesc
mariana75 spune:
Multumesc Fortelady pentru raspuns, dar m-ar interesa cat te costa pe tine, in cate minute maxim vin in caz de ceva...
Sanatate si pupici.
grenouille spune:
cel mai simplu vorbiti cu cei de la firma. in functie de locatia apartamentului, de problemele pe care ei le gasesc vor stabili un pret.
nu va suparati, dar nu dau detalii despre ce am la mine la birou (tip de alarma, de senzori, timp de raspuns etc). simpla masura de prevedere
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
mariana75 spune:
Nici nu ti-am cerut astfel de detalii, doar pretul abonamentului si timpul in caz de interventie...
Pretul este bunicel... 50 euro + TVA/luna, respectiv 3 mil + TVA/luna.
Multumesc, sanatate multa.
grenouille spune:
lumea e mai mica decat crezi. daca as da fie si timpul de interventie - e o informatie extrem de pretioasa pt unu' care vrea sa faca rau.
sfatul meu - editeaza-ti mesajul, scoate toate detaliile privind timpi de interventie si alte detalii tehnice privind casa ta, ca lumea e mica cine stie ce "binevoitor" citeste si baga la cap.
ti-am zis, eu sunt paranoica. rau. cand e vorba de securitatea mea si a oamenilor mei.
daca stai la casa, sfatul meu e sa iti iei un caine de talie mare (dog, lup, doberman) - e o companie foarte placuta pentru familie si un excelent paznic. pana cand vine echipa de interventie sau daca nu ai alarma pusa, un caine bun te scuteste de muuulte probleme
georgiiana spune:
Stiu pe cineva care monteaza camere de luat vederi pt casa , sisteme de alarma .Parca era cam 50 de euro manopera la camera.Nu stiu cum e cu camerele , daca tre' sa le cumperi tu .A montat la multe firme si locuinte, si au fost multumiti.