situatii sau intamplari comice
banuiesc ca fiecare trece intr-o zi printr-o astfel de situatzie cand se tzine de burta de ras,n-atzi vrea sa ne distram putzin povestindu-le,poate ne mai destindem,astept mesajele voastre!
__________________________________________________________________________________________
Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita,pentru ca atunci cand o vei cunoaste ,in sfarsit sa fii recunoscator!
ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)
poze
Raspunsuri
alessia105 spune:
Eu am intamplari haioase cu singurii romani intalniti aici (in Belgia mai exact)..si care ma fac sa zambesc de fiecare data cand imi aduc aminte...
IO cu romani m-am intalnit pe strada doar de 2 ori ...odata o injurau pe o vanzatoare de la Kruidvat in romaneste cu zambetul pe buze de ziceai ca cine stie ce o complimenteaza ...si romanca incerca sa imi explice in olandeza ( lb pe care le vremea respectiva nici macar nu o intelegeam ,dar de vb...)ce se petrece ..vroiau paracetamol si vazatoarea ii trimitea la farmacie..cand le-am zis sa vb in romana le picasera fetele ..si a doua eram cu o prietena romanca...venita in vizita la noi ...in Shopping Center in Sint Nikklas si era o tipa cu un pusti isi alegeau niste umbrele ......eu trec pe langa ei si zic in romaneste ...hopa cred ca visez sunt in Romania???la care pustiu la vreo 7 ani se uita la noi si mai ales la pustiul meu cel mare si zice : "Uite mama vezi ca nu suntem singuri in univers!"
Acum daca stau sa ma gandesc a mai fost o faza draguta ( dar acum ca la momentul respectiv)
M-am injurat odata cu tot vocabularul din dotare ...mancati-asi cu niste tigani di peste Prut ...Avem un pretin polonez cu un garaj de masini si vinde numai ptr export ..eu intru civilizat imi spun cele 3 expresii olandeze din dotare..la vremea respectiva... ma asez in langa birou si ma uitam cu un aer de mare cunoscator la o revista auto..Vine nenea tiganu si ii zice lu Marin( care statea langa mine)..Marinee uite mancati-as ce masina begoasa are fraierul cu aia grasana !( adica noi ) Fratele meu hai sa ii urmarim si la noapte .......eu ma ridic pe sestache si ii spun sotului meu ...el si cu polonezul ii poftesc politicos afara din curtea garajului ..ei comentau "HAi Marine sa mere ca bulangii astia ....nu stiu ce au mai zis in moldoveneasca lor am auzit doar sfarsitul ...si cu aia cu curu mare ...eeeeeeeee atata le-a trebuit sa se lege de popul meu ..ca de nu le-am zis de tot familionul si de morti , de vii si de nenascuti cum mi-a venit la gura ( eu acasa nu vb urat ... dar am zis s.....Doamne daca ma auzea mama....dar am zis sa vin in Belgia sa imi expun vocabularul invatat in Bucuresti ) mi-am luat-o si eu un pic ..dar au fugit moldovenii de nu s-au vazut ...asa ca ptr mine intalnirile cu romani si moldoveni in Belgia sunt MEMORABILE
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)
Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi