Din ce mai faceti bani , ce afaceri mai aveti ?

Ce afaceri mai aveti fetele. Eu am 32 de ani si un bb de 11 luni. Pot sa spun ca in ultimul an mi-a cam ocupat tot timpul necesar gandirii de a face bani, momentan am o afacere proprie dar nu satisfacatoare, am avut momente si mai bune. Astept idei noi de la voi si va multumesc. Nu stii ce sa mai faci in tara asta sa supravietuiesti si mai ales cu bb.
Raspunsuri

Lauraa spune:
quote:
Initial creeata de tuculicaCe afaceri mai aveti fetele. Eu am 32 de ani si un bb de 11 luni. Pot sa spun ca in ultimul an mi-a cam ocupat tot timpul necesar gandirii de a face bani, momentan am o afacere proprie dar nu satisfacatoare, am avut momente si mai bune. Astept idei noi de la voi si va multumesc. Nu stii ce sa mai faci in tara asta sa supravietuiesti si mai ales cu bb.
tuc
De ce spui asta? E greu sa ai bebe in Ro? cunosc o gramada de lume care gaseste afirmatia asta foarte jignitoare...
La subiect, eu am un magazin online pe care manageresc de acasa (acum de ex :))) ) noaptea si cand doarme fetita la amiaza,asa reusesc sa nu rapesc din timpul atat de pretios pe care-l petrec cu ea. Afacerea merge destul de bine,nu ma pot plange,si e si f. usor. Tot spilul e sa te pricepi un pic la una-alta legate de asta si sa gasesti ceea ce cauta clientii.
In RO e mai complicat cu un mag.online, nu stiu ce idei ti-as putea da...
Mama de

craluca spune:
si eu am un magazin on-line, in Romania, si sa stii ca merge, chiar destul de bine
am si servici asa ca lucrez tot noaptea sau in week-end
Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Androix spune:
Si eu sunt interesata de subiect. Si eu am bb mic (5 luni) si stau cu el acasa, nu pot spune ca sunt la limita supravietuirii pentru ca am un bb dar mi-as dori sa mai fac ceva de-acasa. Si la mine lipsesc ideile. Dar zi-ne si tu ce afacere ai. Asa ca sa fie un schimb . Si mai este un subiect interesant aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36888
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

dyana spune:
cunostinte de web design... cu cat mai multe cu atat mai bine
apoi creezi un site in care faci un catalog de template-uri create de tine, pe diferite teme, specifice diferitelor domenii
reclama pe google
si incepi sa vinzi modele de template-uri
suuces

ja spune:
De fapt ce inseamna magazin on-line?
Nu va suparati ,nu intreb la misto...dar chiar nu imi dau seama...intermediezi clintul si vanzatorul?..sau cauti tu marfa si o duci la destinatie?
ana

bibyrox spune:
Eu am in cap sa-mi deschid un magazin cu decoratiuni interioare... Deocamdata sunt in faza de analizare piata, contactare posibili furnizori... odata ce voi avea toate informatiile imi voi face un plan de afaceri sa stiu exact cat trebuie sa investesc. Bineinteles ca ma voi risca facand un credit si... mai departe... scrie-n carte! Sper sa reusesc!
Sincer nu prea am auzit de cineva care sa-si fi deschis o afacere si sa nu mearga... decat daca nu se ocupa si nu se implica serios!
Eu sunt optimista de felul meu si am convingerea ca voi reusi!
A-propos fetelor.. voi ce vindeti online? Poate cumparam si noi ceva de la voi!
Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby
Cununia civila
Biserica
Restaurant