Activare DC++
Ajutor DC...
Nu sint as in calculatoare si am nevoie de un program de genul DC++ sau rmDC++...Acuma, de gasit le-am gasit , dar nu vor nici de frica sa se activeze...
Puteti sa ajutati cumva o blonda sub acoperire?
Sar'na!
Raspunsuri
dana210773 spune:
Nu stiu daca activat e neaparat cuvintul potrivit...
Dar ...am instalat programul si nu pot descarca nimic...
Probabil e treaba din setari cumva sau firewall...
Recunosc...sint VARZA !
MirelaV spune:
trebuie sa sharuiesti si tu nu mai tin minte cat. ai pe acolo prin setari...abia apoi poti sa download.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
razhore spune:
quote:
Originally posted by dana210773
Nu stiu daca activat e neaparat cuvintul potrivit...
Dar ...am instalat programul si nu pot descarca nimic...
Probabil e treaba din setari cumva sau firewall...
Recunosc...sint VARZA !
dana
:) trebuie mai intai sa faci rost de adrese cu huburi de dc++ la care sa e conectezi si de-abia dupa aia vine downlodatul
Mai intai da un search pe google dupa adrese de huburi.
Dupa ce ai reusit sa vezi cam ce trebuie sa faci ca sa te conectezi la un hub e destul de simplu.
Iti recomand sa rogi pe cineva care a mai folosit dc-ul sa te ajute, daca spui ca nu prea te pricepi
dana210773 spune:
Multumesc frumos
Nu stiu cum dar huburile erau deja acolo (o lista MARE de tot cu hub-uri publice) si am share-uit cit am putut de mult...
Si...ce credeti...pot sa descarc...
Multzam fain
josefine spune:
dar cand te conectezi la un hub, poti cauta fisierele pe care le vrei? iti apar rezultatele? daca nu, vezi la settings daca esti "active" sau "passive", si asigura-te ca esti pe passive. apoi, vezi la upload slots, sa fie in jur de 10. succes!
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
DARAEL spune:
Daca ai intrat pe un hub, este bine sa citesti inainte regulile (in general apar imediat dupa conectare). Sa ai grija sa nu ai activat limiter deoarece nu se accepta si primesti ban / kick de la operatori (si nici nu este o treaba de bun simt sa limitezi viteza cu care descarca altii de la tine !).
Ca program, iti recomand StrongDC++ care are o interfata prietenoasa si poti sa descarci de la mai multi useri odata (fisierele se impart in max 10 segmente si poti lua cate un segment de la un user si altul de la alt user) deci creste viteza de downluit
Daca vrei acces la huburi romanesti, intra in „public hubs” si apoi in „configure public hubs” pune http://dc.pnet.ro/Hublist.config la „edit the hublist” si da refresh.
Ar trebui sa iti apara o lista mare de huburi din Ro unde chatul este, evident in romana si poti sa primesti sfaturi „live” daca ai ceva probleme.
Succes !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT