Copilasi de iulie-august 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Aaaa, Simona, uichend la mare ... ce fain ! as vrea si eu unul ....

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Apropos.....Felicia..spune-mi ca veti sta in C-ta!!!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

fetele , am si eu o rugaminte (off topic , scuze )...am cumparat 2 kg de catina ..si nu stiu ce sa fac cu ele ...suc , sirop , etc ..aveti ceva idei ..
si inca ceva ..pot sa-i dau si lui pufulescu ?sub ce forma ?
saru'mana

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andries, stiu si eu fazele astea....io in locul tau nu numai mutra o faceam la respectiva..brrrrrr..........ce cretina!
Simona, habar n-am ce poti face cu catina, uita-te si tu pe site-urile astea de naturiste. da de ce vrei sa-i dai Pufului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

BlueAngel - io stiu de ulei de catina, se dau 10 picaturi / zi la copii asa mici ... io m-am tot sucit si nu am luat inca de neserioasa ce sunt ... sper sa ajung azi la Plantmed sa cumpar.

Roxanaz - cica intareste imunitatea ... asa am auzit si eu si sunt foarte mamici in jurul meu care-l dau copiilor de 1+an.

Andries - te-ai comportat foarte feminin, io cred ca pe langa mutra imi deschideam si gura si numai cuvinte diplomatice nu scoteam

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

pai am auzit numai minunatii despre catina asta ..ca are o gramada de vitamine si ca intareste sistemul imunitar ..si rap- rap - rap si zam - zam - zam ...si hop si io

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna fetelor!

io-s nauca...nopti agitate, zile isterizate....Dani nu mai vrea sa stea in scaunul de masa cat gatesc sau mananc si eu, deci gatesc cu el in carca si nu mananc. Dar nu asa, rage, cu lacrimi sir pe fata, pana isi pierde suflul, de mi-e teama sa nu lesine, pare ca nu mai are aer, asa se strafoaca si tipa...ce e comportamentul asta!!!!!!!!!! ca el nu facea asa crize, mi-e si jena ce se aude de la noi, parca-l taie pe viu
Sunt innebunita. Ma si oparesc, ma ard la aragaz ca sa-l scot mai iute din scaun sa nu mai urle in halul ala, poate lesina, Doamne Fereste

Toata compasiunea pt Olivia si Ema, ca au avut de tras cu puiutii o sperietura crunta si in plus, Ema si cu castana buclucasa.

Mergi la inceput

Lia, imi amintesc de o vorba de-a lu murphy - zimbeste, miine o sa fie si mai rau ! Pai vine vremea crizarilor la copiii astia mici, cel putin noi sintem in club deja, nu mai sta sa il schimb, nu mai vrea vigantolul decit pe un pufulet, nu mai sta sa ii pun botosii in picioare, iar in scaunelul de masa cit are el chef, altfel incepe sa tipe si sa faca precum toate alea ! Nici la calculator nu ne mai lasa sa stam, se agata de scaun, trage de mouse, apasa pe butonul de oprire, si cite si mai cite ... nu mai spun ca atunci cind nu-i convine ceva, vine si te musca sau te ciupeste ...
Sa iti mai spun sau ajunge ??? Te-am speriat destul ???

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

blue angel multumesc pentru PM.

despre catina stiu ca se poate face dulceata din ea, dar nu stiu reteta.

Lia, parerea mea este ca trebuie sa incerci sa il lasi de-a busilea prin casa, copilul vrea sa se miste, sa puna mana pe una pe alta, sa incerce sa se ridice in picioare, sa mearga, lasa-l pe jos, pe covor, pe o patura, vei vedea ca nu mai urla. Strange tot ce ai periculos pe jos si lasa-l liber.

Al meu a avut un moment in care a refuzat scaunul inalt si pentru ca eu nu il legam in scaun, se cocotza pe scaun si apoi pe masa... asa ca am preferat sa nu-l mai pun in scaun si sa-l las pe jos. Statea mai mult sub masa!! Pentru distractia asta am scos 3 milioane din buzunar si am pus mocheta peste tot unde aveam gresie.

Acum am desfacut scaunul inalt in cele doua componente ale sale (scaunel mic si masuta) si e mai mult decat fericit sa le foloseasca asa.

Andries

Mergi la inceput

Si ca sa fiu in ton cu crizarile si nebuniile, mi-am pus sa ma uit la Plutonul lui Oliver Stone cit doarme copilu, asa, sa ma "binedispun" !!!

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput