BB o streseaza pe mama!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

aoleu alina, pare o faza de film horror...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Alina multumim pentru ca ne-ai aratat ca se poate si mai rau... spune-ne cum e fetita ta acum? e cuminte ? te asculta?

mama lui bebita(29.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Chiar ca a fost o perioada horror.
Acum are aproape 14 ani si pot spune ca am un copil perfect.Invata bine si e ascultatoare si desteapta.Uneori ma intreb cum de ma cadorisit D-zeu cu un copil asa de bun.
Sper sa fie tot asa si cand va mai creste.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Off... Trebuie sa ma inscriu si eu in "club"... Amelia mea face "circ" zilnic cand plecam spre gradi, si tot zilnic cand ne intoarcem de la gradi... Nu ca nu i-ar placea la gradi... Dar urla ca nu vrea sa se spele, ca nu vrea sa se imbrace, daca se hotaraste sa se imbrace... nu-i mai convin hainele, o rog de 8-9 ori sa se incalte, iar dak a 10-a oara ridic tonul la ea, incepe sa miaune ce de ce tip la ea?
Stam dupa-amiaza in curte la gradi, cu ceilalti copii la joaca, cate o ora-2, dar cand ii spun ca trebuie sa plecam incepe spectacolul si negocierea ca la piata: mai stam un minuuuuuuuuuuuuuuuuut! terooooooooooooooog! numai un minuuuuuuuuuuuuutttttttttt!!!! De-mi vine sa fug de acasa. Si asta uite-asa de 2 ani incoace, si daca-i spun sotului aproape ca nu ma crede, ca zice ca lui nu-i face asa... normal, eu o duc, eu o aduc, el sta 2-3 ore cu ea seara, ca are un program la serv. de-mi dau foc la par... Azi e ziua maica-mi (Gabriela) si am zis ca nu ma duc, decat sa ma enervez iar cu mofturile fiica-mi si mieunaturile ei, mai bine stau akas'... Ma lasa nervii, nu mai pot... Inteleg, frate, sa aiba un motiv sa urle, da' asa, tortura gratuit... moooooooooorrrrrrr!!!!! daca nu-i convine ceva, ea nu vorbeste, incepe sa planga si sa miaune, sa vorbeasca asa, cu glasul inecat de lacrimi, ca tiganii... Si ce ma enerveaza cel mai mult e ca negociaza, ca la piata, se targuieste si se tocmeste ca-n bazar... offf! Na, ca m-am racorit, ca din cate inteleg cam asta era scopul topicului!!!

Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_de_bebe spune:

ni se mai intimpla si noua sa ne suparam,dar ne trece repede.bb.robert este foarte atasat de mama lui si plinge mereu atunci cand ea are treaba.

Mergi la inceput

va salut... nu am mai intrat pe forum de ceva timp... vreau sa va anunt cu mandrie ca bebita a inceput sa manance.. chiar si ciorba gatita de mine... am scapat de un stres ... in rest totate cum le stiti.. va pup si va astept cu vesti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pau spune:

buna,fetelor,intr-adevar este greu cu un copil,eu am avut nesansa sa stau cu micuta acasa aproape 3 ani,toata ziua numai noi doua,mai scapam dupa-masa cand venea bunica sau tata acasa dar si atunci,cate putin sau cand trebuia sa plecam undeva ramanea la mama mea,ea este iubita de toata lumea,fiind singurul bb din famile,facandui-se toate poftele.in perioadele cand nu puteam merge afara,era bolnavioara sau vremea nefavorabila,trecea din prostie in prostie,degeaba strigam,nu mai primea ce vroia,era dezastru pt mine,si cateva sapt.am luat Eurovita-antistress,dupa care m-am linistit,dar cand mai strigam pe ea,si ii spuneam ca de ce ma supara,si nu ma asculta ,imi spunea sec,^mama,ai luat eulovita,azi^? Acum m-am mai linistit,merge la gradi s-a mai cumintit si mai asculta dar inerc sa fiu mai calma pt ca se vad deja repercursiunile,la cearta si morala de care a avut parte,in sensul ca "pe limba ei"ma certa si ea.Asta este trebuie sa trecem peste toate ,cu cat cresc cu atat cresc si problemele.

Mergi la inceput

pau.. bun venit pe forum! e draguta treaba cu ,^mama,ai luat eulovita,azi^? ...sa auzim de bine!

Mergi la inceput