Dentist bun pentru copii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

eu am sigilat fetitei mele, de fapt medicul si nu doare absolut deloc, se dau cu o pasta alba care intra in santurile formate pe dintisori, asta e tot...

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anavb spune:

Buna,

Am un baietel de 8 ani care are probleme cu dintii, in sensul ca ii cresc fara sa-i cada cei de lapte. Va rog ma puteti ajuta ... cu un sfat.

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anavb

Buna,

Am un baietel de 8 ani care are probleme cu dintii, in sensul ca ii cresc fara sa-i cada cei de lapte. Va rog ma puteti ajuta ... cu un sfat.

Va multumesc

Pai du-l la dentist!
O sa-i scoala pe cei de lapte si gata. Daca inca nu se misca prea tare, nu te ingrijora, au si pentru asta solutii.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa_mami spune:

bune fetelor si eu am fost cu baietelul meu de 4 ani la dentist.copilul are 4 carii si pediatrul mi-a recomandat.noi am fost la trident.e pe lg municipal.e un dr acolo din pacate nu ii mai stiu numele de familie.doar andrei,prenumele.eric a stat nu prea cuminte atunci cand i-a pus o plombita.clinica e particulara foarte curat va imaginati si dr s-a comportat super cu el.cunosc mai multe mamici care si-au tratat copii acolo.si m-a costat un mil.acum spuneti voi dc e mult sau nu.mie mi s-a parut ok,tinand cont ca se auzea in toata cladirea ca suntem acolo!va pup

Mergi la inceput