Sora mea ar dori sa mearga cu fetita ei la dentist, insa nu stie nici un cabinet potrivit pentru copii, in Bucuresti. Voi unde mergeti cu micutii vostri? Puteti sa imi recomandati un cabinet unde ati fost si vi s-a parut ok - atat voua, cat si copiilor vostri?
Va multumesc.
Din pacate nu sunt din zona, dar incearca un cabinet particular, ar fi bine ca stomatologul sa aiba rabdare(nu toti au).
Si inca ceva sa stie povesti.Consultatia e gratuita.
La clinica Virtuala exista cabinet stomatologic, poti intreba acolo.
Dinti sanatosi!
Eu merg cu fetita la un cabinet particular langa P-ta Unirii. Medicul e tanar, dar foarte atent cu copii si foarte priceput. Are program numai marti si vineri, dupa ora 16. Daca te intereseaza da-mi de veste.
Geta
Eu il duc pe fiul meu la o clinica particulara ,pe la Iancului se numeste Stomasan si sunt foarte multumita ,doctorita e tanara si foarte atenta cu el ,nu e pediatra dar o cunoastem ca si noi tot acolo ne tratam ,se numeste Mitocariu
quote:Vreauuuuu...
Originally posted by Rufus
Daca vrei un cabinet in Titan, spune-mi.
Pegasis, Freia, Vichi, uitati-va pe PM. Cu precizarea ca maine si poimaine doctorita pe care o recomand este la un congres (conferinta, ceva..)
http://community.webshots.com/user/tora97
colateral de subiect:
voi ati sigilat molarii definitivi ai copiilor?
daca da in ce consta (ca a mea e ingrozita cand i-am spus de dr) si cam cat e? cat dureaza protectia....dada