Nu am stiut unde sa pun acest subiect dar trebuia sa scriu si sa intreb pe cineva ce sa fac ! Ieri mi-a cazut un geam greu de sticla pe picior (il aveam in mana dar eram uda pe maini si mi-a alunecat) si exact cu muchia pe degetul mare de la picior. Mi-a fost frica sa ma uit ca prima data am zis ca mi-am taiat degetul dar nu am vazut sange asa ca am scapat. Dar, mi s-a umflat destul de tare, s-a innegrit si ma doare ... Ce sa imi pun sa mi se dezumfle oare ? Sau ceva sa nu ma mai doara ! Nu m-am dus la farmacie ca nici nu ma pot incalta. Dar daca stiti ceva bun care sa ma ajute trimit pe cineva. Merci !
parerea mea sa te incalti in slapi si sa mergi la urgente, este mai sanatos decat sa stai acasa si sa pui nu stiu ce crema. sigur s-au spart ceva vase de sange daca s-a innegrit
Multa sanatate
Cristina si bebelina
bebe Maria
www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei
Mergi la medic, posibil sa fie fractura(care se prinde repede). In drum spre medic poti tine ceva rece la deget.
noi
Sigur pana la ora aceasta ai ajuns la medic...Pt. viitor, daca Doamne fereste se mai intampla...primul lucru care-l faci e sa pui orice ai inghetat in frigider(in eventualitatea ca nu ai o punga de gheata).
Sanatate multa si sa speram ca nu-i grav!
Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!