Din cate am inteles numai administratorul poate face acest lucru, numai ca nu stiu cum pot comunica noile date. Deoarece nu doresc sa mai apar cu acest nick pe forum, am incercat chiar sa creez un nou cont. In zadar, pt ca mi s-a dat un mesaj de genul...inscrierile pe acest site sunt suspendate temporar. Am crezut ca mi s-a parut si luat-o de la capat, doar ca datele par a fi deja luate in considerare, iar daca vreau sa fol noul cont, mi se spune ca nu exista. Va rog ajutat-ma ca sa pot folosi si eu forumul.
In concluzie, cui trebuie sa ma adresez si sub ce forma ca sa pot obtine schimbarea numelui, lucru imposibil prin simpla editare a profilului.
ok, am inteles, nu pot schimba numele de utilizator, dar de ce nu pot crea macar un nou cont? NU mai vreau sa folosesc vechiul nume, macar un nou cont sa pot crea? Unde gresesc? Cum pot face un nou cont care sa mearga?
atunci cand vrei sa-ti faci nou cont, problema este ca trebuie sa introduci o noua adresa de mail (daca ai).
Eu la un moment dat am vrut sa renunt la actualul user si nu am reusit sa aflu cum se face asta.
Felicia 31+ si bebe strumfitza