ULEI DE PESTE IN LOC DE VIGANTOL

ULEI DE PESTE IN LOC DE VIGANTOL | Autor: adinutza78

Link direct la acest mesaj

David are 11 luni, am fost azi cu el la doctor si ne-a recomandat uleiul de peste in loc de vigantol;cate 5 picaturi pe zi,de luni pana vineri,apoi 2 zile pauza.A spus pediatra ca acest ulei are vitamina D2 si ca este f sanatos,ca este f bun pt.imunizarea organismului.Mai da cineva copilului ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna,si pe mine ma intereseaza uleiul de peste,stiu din "cultura generala" ca e foarte bun pentru copii..insa stiu ca e infect la gust..cum poti sa-l combini sa convingi un copil de 3 ani sa.l ia????
(copil care nici mierea de albine n-o mananca macar)

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luana spune:

Pentru afectiunile respiratorii si revenirea lor, noua ne-a recomandat o venerabila doamna de pe aici, originara din Jamaica, sa-i dam fetitei noastre (iarna trecuta avea 4 ani si jumatate) cate o lingura de ulei de peste (de fapt ulei extras din ficat de cod - cod liver oil) la fiecare 2 zile. Dumneaei asa si-a crescut baietii cu ceva ... zeci de ani in urma. Cum se administreaza (tot la sugestia dumneaei)? In suc de portocale. Inainte sa il bea, amestec bine cu lingurita suculetul in care e ascuns uleiul de peste (sic!) si o rog sa il bea repejor, ca e proaspat si bun. Asa nu ii mai simte mirosul si gustul. A avut rezultate neasteptat de bune.
Sanantate!

L.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

Parca Vigantolul are D3.

Sper ca nu e ca in bancul ala in care unul a luat 12 pastile de B1 pentru ca medicul ii recomandase B12.

Stiu ca uleiul de peste e bun, dar nu stiam ca poate substitui Vigantolul.
Oricum am sa intreb si eu pediatrul. Poate e o solutie mai buna, mai ales ca este si sanatos si natural

Multa sanatate

Cristina si bebelina

bebe Maria

www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Pe vremuri ne dadeau la scoala,parca?! Este un produs natural dar cred ca doctorul ar trebui sa spuna daca absorbtia si concentratia este aceeasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Eu nu stiam ca se gaseste si ulei de peste ca atare. Credeam ca la noi pe piata sunt doar capsule. Mie mi se pare ceva bun si sanatos si as fi gata sa-i dau si eu baietelului meu de 9 luni, asa ca iti multumesc pt. informatie si te rog sa-mi mai dai cateva detalii. De unde ti-a recomandat sa-l cumperi? Din farmacie sau de la plafar? Si cum se numeste exact? (asta doar in caz ca sunt mai multe tipuri/marci).
Multumsec mult.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Eu nu stiam ca se gaseste si ulei de peste ca atare. Credeam ca la noi pe piata sunt doar capsule. Mie mi se pare ceva bun si sanatos si as fi gata sa-i dau si eu baietelului meu de 9 luni, asa ca iti multumesc pt. informatie si te rog sa-mi mai dai cateva detalii. De unde ti-a recomandat sa-l cumperi? Din farmacie sau de la plafar? Si cum se numeste exact? (asta doar in caz ca sunt mai multe tipuri/marci).
Multumsec mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutza78 spune:

acest ulei se gaseste aici in Cluj intr-un singur loc,este un magazin cu produse naturale,nu este farmacie.acest produs se gaseste de la mai multe firme,dar nu mai tin minte exact dnumirea firmei pe care mi-a recomandat-o pediatra.dar a spus ca cel mai bun ulei este facut de o firma irlandeza.trec saptamana viitoare sa-l cumpar si atunci iti spun exact daca te intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Multumesc frumos. Chiar ma intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Omega 3 parca e ff recomandat in afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Eu chiar ieri am fost la ortoped si am discutat despre asa ceva.Uleiul de peste se gaseste la farmacie,sunt niste pastilute care contin uleiul,dar problema e ca se da la copiii care au peste 3 ani.Insa doctorul mi-a recomandat un alt produs:AT10,pe care l-a folosit si el dandu-l propriului copil si a spus ca e mai bun decat Vigantolul.Nu se mai da calciu daca dai aceste picaturi si se dau 2 picaturi de 3 ori pe zi timp de 10 zile pe luna.Dar e prima oara cand aud de acest produs,daca ati mai auzit si stiti mai multe vreau si eu sa stiu.

Mergi la inceput