Chist ovarian
Raspunsuri - Pagina 3
iliuta spune:
Kim, iti tinem pumnii stransi de tot. Sadea D-zeu sa fie bine, si sa-ti tii printesa in brate.. Ce nume ii vei pune??
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
szivarvany spune:
Kim, asteptam vesti Ai sa vezi ca totul va fi foarte bine !
Mie mi-au scos ovarul+trompa deoarece a fost nevoie, chistul cuprinsese tot ovarul si nu avea rost sa lase nimic, in caz ca biopsia arata ceva rau. Intr-adevar tomograful nu a dat gres, poate am avut eu mai mult noroc ca am amanat operatia de frica, de comoditate, asa s-a nimerit sa raman gravida, cand nici nu mai speram.
Kim, ai sa vezi ca totul este bine !
Dar vreau sa te intreb de ce nu nasti prin cezariana in acest caz ? Mie medicii mi-au spus ca ar fi fost riscant sa nasc natural, chiar daca bebelina mea nu ar fi fost pelviana, iar mai apoi oricum ar fi trebuit sa ma opereze. Asa s-a decis sa le combinam, operatia si nasterea.
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
kim spune:
Va multumesc pt gandurile bune! vreau sa gandesc pozitiv in continuare, stiu ca asta m-a ajutat si pana aici.
Mamagiuliei
In functie de ce se va vedea maine la echo endoscopica vom decide, dar in principiu formatiunea respectiva (fibrom sau chist) nu pare sa cuprinda ovare, trompe, etc. De ce nu-mi indica din start cezariana: dr. e de parere ca o cezariana reprezinta mai multe riscuri (hemoragie, infectie, histerectomie, etc) si nu o indica decat in caz de urgenta majora. Ea e contra rezolvarii fibromului/chistului la nastere, copilul fiind pe primul loc, plus ca exista posibilitatea resorbtiei dupa nastere!!!
38+
KIM & p’tit bout d’chou
photos
iliuta spune:
Kim, esti o dulce, si-ti sta ff bine graviduta.
Sunt sigura ca si fetita ta va fi la fel.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
Mihaela
iliuta spune:
Buna dimineata, o saptamana minunata va doresc.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
Mihaela
Bratu Monica spune:
la o ecografie facuta anul trecut in decembrie a fost gasit un chist ovarian pe ovarul stang de cca 7 cm.
stiu de existenta acestui chist de circa 6 ani,nu a crescut dar am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac ceva cu el,mai ales ca dr.mi-a spus ca acest chist este aparut in urma unei dereglari hormonale,lucru care mi-a facilitat si ingrasarea rapida,petrecuta in ultimii 5 -6 ani.
va rog mult sa-mi recomndati un ginecolog bun in Bucuresti,daca ati patit la fel,daca ati fost operate de chist ovarian,sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac.N-as vrea sa recurg neaparat la metodele chirurgicale dar daca trebuie asta e,conform vorbei noastre din strabuni:"daca-i musai,cu placere!"
va rog mult indrumati-ma ce sa fac?La ce medic sa merg?
Astept cu nerabdare sfaturile voastre!
Monikka
gudinde spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
la o ecografie facuta anul trecut in decembrie a fost gasit un chist ovarian pe ovarul stang de cca 7 cm.
stiu de existenta acestui chist de circa 6 ani,nu a crescut dar am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac ceva cu el,mai ales ca dr.mi-a spus ca acest chist este aparut in urma unei dereglari hormonale,lucru care mi-a facilitat si ingrasarea rapida,petrecuta in ultimii 5 -6 ani.
va rog mult sa-mi recomndati un ginecolog bun in Bucuresti,daca ati patit la fel,daca ati fost operate de chist ovarian,sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac.N-as vrea sa recurg neaparat la metodele chirurgicale dar daca trebuie asta e,conform vorbei noastre din strabuni:"daca-i musai,cu placere!"
Monikka
Monica,
Depinde foarte mult unde locuiesti.
Eu pot sa-ti recomand dr din Bucuresti. Din alte orase nu stiu.
Daca esti cumva din Bucuresti, depinde in ce zona stai sau unde vrei sa mergi, ce buget ai alocat adica daca vrei sa mergi la un cabinet privat sau direct la spital etc.
O recomandare ar fi dr. Celus Septimiu Tarpan pe care-l gasesti la centrul medical Medicover de pe Grozovici.
O alta recomandare ar fi dr Silviu Predoi de la Medlife.
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by gudindequote:
Originally posted by Bratu Monica
Monikka
Monica,
Depinde foarte mult unde locuiesti.
Eu pot sa-ti recomand dr din Bucuresti. Din alte orase nu stiu.
Daca esti cumva din Bucuresti, depinde in ce zona stai sau unde vrei sa mergi, ce buget ai alocat adica daca vrei sa mergi la un cabinet privat sau direct la spital etc.
O recomandare ar fi dr. Celus Septimiu Tarpan pe care-l gasesti la centrul medical Medicover de pe Grozovici.
O alta recomandare ar fi dr Silviu Predoi de la Medlife.
Am dat la medlife si nu figureaza dr.Silviu Predoi la ei.Stii cumva de ce?Il pot gasi in alta parte ?
Multumesc mult!
Monikka