Prietenii omului (16)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Himmelsduft spune:
Si eu stiu ca nu poti lasa aici cainele singur. Noi ne-am luat un catelus, as vrea un Labrador sau Golden Retriver, dar cum sintem amandoi la lucru ne gandim ca nu il putem lasa singur. Ar fi insa placut, daca calarim in padure ar putea fugi cainele langa noi, ceea ce am experimentat cu cockerul unei cunostinte. Calul se intelege f bine cu caini, chiar si cu pisicutele. Poate pina la urma ne luam un catel, ca loc avem si curte la fel.
Un Weekend placut,
Himmelsduft
calut
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Danna spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
Danna, te rog trece in lista si linkul cu pozele pentru Fulgushor. mersi mult!
Ramonika am executat solicitarea ta.
Danna spune:
Lore, eu primesc constant mail-uri de la tine care imi fac mare placere si chiar te rog sa imi trimiti in continuare.
Danna spune:
Vio, blanoasa de Azara face foarte bine. A crescut foarte mult si a inceput sa devina pe masura ce timpul trece din ce in ce mai afectuoasa si mai ascultatoare. Ne pregatim ca in ianuarie sa mergem la monta si e posibil ca la sfarsitul lui martie, inceput de aprilie sa avem primii puiuti de la ea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sanca/Sanca.jpg)
Sanca spune:
Vio,
nasoala situatia asa. Prea multa liniste. Daca l-ar auzii vecinii tai cum face Oreo cateodata la plecarea noastra, cred ca am avea politia la usa cand ne-am intoarce acasa. Oreo urla cand nu-l luam cu noi de parca ar fi lovit de truck . .. .
Astazi e la veterniar. Are alergii. Sa vedem ce o sa-i faca, si ce tratament o sa-i dea, ca eu sant gata sa-l leg de picioare noaptea ca sa nu-l mai aud scarpinandu-se.
Veterinarul lui Oreo e naturalist, parca ma vad ducandu-l la acupunctura pentru alergiile lui. Sa vedem, ca nu pot pleca in RO si sa-l las in grija lui mama cu mancarici pe el.
slakje spune:
Vio nasoala situatia in care esti nevoita sa locuiesti, nici eu nu suport zgomotele puternice, basii exagerati, manelele date la maxim, muzica de discoteca ascultata in casa, dar sunt totusi normala, nu as indrazni sa cer vecinilor sa nu faca dus, ridicul.
Cred ca as trai in locul tau intr-un stres continuu...
slakje spune:
Loredana io primesc mail-urile de la tine, da mai baga si tu acolo un "ce mai faci fato", etc, nu numai bancuri.
Sanca spune:
S-a intors Oreo de la veterinar, si stateam ca pe jaratic sa vad ce i-a dat. OK, 2 saptamani de zile mananca Garbanzo beans si cartofi, nimic altceva. Fasole si cartofi. Supliment cu calciu si ulei de peste - 2 capsule pe zi. I-a mai dat un sampon special. In 2 saptamani il ducem iara. Sper sa nu mai puta....
Ce o sa faca pofticiosul meu 2 saptamani numai cu cartofi si fasole?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
Oreo fara carne?????????????
noi am fost cu Tina la frizer si dupa ce a tuns-o a dat-o cu pudra Jhonson de BB si s-a scarpinat o saptamana de zicei ca e plina de capuse.
danna si Tina implineste 2 ani in febr., dar din pacate nu cred ca o vom duce la monta ca nu putem tine catei in locuinta si nici nu avem timp.asa ca va ramane domnisoara. oare i se intampla ceva? pt. ca nu vreau nici sa o operez.
urmare a linistii mormantale in care traim, Tina a devenit cel mai obraznic si nesimtit catel din lume, hoata, ieri seara a ros ochelarii sotului meu, acum 2 zile a mincat vreo 20 de chiftelute + 2 sandwichuri (in masina fiind, la o frana brusca au cazut sub bancheta iar sotul nu a avut timp sa opreasca), maraie si ne latra cum are chef, oare e si ea in pubertate ca si Tom a lui Slakje?
Slakje sa sti ca am fost sub stress vreo 3 saptamani cu vecinii dar sora-mea mi-a spus ca o sa ma obisnuiesc cu ei si ei cu noi asa ca m-am mai calmat.
ce naiba ca doar suntem o familie linistita si nici nu prea stam pe-acasa.
acum am inceput educatia "in surdina", adica i-am interzis sa mai stea pe cautsch. are al 2lea patut in camera de zi....
va pup, mai vorbimVio
Sanca spune:
mey, si eu care credeam ca numai Oreo al meu e mancacios . . .
Si el a prins o pereche de ochelari de soare, dar la doggie park, a unui tip cu care stateam la taclale, si el are 2 beagle. S-a aplecat, i-au cazut ochelarii, iar Oreo nu a mai venit cu ei pana ce nu i-a facut praf. Si cu ce bucurie mai dadea din coada.
M-am oferit sa-i platesc, dar a refuzat tipul. . .
Vio, in Germ e OK sa o tii necastrata, ca nu se face coada dupa tine, cu petitori cand o scoti la plimbare. O sa-i fie bine, dar cred ca v-ar fii la toti mai usor daca i-ai face operatia, si s-ar mai linistii si ea.