Prietenii omului (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Vio iubita bine ai revenit, chiar ma intrebam ce mult mai dureaza mutarea de nu mai apari odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Vio, bine ai revenit!
eu am reusit sa dau 3 dintre cei 4 pisici. unul la o prietena de-a mea de la tara si 2 (cei negri) i-am dat aduscai de aici de pe forum. din pacate unul a disparut, a fugit din casa, asa ca adusca a ramas cu o pisicuta care o duce foarte bine acum.

eu am ramas cu Fulgushor, care acum este la spital la castrat, ca mama nu mai vrea sa ii faca vreo matza pui din nou. fulgushor e fetita, chiar daca are nume de baiat.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Vio, ma bucur ca ai revenit printre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

bine ai revenit vio ... io ti-am simtit lipsa cel mai putin ... si io am luat o pauza ...

felicitari pt casa noua ... si cum e faza cu Tina are "servici" ?

multumesc pt cuvinte ... timpul le rezolva pe toate ...

intrebare intrebatoare pt alinuta, ramo, danna ... voi mai primiti mailuri de la mine ? nu va sacai ?

toate ca toate dar cu oftatul tot n-am reusit s-o rezolv ... insa timpul le rezolva pe toate

Mergi la inceput

Lore, eu primesc mailuri de la tine si imi plac. mai astept. e mai greu sa le deschid pe cele mai mari de 2MB, ca am o viteza de melc aici, dar ma descurc eu.

fetelor, am schimbat albumul de la yahoo si mi-am facut cont pe webshots. am pus poze cu Fulgushor pe webshots. vedeti va rog daca se ved pozele si admirati-mi copilul

Danna, te rog trece in lista si linkul cu pozele pentru Fulgushor. mersi mult!

Mergi la inceput

incearca mai bine linkul de la semnatura de la postul asta. am mai pus 2 poze. mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

hallo fetele,
ma bucur ca nu ne-ati uitat, Danna ce face flocoasa? Ram, sotul ma ameninta mereu cu un mat, ca aici sunt o gramada pe la tarani si toti vor sa-i faca cadou cate unul.
Tina are "servici" adica, intrebarea de baza inainte de a ne muta aci a fost," si cainele cu cine sta?", adica nu e voie sa lasi animalul singur in casa ca il stresezi prea tare, etc. povesti bavareze.am mintit noi un pic si am spus ca sta cu mine eu fiind casnica. dar lucrurile nu s-au potrivit si uite ca eu trebuie sa merg la scoala si sotul e pe drumuri de dimineata pana noaptea, asa ca Tina e la "servici" cu el, toata ziua in masina si viziteaza Germania, Elvetia, Austria, sper ca in Ro sa nu ajunga fara mine, hahahaha.
Cockerul calator!
acum am tuns-o din nou, dar parca prea scurt, arata ca o caprita neagra. nu stiu ce as mai face si cu un pisic, l-as lua si pe el la scoala cu mine probabil, sa ne impartim pe echipe!
cand mai am timp o sa mai citesc, sa vad noutatile,
va pusilelsc
Vio

Tina,catelus de catifea

orhideele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Pupici de la o, celor care aveti catei. ha ha

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Vio, bine te-ai intors odata!!!

Maruta, ti-am dus lipsa.

Vio, explica-te te rog, cum adica nu poti lasa cainele singur in casa? Vin cei de la animal control si ti-l iau? In State nu te lasa sa lasi cupilu in casa, dar nu cainele. Pai Oreo al meu sta cateodata 10 ore de unu singur, in curte, alearga dupa fluturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Sanca, la toate firmele imobiliare si pe unde am mai cautat noi casa pana sa o gasim pe asta, intrebarea de baza era "cu cine sta cainele?" pe bune acum, de unde am tras noi concluzia. ce sa -ti mai spun a in contract scrie clar "cockerul fam. Hoff locuieste numai cu acordul vecinilor, atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni si nu este supus un ui tratament necoespunzator de catre stapanai, adica batut sau lasta singur, ma rog tot ceea ce presupune ca ii face rau animalului. nu stiu cum o fi in casele proprietate ca noi stam in chirie. sunt tot felul de legi, de ex. vecinul dedesubt a venit sa-mi zice cu diplomatie printre altele ca sotul cand vine tarzoi de la servici adica dupa ora 22, sa nu mai faca dus, ca nevasta-sa e bolnava si ia nu stiu ce pastile si o deranjeaza apa de la dus care se aude stressant pt. ea. sora-mea m-a atentionat sa ma uit in contract sa vad ce scrie, ca cica in unele chiar e specificat ca dusul e interzis dupa oara 22. din fericire la noi nu scrie nimic, asa ca noi continuam cu dusuiala, dar...mai cu grija. de ex. la noi in contract scire si despre instrumentele muzicale ca nu ai voie numai cu acordul vecinilor si eu trebuia sa primesc un pian acum dar am renuntat la el deoarece vecinii precis nu vor fi de acord . asa ca ma multumesc sa cant la soacra-mea cand merg si acolo numai cand nimeresc orele de "galagie". ne-am dorit (mai mult sotul meu) un cartier linistit si curat, acum ne iese pe nas si pe ochi. e o liniste mormantaala aici de parca nu ar locui nimeni, copii parca nu exista iar de curatenie, iti vine sa te descalti inainte de a intra pe casa scarii, lingi saaaaaaaaaaare de pe jos.
arata casele astea de parca toti au fost loviti de o plaga si au murit si numai noi ne circulam pe strada si in casa.
cam astea sunt impresiile dupa o luna de la mutare in care nu am reusit sa batem nici un cui in perete sau sa montam vreun dulap ca nu am nimerit inca orele de "zgomot".
imi vine sa ma mut iar!
la voi cum e in America?
sti Sanca ca nemtii sunt primii la parat, ca am vazut la TV o emisiune cum au venit si au vrut cainele unui grec ca il lasa singur in casa si cineva l-a reclamat, adica au vrut sa il ia dar el a zis ca il duce sofort in Grecia in nici un caz nu il lasa la ei la Azilu de caini.
e un loc de joaca pt. copii aici chiar in fata noastra cu caluti si lada de nisip, dar eu inca nu am vazut pe nimeni jucandu-se acolo. poate iar nu am nimerit orele alea fantastice.
o sa va mai povestesc.
pusilici
Vio

Tina,catelus de catifea

orhideele noastre

Mergi la inceput