Prietenii omului (16)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
slakje spune:
Draga Sanca, catelul nu face in casa de placere,are program zilnic de scos afara la ACELEASI ORE pt caca? Sa stii ca nici un catel nu face caca in casa de placere, deci ori i-ai schimbat mancarea, ori i-ar fii dat baietii ceva pe sub masa(si a avut burtica plina si nu s-a mai putut tine) , ori a avut diaree, ori e bolnavior, in nici un caz nu a facut ca-i convine.
Mie mi-e tare drag de el cum povestesti aici cum face pisi pe el daca-l certi, etc, inseamna ca-i un catel tare simtitor si sensibil, te rog sa nu-l certi...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nicoll spune:
Buna fetelor!
Nu am mai scris de multa vreme pe aici, unele poate va mai amintiti de mine si Fox-terrierul meu Jacky.
Am si eu un necaz asemanator legat de cainele meu. Azi dimineata l-am lasat afara sa-si faca treburile si nu m-am uitat la el daca le-a facut gata sau nu. A intrat in casa si abia dupa 5 minute am vazut ca la fundulet i-a ramas un "botz" de caca. Am vrut sa-l iau cu un servetel dar era prea mult si prea moale, a trebuit sa-i fac baie. Am crezut ca s-a intamplat asa fiindca o fi facut mai moale, dar seara asta a facut la fel. Nu sta sa faca tot si vine cu botzul in casa. E normal sa se intample uneori si asa ceva? Cele care aveti caini de mult, care e parerea voastra?
Nicoll
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
nicoll, se mia intampla, nu-ti fa probleme. asa am patit si eu cu motanelul cand era mic si prost... mai ales dca fac mai moale. cand o sa i se normalizeze scaunul nu vor mai fi probleme din astea.
mai nasol e la pisici, ca simt ca au ceva la coada si se ling...
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
Adrienne, catelusele au menstruatie, de 2 ori pe an si dureaza cam 2 saptamani(in f-tie de catelusa, la maimuta mea atat dureaza). Unele sangereaza mai mult altele mai putin dar majoritatea fetitelor sunt curate(se spala si curata locul patat, atat cat pot). Se poate folosi pampers ca sa nu murdareasca prin casa. Spre deosebire de femei, catelusele au perioada de reproducere la menstruatiei(nu te mai plictisesc acum cu zilele fertile ). Imediat dupa nastere nu stiu ce se intampla ca a mea nu vrea sa accepte baieteii
Nicoll, se mai intampla, vezi sa nu fie stricat la burtica - de aceea tb. verificat si spalat(ca daca nu se spala ei si apoi noi le pupam boticul ) de fiecare data cand intra in casa dar sa nu o faci cu apa rece pt. ca in timp o sa vezi efectele negative.
bebe la purtator(9+)
noi
nicoll spune:
M-am linistit. Azi a facut iarasi normal, fara probleme. Dar eu ma speriasem ca nebuna , credeam ca are hemoroizi sau mai stiu eu ce. Oricum am observat ca de cand s-a facut mai frig, face pis sau caca si pe urma fuge repede repede in casa nu cumva sa-i inghete fofoloanca afara
Cred ca am sa-i fac o geaca de iarna
dar inca nu m-am hotarat ce culoare.
Voi aveti hainite pt cuti vostri? Dar botosei?
Nicoll
Darria spune:
quote:
Originally posted by nicoll
Voi aveti hainite pt cuti vostri? Dar botosei?
Deocamdata nu e cazul sa o imbrac, spre batranete cred ca am sa o fac dar m-ar interesa papucei(vad ca nu sunt singura care vrea papucei pt. catel
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Cand temperatura e prea scazuta nu o tin mult afara dar nici ea nu sta.
bebe la purtator(9+)
noi
monagan spune:
Salutari la toata lumea de aici. Nu stiu daca va mai aduceti aminte de noi, adica eu si fetita mea birmaneza Viky.Asa imi place sa-i spun eu: fetita mea, care e o draguta si o cuminte si sa fiu sincera nu stiu daca ar fi in stare sa prinda vreun soarece. Ar fugi de ei. Saraca nici macar nu stie cum arata un soarece!!!
MG
Himmelsduft spune:
Sper sa ma pot alatura si eu voua. Si eu iubitoare de animale. Am un cal alb pe care il cheama Leo, mananca morcovi, banane si mere, bineinteles pe linga ovaz si alte cele. Dar cind vede morcovii cred ca vede portocaliu in fata ochiilor, ca atunci incepe sa necheze, parca nu ar fi mancat de 2 ani. La parinti aveam un catel, de care mie dor si care in fiecare an ma cearta ca de ce l-am lasat singur.
Himmelsduft
Darria spune:
Himmelsduft: bine ai venit
Avem si un calut printre noi, ca pana acum au fost catei si pisici
bebe la purtator(10+)
noi