Omul Vălurit
Raspunsuri - Pagina 9
alina023 spune:
Marius, recunoaste, Ovidiu Bufnila este pseudonimul tau...
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
gabitzam spune:
Ei, asta parca e altceva, mai pricep si eu
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
cl spune:
quote:
Originally posted by alina023
Marius, recunoaste, Ovidiu Bufnila este pseudonimul tau...
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Alina, ai fost mortala!
Trebuie sa recunosc, ceva in genul asta a trecut si prin mintea mea, atunci cand am citit PS-ul lui Marius.
Claudia
PS (Ca se poarta) Marius, eu puteam sa-mi strofoc creierii mult si bine si n-as fi putut sa scot, in veci, un asemenea PS .
cl spune:
Am intrat si eu pe link-ul dat mai sus, despre Marele Scriitor. Eu cred ca v-ati suparat degeaba , Ovidiu nu s-a autointitulat drept Cel Mai Mare Scriitor. Pentru el fiecare dintre noi este un Mare Scriitor.
Citate din eseul lui:
"Sunt un Mare Scriitor pentru ca imi ASUM RISCURI. Sunt un Mare Scriitor pentru ca pleznesc de invidie. "
si:
"Căci ești Mare Scriitor nu preayapacind poporul la televizor ci în corporalitatea ființei, acolo, în tragicul ei. "
si:
"Dar voi de ce sunteti Mari Scriitori si Mari Poeti?
Pentru ca SUNTETI!"
Si, in final, nu inteleg un lucru. De ce va tot luati de el, de cate ori apare? Este un om pasnic, care n-a jignit pe absolut nimeni. Nu-i intelegem pe toti oamenii de pe acest pamant si nici nu trebuie sa facem asta. Suntem atat de diferiti! Nu va place stilul? Nu mai intrati la subiectele lui (si pe mine ma mananca degetele rau de tot la "Religia si Arta", trebuie sa recunosc, dar inca ma abtin ). Nu aveti decat sa va ganditi la vorba aia, cu aruncatul pietrei in apa de catre cineva si scoaterea ei de catre altcineva. Si sa nu spuneti ca ocupa spatiul degeaba, ca sunt multe alte subiecte pe forumul DC, despre care se poate spune exact acelasi lucru (exemplul cel mai concludent este "Idoli" unde se bat campii cu o maaaareeeee gratie).
Ce am admirat la el (si ca sa nu creez confuzii: nu sunt fan O. Bufnila) este faptul ca este calm tot timpul. Chiar si celor care l-au luat peste picior, el le-a raspuns frumos (si a si reusit sa-i si atraga de partea lui ). Este un diplomat .
Ovidiu, .
Si -ricele pentru toata lumea!
Claudia
Sabina spune:
Claudia, de ce te abtii al religie si arta? Please don't:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
nepotzica spune:
quote:
Originally posted by Maria I
Domnule Bufnila,
atata vreme cat salata de cuvinte nu va provoaca ingrijorari existentiale, la mai mare
Maria
mie mi se pare opusul, cu tot respectul cuvenit
Onorabile, unde avetzi camera? e la sediul acela din apropiere de Cernica sau la cel din Predeal??
nu de alta stimabile domn,
vreau sa vin intr-o vizita rapida sa va aduc din toata inima o cutie de tempera sau guashe (sa-mi spunetzi ce preferatzi, ca au tusha diferita)
stiu ca se face terapie si prin pictura, in curte la soare, printre copacei
nu numai prin scris
e minunat pentru suflet.
ovidiu bufnila spune:
Sa incercam sa inaintam. Poate ca ar trebui sa gandim altfel despre noi. In raport cu schimbarile climaterice, in raport cu Universul, in raport cu ceilalti. Cum ati vedea aceasta, cum v-ati regandi imaginea voastra personala despre lume? Daca am admite ca evenimentele sunt procese, atunci mamicile exceptionale sunt exceptionale NUMAI in relatie cu copii lor dar si cu alti copii. Daca, metafizic, sunteti mamici exceptionale pentru ca sunteti UN TOT cu TOTI copiii lumii?
Cu toata pretuirea,
Ovidiu Bufnila
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
vilma spune:
Aha, si totusi, de ce EXCEPTIONALE? numai mamici, era de ajuns....
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by vilma
Aha, si totusi, de ce EXCEPTIONALE? numai mamici, era de ajuns....
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
Pentru ca la d-l Ovidiu, totul e la superlativ, chiar si criticile. Gresesc?
Simina
album foto1 si album foto2
pisik 4ever spune:
orice mamica este exceptionala pentru puiul ei.
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05