Omul Vălurit
Raspunsuri - Pagina 7
ovidiu bufnila spune:
Draga Conchita, am participat cu brio la o multime de olimpiade de limba romana, am avut o gramada de zece, am fost premiat de Romania Literara pentru excelenta in exprimarea limbei romane, acum ma joc, nu trebuie sa-mi dai voi, sunt un om liber pentru ca imi asum riscul, dincolo de aparente, ca despre aparente e vorba in topicurile pe care le deschid pe net, te pretuiesc, fiind ca tu esti o mamica exceptionala,
Ovidiu Bufnila pe riscul lui
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Buna Conchita!
Greselile sunt ancore de sens.
bine, merci de pont, nu stiam ca dezacordurile au ajuns in competie cu fizica atomica. si eu care credeam ca scrisul alandala se ancoreaza in non-sens si in agramatism si se lasa cu nota patru in teza la lb.romana. dar ma rog, tu joaca-te in continuare cu limba romana, ca se da la liber.
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
motanik spune:
No offence, dar genitivul nou pt subst limba nu e limbii? Forma cu e parca era iesita din uz...sau gresesc eu?
quote:
...am fost premiat de Romania Literara pentru excelenta in exprimarea limbei romane...
p.s. ca sa nu zic si eu ca nu m-am bagat la zeze..
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
Teodora D. spune:
[quote]Originally posted by ovidiu bufnila
Draga Conchita, am participat cu brio la o multime de olimpiade de limba romana, am avut o gramada de zece, am fost premiat de Romania Literara pentru excelenta in exprimarea limbei romane, acum ma joc, nu trebuie sa-mi dai voi, sunt un om liber pentru ca imi asum riscul, dincolo de aparente, ca despre aparente e vorba in topicurile pe care le deschid pe net, te pretuiesc, fiind ca tu esti o mamica exceptionala,
Ovidiu Bufnila pe riscul lui
[quote]
Conchi mama, daca esti mamica si eu nu stiu, spune repede sa te felicit.
Daca dl. Ovidiu e dezinformat-nu-i nimic,macar are clarviziuni.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
nepotzica spune:
quote:
Originally posted by ovidiu bufnila
acum ma joc, nu trebuie sa-mi dai voi,Ovidiu Bufnila pe riscul lui
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
atat am vrut. multumesc . sa nu am remuscari ca m-am distrat in halul in care am facut-o.
conchita spune:
quote:
Originally posted by ovidiu bufnilaam fost premiat de Romania Literara pentru excelenta in exprimarea limbei romane
pardon? romania literara n-a dat nicicand premii pentru excelenta in exprimarea limbei romane, de unde le scoti, mama draga! si chiar daca ar fi dat, ma indoiesc ca cineva atat de excelent ar putea avea cruzimea sa macelareasca limba romana in mod constient. sau tu intr-un fel scrii pentru concursuri si in altul pentru plebea de "mamici exceptionale"? dl. Bufnila, acum serios, n-aveti nici un prieten adevarat care sa va sfatuiasca sa va lasati de meserie?
Teodora, e dezinformat, ma confunda cu mama dolores.:-) dar io-s o rea, ca nu vreau sa consolez+menajez non-valorile. bila neagra pentru mine.
Mik spune:
Fetelor,
Eu cred ca facem cerneala si bitzii sa curga de pomana pe internet.
Domnu' Bufnila nu stie bine scrie romaneste in ciuda premiilor de nu stiu unde. Lauda-ma gura ! Si nici idei clare in cap n-are.
Conchita ca ai rabdare sa-i scrii lu' dom' Bufnila.
(io ma manifest ca suntem la zizi).
Mik.
slakje spune:
Eu nu inteleg de ce va enervati asa pe bufnila, ca io una, marturisesc ca nu inteleg nimic, dar NIMIC NIMIC din ce se petrece aici, poate si mie sa-mi traduca careva ca zau ...ametesc.
Mik spune:
Slakje, io citesc de la inceput bazaconia si cind apare cite ceva logic in ceea ce sustine, Dom' Bufnila mai zice ceva pe deasupra din care intelegi exact contrariu. Sau poate e intr-o limba pe care io n-o "intelege".
M-am enervat cind a inceput sa se laude cu premiile d-lui si nu m-am putut abtine. Mi-am dat si io o bila neagra.
Mik.
slakje spune:
quote:
Originally posted by Mik
Slakje, io citesc de la inceput bazaconia si cind apare cite ceva logic in ceea ce sustine, Dom' Bufnila mai zice ceva pe deasupra din care intelegi exact contrariu. Sau poate e intr-o limba pe care io n-o "intelege".
M-am enervat cind a inceput sa se laude cu premiile d-lui si nu m-am putut abtine. Mi-am dat si io o bila neagra.
Mik.
care logic? ce teorie? eu nu inteleg nimic...bufnila, scuze dar sincer iti spun, nu inteleg NIMIC din ce vrei sa tranzmiti cu atata ardoare pe aici.NIMIC!
conchita spune:
Slakje, pai tocmai asta este, ca NU ai ce sa intelegi. treaba e ca dl. Bufnila ne-a luat de fraiere, in sensul ca daca nu intelegem ce scrie, e pentru ca suntem noi limitate, nu dansul care are premii. adevarul e ca Imparatul chiar umbla la putza goala printre noi. si nu noua ar trebui sa ne fie jena ca strigam "hello, imparatule, esti gol", ci imparatului. simplu ca buna ZZiua