Omul Vălurit

Omul Vălurit | Autor: ovidiu bufnila

Link direct la acest mesaj

Omul valurit pare a fi prins in falcile istoriei gata, gata sa fie facut praf fie de patimile lui, de propriile lui fictiuni, fie de multimile care se unduiesc ca valurile unui ocean larmuitor, fie de revolutii si razboaie sau de acte administrative impersonale fie de vicisitudinile naturii care si ea nu mai e natura. Ca si construct de lumi, omul valurit nu pare a fi construit prin adaugire, parelnica parind sa fie ideea unui timp aflat in scurgere. Mai degraba timpul pare valurit, ubicuitatea dind aparenta talazului care, iata se vede dincoace de orizontul nostru vizibil, cind sus, sub reflectorul constientei, cind disparut, in adincurile oceanului plin de universuri, spre nelinistea navigatorului.

Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Sunt onvins ca farmeul, talentul si inspiratia tuturor mamicilor va dezvolta noi idei valoroase despre valurire. TUV pare sa se regaseas in emotiile noastre, in metafore, in politica, in cresterea opiilor, in filozofie si in strafundurile universului.

Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io am alta teorie fantastica.cum ca universul e vibratoriu, nu valurit.si in momentul in care toti vom vibra la fel atunci aia e moartea definitiva.

quote:
Rog toate exceptionalele mamii din Forum sa ontribuie cu talentul si experienta si extraordinara lor intuitie feminina la aceasta noua aventura a cunoasterii!

da io nu sunt mamica exceptionala, scuzati de raspuns

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Buna ziua, Sabina! Si daa o Vibratie Integratoare ne-ar valuri intr-o alta experienta fundamentala? Ma bucur a dezvolti aest topic. Spune-mi, muzica ne valureste intim? In e fel tainic?

Ovidiu Bufnila

quote:
Originally posted by Sabina

io am alta teorie fantastica.cum ca universul e vibratoriu, nu valurit.si in momentul in care toti vom vibra la fel atunci aia e moartea definitiva.

quote:
Rog toate exceptionalele mamii din Forum sa ontribuie cu talentul si experienta si extraordinara lor intuitie feminina la aceasta noua aventura a cunoasterii!

da io nu sunt mamica exceptionala, scuzati de raspuns

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Pai Sabina, vibratia nu e si ea valurita? Cam tot este valurit in lumea asta...pana si adevarul...

Off topic: cum a ajuns topicul la zizi? Pana sa ma dezmeticesc iaca m-am trezit aici..

Ovidiu, mie provocarile tale mi se par foarte grele, voi sta in zona sa vad mamici mai dezghetate contribuind la Marea Teorie a Universului Valurit, dezvoltand-o...sa inceapa deci aventura cunoasterii...

Ce e valurit pentru mine: parul meu :D, tonul vocii, depinde de anumiti factori, dispozitia si de fapt cam totul, asa cum spuneam la inceput.

Mergi la inceput

muzica nu valureste, sapa de-a dreptu.

Mergi la inceput

roxana, cred ca cine mutat a incurcat zosteru cu artele:)))

o fi vibratia valurita, da nu valureala e sursa, si vibratia, asta am vrut sa zic.deci valureala e efectu ca sa zic asa.

Mergi la inceput

E si o problema de educatie. Foarte importanta. Nu am fost invatati de mici sa ne valurim liber prin realitatea inconjuratoare. De ele mai multe ori nu avem priza la evenimente si tratam neglijent multe aspecte de taina ale propriei noastre vieti. E pe undeva o ruptura. Valurirea, disponibilitatea de A NAVIGA LIBER in oceanul realitatii ne-ar putea deshide o noua viziune asupra existentei si asupra noastra.
Multumesc pentru ca esti aproape!

quote:
Originally posted by roxana1974

Pai Sabina, vibratia nu e si ea valurita? Cam tot este valurit in lumea asta...pana si adevarul...

Off topic: cum a ajuns topicul la zizi? Pana sa ma dezmeticesc iaca m-am trezit aici..

Ovidiu, mie provocarile tale mi se par foarte grele, voi sta in zona sa vad mamici mai dezghetate contribuind la Marea Teorie a Universului Valurit, dezvoltand-o...sa inceapa deci aventura cunoasterii...

Ce e valurit pentru mine: parul meu :D, tonul vocii, depinde de anumiti factori, dispozitia si de fapt cam totul, asa cum spuneam la inceput.

Mergi la inceput

Adanceste! De aii Universul Semantic: ADANURI. Ajungem inevitabil la Valurire.
Multumesc, Sabina.
Spune-mi, shimbarile limaterice ne-ar putea deshide un sens nou catre Valurire?

Ovidiu Bufnila cu prietenie

quote:
Originally posted by Sabina

muzica nu valureste, sapa de-a dreptu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Ma scuzati ca intervin: puteti sa vorbiti in limba romana?
scuzati-mi ignoranta dar na-m inteles nik! Ma lumineaza cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Pe mine ma bufneste rasul de cate ori citesc astfel de subiecte. Cred ca Ovidiu si-a ales un nick cu semnificatii...Nu e nimic personal, doar subiectele sunt "distractive" pentru mine.
Scuzati-ma, ma retrag din discutii care ma depasesc.

Simina
P.S. D-le Ovidiu Bufnila, ati putea face o corectura in titlu? Ca al doilea cuvant imi sare in ochi...Multumesc!

Mergi la inceput