Stafilococul auriu in timpul sarcinii

Stafilococul auriu in timpul sarcinii | Autor: Zina

Link direct la acest mesaj

Fetelor, eu incerc sa raman graviduta si vad ca nu scap nici cum de stafilococul asta auriu din gat. Acum aproape 2 luni am facut tratament cu Zinnat, dupa analiza nu a mai iesit, dar acum il am din nou. Nu pot sa iau de fiecare data antibiotic, se pare ca-l iau imediat inapoi. Intrebarea mea este: daca raman gravida si am stafilococul asta in gat, oare se intampla ceva? Afecteaza cu ceva? Mentionez ca nu prea mai am rabdare cu el, timpul trece, am deja 33 de ani si vrem un bebe. Va rog sa-mi raspundeti. Va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Zina mama am mai scris eu si pe alte subiecte aceasta reteta naturista. Incearc-o nu-ti va face rau cu siguranta. 1 borcan de miere de salcam de 200 -50 grame 1 sticlute de tinctura de propolis (daca stafilococule f rezistent si mai vechi poti pune 2 sticlute) si 1 de ulei de catina. Le amesteci toate bine bine (merge mai greu fiindca mierea asa cum stii e destul de groasa). Iei cate 3 lingurite pe zi, cate una inainte de fiecare masa, poti lua si cate doua la inceput ca sa faci o doza de atac. Pe langa asta poti lua catinofort (ai in prospect cum se ia) si coenzima Q10 in ulei de catina (toate sunt produse de Hofigal, ai in revista Sanatatea Noastra adresele farmaciilor unde se gasesc produse Hofigal la preturi de fabrica). Eu asa am scapat de Stafilococ. Mai exista solutia autovaccinului si a cantastinului; la institutul Cantacuzino se pot face. Daca vrei mai multe detalii scrie-mi pe PM. Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Intrebarea mea este cam asa "pot ramane gravida chiar daca am acest stafilococ, nu va dauna sarcinii?". Chiar nu s-a confruntat nimeni cu o asa situatie?
Sper sa-mi raspundeti cat mai multe dintre voi, va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

Zina,
Eu am facut cu ceva timp in urma un autovaccin la Institutul Cantacuzino din capitala.Am avut o acnee de care nu putem scapa.Stiu ca si la mine a fost vorba de un stafilococ.Pot spune ca am scapat.Eu am facut vaccinul de doua ori pentru ca nu a avut de prima data un efect total.A doua oara am facut vaccinul in combinatie cu un vaccin facut acolo( stiu ca au o farmacie in curtea institutului cu tot felul de vaccinuri preparate acolo...)
La vaccin se preia proba "de acolo",se pune la insamantat si se prepara vaccinul.Intereseazate acolo.Vezi sa nu fie contraindicatii pe care nu le poti evita acum...
Maryd

Mergi la inceput

De ramas poti pamane gravida dar e mai bine sa scapi de stafilococ mai intai. Stafilococia e o infectie si ca orice infectie poate afecta evolutia sarcinii mai ales in primul trimestru. Mai precis in Tr 1 de sarcina are loc diviziunea celulara, se formeaza rand pe rand organele etc deci exista risc mare de copil cu malformatii. Cred ca nu asta vrei. Asculta-mi te rog sfatul. Fa si reteta naturista si mergi si la cantacuzino. D-na Rodica DUMITRSCU te poate ajuta. Daca vrei iti dau mai multe relatii.
Incearca reteta nu-ti va face rau ba dimpotriva dupa ce termini du-te si mai fa-ti un test si o sa vezi singura rezultatele. Trebuie sa ai un bebe sanatos.
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Draga Galinarodica, eu nu sunt din Bucuresti, nu pot veni la Cantacuzino pentru un autovaccin, asta ar insemna sa stau mai multe zile si chiar nu pot. Stau la 500 km de capitala. As incerca si reteta naturista, dar cand isi face ea efectul? Cand am luat toata compozitia, ca asta inseamna ca dureaza si apoi sa astept sa fac testul din nou? Ce e mai rau, este ca am luat tratament cu antibiotic anul asta de vreo 3-4 ori pentru stafilococ, a trecut, dupa care a aparut din nou. Nu stiu ce sa mai fac. Vroiam ca de luna asta sa incercam sa facem bebe. In fine, o sa vad ce-a sa fac, acum sunt incurcata rau.

Mergi la inceput

Draga Zina Iti inteleg dorinta de a avea un bebe, dar trebuie sa fie sanatos nu? Asa cum ti-am spus primul trimetru de sarcina este foarte important, dar nu numai. In timpul sarcinii nu ai voie sa iei nici macar aspirina daramite antibiotice, produc mari defecte copilului...Deci e mai bine sa rezolvi problema. Efectul tratamentului naturist nu stiu sa-ti spun exact cand se produce, dar oricum int-o luna maxim cred ca se rezolva. In plus pentru autovaccin trebuie sa vii sa-ti recolteze probe si sa faca antibiograma si pe baza cesteia se prepara antivaccinul pe care il ridici de la farmacie si ti-l faci acasa fiindca se fac injectii in fiecare zi timp de mai bine de o luna. E o schema destul de complicata. Parerea mea e sa nu ramai gravida pana nu rezolvi problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Stiti cumva cat costa antibiograma+autovaccinul la Cantacuzino? Ma confrunt si eu cu stafilococ auriu si cu streptococ beta-hemolitic care nu au trecut cu antibiotice si cu trat. homeopat. Am sa urmez trat. naturist propus de tine, Rodica, dar as vrea sa fac si autovaccinul.

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Eu m-am interesat de acest autovaccin care se face pentru atafilococul auriu (nu si pentru streptococul beta-hemolitic) si se pare ca nu prea da rezultate, ca dispare doar pentru putin timp si reapare.
Poate ne mai spun si alte fete care l-au facut cum a fost in cazul lor.

Tana

Mergi la inceput

Asa cum v-am mai spus la mine a trecut cu reteta naturista. Din cate stiu autovaccinul trebuie facut de 2-3 ori si combinat cu Cantastin. Cand am facut eu tratamentul, prin 90-91 era gratuit acum lucrurile s-au schimbat asa ca nu mai stiu cat costa. Oricum reteta naturista nu costa prea mult in schimb e buna si pentru a va feri de gripa si raceala acum in prag de anotimp rece, regleaza si sistemul imunitar si metabolismul asa ca eu zic sa incercati. La mine a avut efect, nu mai am probleme de ani de zile, mai mult de 7-8. In plus toate cunostintele mele care au aplicat tratamentul copiilor lor cu probleme cu amigdalele, cu anemia etc nu mai au acum nici o problema.

Mergi la inceput