Nu stiu daca s-a mai vorbit de asta aici dar in orice caz iata intrebarea mea. As vrea sa deschid o firma in Ro dar sa o conduc de aici. E cineva dintre voi care locuieste in strainatate si are business in Ro? Daca da cum se descurca? Mie mi sa spus ca e imposibil si ca dovada vad ca Admin Florin vrea sa vinda magazinul buburuza. De asemeni parac am retinut ca cineva spunea la un moment dat intr-o postare dar am uitat la ce subiect cum ca lui i-a fost mai usor sa obtina imprumut pt. firma de la americani decit de la romani. E adevarat?
adrienne, io cred ca succesul unui business in Romania depinde si de felul businessului. Iti dau un exemplu de afacere care merge bine, si asta de vreo citiva ani buni, si care ar fi si in aria ta de interes (ideea principala e ca firma are sediul de baza in USA si clienti americani).
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Hai sa facem un busines impreuna, legat de web design si web development. Tu faci rost de clienti americani cu bani si eu le fac ce au ei nevoie, de la simple saituri de prezentare pana la portaluri sau ce vor ei. Semnezi contract cu ei in care sa fie stipulata suma totala de plata si impartim procentual banii:)
razore, lilanda eu sint programator. Am facut si web design si ecommerce. Scopul meu nu este sa offshore joburile colegilor de breasla care sa ramina someri ci aveam cu totul alte idei in cap legate de entertainment. Din experienta de zi cu zi (firma mea are divizia de testare in India si filiale in franta si Anglia) se lucreaza f. greu cu colegi din alte tari cu diferente mari de fus orar deci astfel de business ar fi ULTIMUL lucru pe care l-as face vreodata si in particular il urasc pe Bush pt. ca a dat o lege care favorizeaza acest lucru.