Copii din 2002 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Sanzi din cauza ca sunt multe fetite la gradi striga Mariuca "David e baiatul meu!!!"
Ieri toata seara ne-a innebunit cu stampila kitty de pe manuta .Nu avea si era tare nedumerita de ce??i-am spus ca poate nu a meritat ca a fost obraznica si mi-a spus 'da am fost'De fapt nu a fost obraznicuta ci doar s-a intamplat.Asadar o minciunica.
va pup!
cristina si mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
Noi am stat 2 zile acasa, ca a facut George otita, nu stiu de la ce, poate curent, poate ca nu asculta si isi da jos caciula de pe cap cand nu trebuie... habar nu am, asa ca, din nou antibiotic, mi-a zis orl-istul ca nu se poate fara si am incredere in el. A plans rau de tot miercuri si nu imi dadeam seama de ce, spunea ca il doare, arata undeva la fata, dar greu a aratat urechea si cand am apasat putin a urlat pur si simplu, atunci mi-am dat seama ca e urechea si ne-am dus intins la spital la orl. I-a dat augmentin, otocalm si nurofen, si ma bucur ca de cand ia nu mai plange deloc, tot zice ca s-a facut bine. Imi pare rau ca azi aveau teatru de papusi si... l-a pierdut.
Asa ca... se pare ca la noi toate se tin lant, dar nici nu ma las si nu il retrag ca nu are sens. Probabil va fi un an greu asta, din cauza bolilor!
Va pup si sanatate va doresc la toti!
Weekend fain!
Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Hehe ce simpatici sunt puiutii nostri cand incep cu idilele. Aseara mandarina imi spunea, la baita, "sotul meu e David si sotul meu e Alexandra".(il cunosc pe David, dar nu stiu cine e Alexandra. Ar trebui oare sa ma ingrijorez?)Oare ce-o fi vrand sa zica?
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Elena, imi pare rau pt George!!! Saracutul...
Otita este contagioasa??? sau doar oreionul?
Voi ati facut trimovax-ul? Ca noi da, si se pare ca degeaba, caci rubeola a facut-o, oare inseamna ca va face si oreionul si pojar?
David are alergie la augumentin, tu i-ai mai dat pana acum? Face diaree de la antibioticul asta, si pana ne-am dat seama, prin cate am trecut!!!!

Nadina, nu stii ca unde-s 2 puterea creste???

Cristina, si David e tare atasat de Mariuca...hihi...sa ii facem casa de pe acum, nu??? hihi...

Gabb, unde esti??? Ce mai face Julian??? Cum mai e la gradinita? Nu incepeti si noi acum un program de mai multe ore pe zi? Va pregatiti de serbarea de 3 ani???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si noi suntem iar cu mucisori si tuse, of, tusea o avea si inainte, dar aparea si disparea, toti colegii lui tusesc. Acum avem si mucisori.Elena sanatate multa lui George! Asa e cu colectivitatea, vrei nu vrei, te alegi cu ceva, bun sau rau.Liviu a invatat si el vreo 4 poezii iar partea proasta e asta cu raceala, nasul infudnat, tusea.Sanzi, daca trimovaxul e ala care costa vreun milion si se face in jurul varstei de 2 ani, nu l-am facut, si inca nu am facut nici o boala de genul asta.Gabbriela e ocupata pana peste cap cu prietena ei din Ro si copilasii.Atat pot sa spun ca nu a mai aparut nici pe messenger prea mult.Sanatate la toti si week-end placut pe cat se poate!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Azi am fost pe plaja si e o zisa si calda!!! PArca de abia ieria inceput toamna!!!
Am fost cu tractorul, si David a vrut sa intre in mare cu el, cu remorca plina de nisip, si pentru ca tot insista sa intre cat mai departe in mare, l-am dezbracat la maiou si chilotel, si copilul nostru s-a gandit ca daca tot e dezbracat e pacat sa piarda o baie in mare, asa ca pana sa ne dumirim, el era cu totul in apa si striga la noi " nu e rece!!! e calda!!!".
Cat de calda poate sa fie apa marii la sfarsitul lui noiembrie ne-a fost frica sa aflam, asa ca l-am lasat sa se balaceasca in voie, si speram ca maine sa fie ok!!!

Lucia, da ala e vaccinul...eu nu stiu de ce am fost de acord sa il fac...cred ca mi-a fost frica de oreion...
Si David mai tuseste, dar acum se pare ca din ce in ce mai rar, dar dupa experienta de azi...nu stiu...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
Sanzi, otita nu e molipsitoare, nu l-am dus la camin desi era bine si vioi pentur ca de la curent cred ca a facut, nu stiu daca nu se deschid totusi geamurile cu ei prin clasa... doamnele zic ca nu, insa cine stie! Vaccinul nu l-am facut din motive strict personale. Am citit destule despre el reactii aiurea, si m-am sfatuit cu medicul meu, asa ca nu l-am facut. Insa as vrea sa caut antirujeolicul simplu, nu prea e de gasit aici. Nici in alta parte nu pot apela pentru ca trebuie tinut la temperaturi speciale si transportat la fel. Altfel va stresam pe voi! La augumentin George vad ca nu are reactii dubioase, e drept ca e prima luna in care ia, pana acum am evitat, deci practic e pentru prima data.
Lucia, e drept ca bolile din ultima vreme de la camin i se trag, insa stiam si m-am pregatit psihic pentur asta, poate isi va dobandi o imunitate mai ok dupa anul asta!
Cristina, se pare ca David e adjudecat
Nadina... e doar confuzie, cata vreme vor face la un moment dat si educatie sexuala, o sa se dumireasca ei cine e sot si cine e sotie! Dar cred ac te amuzi cand auzi asa ceva de la mandarina!
Cornelia, cand am probleme cu televizorul, am sa aplic metoda ta, pana atunci am aplicat si metoda Luciei, l-am pedeapsit nedandu-i jucariile o zi cand a facut o prostie cam mare!
Chiar ma bucur ca uite mai fur de la voi cate o idee si mai pot sa aplic, atunci cand simt ca ma depaseste situatia!
Va pup pe toate si pe toti, sanatate MAXIMA si succes la gradinite!
Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Fetelor eu una nu mai stiu ce sa fac.Cred ca Liviu are ceva la plamani de nu ii mai trece tusea, sau bronsita, ca parca e tot mai rau. Si ce e mai grav, e ca facusem tratament, ne trecuse, dar a luat-o iar de la gradi.Sotul zice ca nu mai vrea sa chinuim copilul, ca degeaba ne ducem si facem scandal la gradi sa nu mai primeasca copiii care tusesc ca ei tot ce stiu vor face. Zice ca se gandeste tot mai serios sa il retragem.Mie mi-e groaza, nu stiu ce sa zic, ce sa fac, nu as vrea dar pe de alta parte sunt prea multi parinti inconstienti care aduc copiii bolnavi, e si zona asta mai saraca a capitalei, si nici noi nu ne permitem o gradi particulara unde oricum sunt adusi copii mai bine ingrijiti.Oamenii nu isi permit sa stea acasa cu copilul cand e bolnav si il aduc asa. Educatoarea zice ca asa o va tine pana la scoala. Nu mai stiu, sunt terminata.Maine din nou la doctor.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Lucia, nu il retrage!! Asa e la inceput!!!
Du-te la dr sa te asigure ca nu e ceva grav si insista!! DAca il retragi, cand te vei hotara sa il dai va face la fel racelile!! Chiar daca sari peste gradinita!!! Acum va capata imunitate, si in curand nu il va mai clinti nimic!!! (la mine la gradi, grupa mica e mereu cu antibioticile insirate pe masa, la grupa mijlocie mai putine, si la pregatitoare rar mai raceste cate unul!!!)
I-ai dat ceva pt intarirea sist imunitar??? Vit C ii mai dai? Noua dr ne-a spus sa ii dau toata perioada rece!!!
Si David trece greu peste o tuse, eu nu prea imi mai fac pb acum, stiu ca asta e sensibilitatea lui!!! Pediatra mi-a spus ca cei sensibili (alergigi, astmatici) fac astfel de forme de tuse la trecerea de la anotimpul cald la rece, mai ales daca e o trecere brusca...

Buna ideea cu jucariile, mie nu mi-a trecut prin minte...oricum cred ca ar fi ff greu sa ii strang toate jucariile, sa il le pun undeva unde nu ar avea acces la ele...mai ales ca noi avem un castel cu bile gomflabil, care cred ca imi ia o zi sa il desumflu!!! si vreo 2000 de calorii sa il umflu!!! hihi!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lucia, nu-l retrage!
Ai incercat tot ce se poae, gen echinaceea, oscillococcinum, ribomunyl, etc?
Si in plus, zice sotul tau ca il chinuiti pe Liviu, dar parca Liviu se simte bine la gradi, nu? Parerea mea- aveti rabdare, eventual ergeti la un consult homeopat si la unul de alergolog. S-ar putea sa ai surprize... La noi o serie de imbolnaviri a inceput in aprilie, dintr-o viroza in alta am tinut-o pana-n iulie. Se pare ca e rinita alergica, poate fi chiar si de la mocheta din clasa:(( Acum luam oscillococcinum si flonidan, si parca-parca... Insa deja am papat intr-o luna jumate doua sticlute de antibiotic:((((( Bagam suc de fructe la greu, 4-5 portocale pe zi, rontaim mere, mai inghitim cate o vitamina C....

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput