Copii din 2002 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Sinzi, baie singura??? Asta zik si eu lux!!!
Daca apuc sa fac baie, hops micuta langa mine

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Elena asa e, trebuie sa avem multa rabdare. Eu una am aceeasi senzatie ca nu mai intelege nimic din ce ii spun, ca nu vrea sa inteleaga, ca face numai tampenii si ca 2 secunde daca il las nesupravegheat e imposibil sa nu gasesc vreo isprava facuta.Ieri se uita pe un album de poze de prin 96. Aveam o bluza mai scurta, mi se vedea putin burta. I-a casunat sa ma imbrac ca acolo sa ma imbrac cu burta goala. I-am tot explicat ca eram mai tanara, mai slaba, era vara bla bla, el nu si nu ca acum sa ma imbrac eu cu burta goala. Si a continuat:'cand o sa fie cald? cand o sa fii slaba? cand o sa vina vara si cand o sa te mai imbraci cu ele goale?"Zic "cu care cu ele goale?" - "pai cu burta" zice el. M-a innebunit toata seara de ieri cu poza aia.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Fetelor problema vad ca este cam la toti copilasii de 3-4 ani.Alexandru cel putin decand ploua si nu prea mai pot sta cu el pe afara e ceva de speriat in casa.Nu sta deloc locului si vrea mereu sa fie bagat in seama , nu ma lasa sa fac efectiv nimic.Chiar daca se joaca cu tati pleaca din cand in cand de langa el si vine dupa mine si imi spune "nu vii si tu sa ne jucam? sau hai sa ne iubim un pic-asta ca sa il iau in brate si sa las treaba".Eu zic ca ei isi stiu f bine scopurile si au arme tare puternice ca sa ne determine sa facem ca ei.Momentan noi stam bine pentru ca am trecut de faza cu plansetele in hohote, nu a fost placut dar efectiv mi-a tocat nervii asa toata vara.Cred ca am explicat de mii de ori ca daca plange tot nu fac ca el si ca trebuie sa faca .....Se pare ca partea de plans am rezolvat-o dar mai avem o problema : trage de par fetitele la gradinita.Sincer imi este deja rusine cand ma intalnesc cu parintii fetitelor si nu stiu ce sa mai fac ca sa-l fac sa inteleaga ca trebuie sa se potoleasca.In schimb stam bine cu faptul ca nu bate copilasii la gradinita pentru jucarii sau cine stie pentru ce, spune singur ca nu este frumos sa bati, sa vorbesti urat .In schimb inca nu face diferenta intre faptul ca unii copii se prostesc cand vorbesc si el spune ca sunt prosti.Deci alta problema pentru ca se supara copii ca ii face prosti mai ales cei de 5 ani care stiu adevaratul sens.El vede ca nu vorbesc corect si spune uite se prosteste deci e prost.Adevarul este ca el parca sta mereu la panda sa te prinda ca nu spui ceva corect ca indata incepe cu tirul: mamaia este baiat cu A nu baiet cu E, ai grija!!!!si tot asa.
Deci probleme cred ca sunt peste tot si dupa cum spun parintii cu copii mai mari se pare ca ele cresc odata cu varsta, deci trebuie sa ne inarmam cu multa rabdare.
Sanatate si rabdare la toata lumea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

gabi,mi-e teama ca face vreun ulcer,dc ramane nemancata.si am inca prostia asta in cap de a face comparatie cu alti copii,de ex,cu fata vecinei,care mananca foarte mult.la gradi mi se spune ca manac bine,dar nu pot avea incredere.la fel cu faza ca e un copil destept si are multa imaginatie,fraza asta sigur e spusa tutror parintilor.
e drept,ca nu mi-ar conveni un copil de 26 kg,dar parca asa niste bulanase mai rotunjoare.....pofta mare micutei!!1lasa ca e bine asa.eu nu mai stiu cu ce sa o imbii....
elena,la asta m-am gandit si eu.nu mi s-a parut in regula,apoi m-am gandit ca poate vrea sa-mi ajute copilul si eu am reactia asta.pana la urma,desi mi-a zis ca vrea sa aiba o discutie mai lunga cu mine,vad ca m-a lasat in pace.daria tot pomeneste de ea.am incercat sa o intreb dc a certat-o ,dar zice ca nu.o las sa se descurce singura,doar e fata mare.spuneai de popica si poeziile lui.ei bine,fata asta a mea,nu vrea sa-mi spuna nimic de la gradi.nu are decat o poezioara in engleza,invatata de anul trecut,pe care o spune cu multa mandrie.bineinteles,nu o inteleg decat eu.in rest,doar ce o invat pe-acasa,cand am eu chef....si vad la ceilalti copilasi ca invata multe poezioare si cantacele,deci fac la gradi,nu se pune problema.nu retine oare sau ce se intampla????
sanzi,mi-ai facut pofta de o baie feirbinte cu muuulta spuma.si eu nu scapam de daria,plus ca avem prostul obicei de a face baie impreuna(altfel nu o pot spala pe par).acum traiasca scooby!!!!
lucia,fa hatarul baiatului.vezi cine e preocupat de imaginea ta?
irina,baiatul tau treb sa se faca profesor.imi aduce ca invatatoarea mea nu facea la fel diferenta.facea prosti copiii,care greseau ceva.nu ai de ce sa-ti fie rusine,asta e...a mea intr-un timp ii zgaraia pe toti.aveam aceeasi senzatie ca tine,pana mi-a aparut si ea cu o vanataie.atunci mi-am dat seama ca isi primeste ea pedeapsa,nu toti copiii sunt...prosti.

Ema
Iepurasii trazniti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sa va povestesc azi...venim de la gradi...ii pun lui David ciorbica in farfurie si lui tati, DAvid infuleca 3 linguri, RAdu mananca tot si apoi isi scoate o inghetata din frigider si incepe sa manance...
David a aruncat cat colo ciorba ca vrea inghetata...si Radu ii da!!! L-am lasat in pace, s-au umflat amandoi cu inghetata...si i=am spus pui Radu "macar daca isi termina ciorba si apoi ii dadeai inghetata" la care logica lui a fost: " mai bine ii dam sa manance ce vrea, ca ieri a vomat cand i-am dat mancare!!!!" Adica un meniu tare dragalas :inghetata, chipsuri, pizza, bomboane....Si David facea prin casa "io nu vomit inghetata, io nu vomit inghetata"!!!!

PAi si io inainte stateam cu "spectatori" la dus...asa ca ma rasfatz acum cu spuma si apa fierbinte in cada plina!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Si noi cu povestiri de la gradiIeri am aflat ca Liviu a necajit o fetita la gradinita, pe Ana Maria pe care a facut-o sa planga tot luandu-i un ursulet.Nu am dat eu mare importanta ca si luni si ieri si azi ma intreba si la plecare si la venirea de la gradi de Ana Maria.Azi tocmai venise mama ei sa o ia si Liviu a asteptat-o cu nerabdare in curtea gradinitei sa se dea cu ea in leagan insa fetita nu a vrut. Apoi cand s-au pregatit de plecare, a vrut si Liviu sa plecam impreuna cu ea si voia sa se plimbe cu ea.Mai mai mai mai! Oare se infiripa ceva?In seara asta l-am intrebat ce fetita de la gradi ii place si mi-a spus: "Ana Maria, ca e buna... Mangaie copiii, sa vezi tu ce frumos mangaie" Mai tarziu il intreb daca a facut kk la gradi si imi spune ca da. Nu il cred si ca sa ma conving il intreb cine l-a sters la fundulet. Cine credeti? Ana Maria...

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA

Si noi cu povestiri de la gradi
Ieri am aflat ca Liviu a necajit o fetita la gradinita, pe Ana Maria pe care a facut-o sa planga tot luandu-i un ursulet.
Nu am dat eu mare importanta ca si luni si ieri si azi ma intreba si la plecare si la venirea de la gradi de Ana Maria.
Azi tocmai venise mama ei sa o ia si Liviu a asteptat-o cu nerabdare in curtea gradinitei sa se dea cu ea in leagan insa fetita nu a vrut. Apoi cand s-au pregatit de plecare, a vrut si Liviu sa plecam impreuna cu ea si voia sa se plimbe cu ea.
Mai mai mai mai! Oare se infiripa ceva?
In seara asta l-am intrebat ce fetita de la gradi ii place si mi-a spus: "Ana Maria, ca e buna... Mangaie copiii, sa vezi tu ce frumos mangaie"

Mai tarziu il intreb daca a facut kk la gradi si imi spune ca da. Nu il cred si ca sa ma conving il intreb cine l-a sters la fundulet. Cine credeti? Ana Maria...

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005
Opere de arta
Desene Liviu

Noutati

Liviu-amorezu????

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

CAm asa ceva...Nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa i se puna lui pata pe vreo fetita. La el eram convinsa ca orice lucru trebuie sa aiba roti sau sa posede una bucata masina ca sa il atraga.Insa vad ca o tine in continuare una si buna cu Ana Maria.Si azi cand am ajuns la gradi si i-am povestit mamei fetitei despre Liviu, tare ne-am distrat. Dar tot cu plansete am plecat de acolo. A incercat el sa fie barbat cat a fost Ana Maria de fata, apoi cand m-a vazut ca plec iar a inceput sa planga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Of, of, of... Ai vostri copii leaga povesti de iubire, iar noi stam acasa, in convalescenta!.

Oricum ne-am refacut, nu mai tusim aproape deloc, nu mai avem mucisori, febra nici vorba de vreo trei zile. Cred ca ne-am refacut. Dar la gradinita ne vom duce abea luni.

Avem mari probleme cu televizorul, intrucat a fost bolnavior, nu tu gradinita, nu tu parc, nu in curte, atunci a mai ramas televizorul cu toate desenele animate smucite! Asa ca ieri i-am scos antena si i-am spus ca probabil e o defectiune la firma de cablu si trebuie sa asteptam sa se repare . A tipat si a urlat pana cand i-am spus ca dau telefon sa-i intreb ce s-a intamplat si cat mai dureaza defectiunea. A tacut brusc si a ascultat cu mare atentie conversatia mea (a se citi monologul)cu firma de cablu, dupa care s-a linistit deodata. Am citit povesti, am ascultat muzica, ne-am straduit sa facem niste puzzle-uri - eu, ca el n-are rabdare.

Va pupam pe toti si toate si va dorim multa sanatate!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si David are 2 prietene la gradi...
Mariuca (a lui Crig) care e marea lui iubire...si de care vorbese mereu (cand am fost la munte, i-am cumparat pt drum 2 oua kinder, si el mi-a spus "una e a lui DAvid, una e a lui Mariuca"!!! m-a impresionat tare mult!!!) si Ana Maria, care cum il vede cum il tine in brate, il ia de mana si vrea sa stea numai langa el...hihi...
Oricum in grupa lor sunt multe fete, si 3 baieti...asa ca...
Si la mine la gradinita, la grupa mica am tot 3 baieti si vreo 13 fete!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput