Copii din 2002 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabb, ce mare si frumos s-a facut J!!!! TAre mult a crescut!!! S-a facut un barbatel...parca nu mai seamana cu copilasul de mai devreme!!!! Mie asa imi pare!!! S-a lungit tare!!
Si Vlad e simpatic...e mai mic decat J???
Va pupam si distractie placuta!!!! Cred ca e casa plina cu 2 copilasi nazdravani!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

sinzi, Vlad e mai mare ca Julian cu 10 luni. Da Julian sa lungit iara ca prazlea ... casa e plina dar iii tin mult la park

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Gabb, ce mare si frumos s-a facut J!!!! TAre mult a crescut!!! S-a facut un barbatel...parca nu mai seamana cu copilasul de mai devreme!!!! Mie asa imi pare!!! S-a lungit tare!!
Si Vlad e simpatic...e mai mic decat J???
Va pupam si distractie placuta!!!! Cred ca e casa plina cu 2 copilasi nazdravani!!

Sinzi, Radusi David

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA

Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITIVA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Gabbriela bine ai reaparut!Vad ca si Vlad e tare dragalas. Dar nu stiu de ce intelesesem eu ca mai e un copilas la voi in afara de Vlad.Liviu azi la gradi aproape nu a mai plans. Nu sunt foarte sigura ca tocmai simula un soi de bazait cand l-am pupat apoi s-a intors cu spatele la mine ca l-a luat educatoarea de mana si au intrat in clasa. Nu am putut sa il vad prea bine, dar parca totusi nu mai plangea.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Lucia, bravo!!!! Sa vezi ca in curand o sa fie si mai rezistent la boli, si ai sa uiti "grijile" de la inceput!!!!
Bravo Liviu curajosul!!!!

Gabb, cred ca e cald la voi, ca am vazut ca stati la maiou!!! Vreau si eu!!! O plaja ceva!!!
Vroiam sa te intreb...eu nu cred ca 65% dintre baietii care se nasc un SUA sunt circumcisi...dar nu am cautat inca dovezi, tu stii ceva de asta??? (cum spune Siminaf)

Va pup...Si David a fost azi vioi la gradi...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Mersi SAnzi, sper ca nu a fost doar o parere si sper sa fie si de durata. In fine, sunt multumita ca progresam in privinta asta, a acomodarii.Chiar asa, am uitat sa scriu ca m-am mirat si eu cand am vazut ce caldura e la GAbbriela acolo si ce despuiatzi stau copilasii.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Cateva opere de arte cu care am ramas in urma:
1.Ferma de animale: se lipeste pe o faie o ferma, la fiecare geam se decupeaza si se lipesc animale decupoate, care se coloreaza dupaia, si ferma trebuie colorata. Julian sa plicitsit la colorat, si a lipit numa un animal
2.Frunza de toamna: se decupeaza frunza, se taia tringhuri colorate " rosu, maro, galben, mov". Eu am decupat, Julian a lipit
3.Palarie de pirat: Se decupeaza dau bucati identice, se capseaza in cele doua parti laterale in asa fel incat atunci cand le deschizi sa poata incapea pe capul copilului. Se pipesc decoratiunile. Eu am decopat si capsat, Julian a lipit
4.Mascarici: se decupeaza fat agalbena, se decupeaza palaria, se decupeaza suvitele de par rosu, se lipesc suvitele pe partea din interior a palariei, se lipeste palaria pest efata galbena, se decupeaza oschii, nasu si semenle de pe obraji si se lipesc peste fata, se deseneaza gura. Julian a lipit indrumat de mine, eu am decupat
5.Bufnita: se decupeaza forma de fubnita pe o foaie rosie si una alba, se lipesc una peste alta, se coloreaza bifnita, se lipesc pene la urechile bufnitei (Julian lea luat jos cand a ajuns acasa), se leaga o atza pe partea rosie a masti si gata
6.Curcan: se decupeaza forma de curcan, se lipesc decoratiuni pe forma de curcan. Eu am decupat, Julian a lipit

http://www.cirp.org/library/psych/goldman1/
ia si citeste sinzi ana.. nu am timp sa stau sa scormonesc dupa inf.. dar DA se practica in US aceasta porcedura in cam 60 % din cazuri la noi nascuti, fara motive religioase. Acolo ai cateva inf despre de ce? Cum ?> daca e bine si ce nu e bine.. fiecare alege ce crede ca e mai bine. Medic de la universitate mare din Us cand l-am intrebat sa ii fac la copil asa ceva a zis sa ii dau pace.. si ca el nici ca medic, nici ca parinte nu recomanda asta decat daca e nevoie pe motive medicale.. asa numa ca e mai curata sau arata mai bine a zis ca e iluzie feminina. Da si tu un searsh si te vei ingrozi.

Da fetelor la mine e inca cald is bine afara... acum o saptamana a fost si 30 garde C afara.. acuma usnt cam 24 grade C nu e rau, corect?
Hai v-am pupit pe toate ma duc sa culc baieti...
PS: Lucia numai 2 am in casa, Julian de 2 ani si 11 luni si Vlad de 3 ani si 10 luni. mai trebuia unu de un an si 6 luni dar ia gasit mama lui o femeie care merge si sta cu el acasa la ei.
la toata lumea
27.10.2002--- Richy --- RELY27 La Multi Ani Richy, sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata plina de bucuri si impliniri
28.10.2002--- George --- mami_si_george La Multi Ani George, sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata plina de bucuri si impliniri

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.

Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITIVA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Gabbriela, Vlad nu-i copilul tau? De ce sta la voi?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabibarta

Gabbriela, Vlad nu-i copilul tau? De ce sta la voi?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Gabi Vlad nue baiatul meu... numai Julian e al meu. Vlad e baiatul unei prietene care sta la mine cateva luni in gazda. Si eu am grija de Vlad cat ea e la servici, se intelege bine cu Julian, se joaca impreuna si sunt ca doi zmeulici... se iau unu dupa altul la prosti .
Pupici si sanatate

0 - 2 years 2 - 3 years
Exerciti Animate

Mergi la inceput

David a petrecut noaptea asta l-a bunica...partea proasta e ca e ff frig afara, ea sta la curte, si se pare ca una doua iesea afara pe usa, si acum a inceput sa tuseasca...uf...sper sa nu avem pb!!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna tuturor!
A inceput prima vacanta din viata copiilor nostri prescolari, George va merge la tara 5 zile, sa isi reaminteasca cum e sa fii "copil rural" si sa aiba ce povesti din nou la gradi! Doamna a remarcat ca el stie tot ce e pe la tara, animale, ce mananca fiecare, cum e cu treaba la camp... care este programul zilnic la bunicul... nu e secretos!
Ma bucur ca in afara de nasuc infundat putin nu avem alte belele, sper sa fie cuminte si sa nu faca prostii: adica sa nu umble dezbracat cum ii place sa mai alerge pe aici!
Sanzi, aceeasi problem are si dl. Goe cand ajunge la mama mea, sa iasa mereu afara, de cum se face lumina, ii place mult sa bantuie pe usa, cand afara cand inauntru, de asta mi-e si teama sa nu raceasca iar!
Gabb, lasa-ma sa exclam: ce mare a crescut Julian! Vrem si noi in caldura de la voi!
Lucia, ai vazut ca si Liviu s-a obisnuti incet-incet, pe langa toate bolile cu care se pricopsesc pe acolo, macar se socializeaza micutii nostri!
Irina, bravo lui Alex ca stie atatea poezii, noi ne laudam cu 5, restul face rezumat, si din 3 povesti la fel

Vineri i-am facut vaccin antigripal, dar trebuie sa ii fac iar dupa 4 saptamani, pentru ca asa e pentru prima data, sa speram ca va fi bine dupa asta si macar de gripa vom scapa!
Va pup si decolam, Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput