Copii din 2002 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Daisy cred ca copiii nostri sunt tare avansati.Alexandru are 2 fetite pe care tot da sa le mangaie pe par sau pe obraz si sincer afacut bine selectia cand le-a ales pe cel mai dragute din cele care sunt la el in grupa.Nu a contat pentru el ca sunt mai mari ca el ci numai faptul ca lui ii plac.E bine ca inca nu face pretentii la cum il imbrac ca atat mi-ar mai trebui.
In rest sunt sincer disperata pentru saptamana viitoare cand ma vad nevoita sa-l iau la mine la servici si nu stiu cum o sa ma descurc cu el.Nu stiu de ce este asa de mare reticenta la gradinita de a tine macar o grupa deschisa pentru copii care nu au cu cine sa stea acasa.Voi aveti astfel de probleme sau toata lumea are bunici, matusi pentru cei mici?
In rest continuam cu o singura nara infundata si care nu reusesc nicidecum sa o desfund, cu a doua tura de broncho vaxom si pare ca e bine .
Nina sanatate multa micutei si sincer sper ca vestile de la voi sa fie din cele mai bune .
Daisy cred ca r fi interesant sa-i faci o fotografie alaturi de jamaican ca sa ai amintiri pe viitor si sa aveti cu cine sa comparati pe viitorii pretendenti.
Numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Lucia, bine ar fi sa intre in remisie totala, dar slabe sperante, caci nu am citit niciunde asa ceva in diabetul la copii.
Sinzi, intr-adevar, la copii este mai greu de mentinut glicemiile la valori normale deoarece ei sunt in continua miscare, crestere si dezvoltare.
Sanatate multa alor tai !
Cristina, pupici si voua ! Mariucai cum ii mai este ?
Sa stiti ca si Cristinei ii plac mai mult baietii decat fetitele, cu ei jucandu-se mai mult. Ba a zis ca vroia sa fie baiat, de ce nu e baiat ?
Irina, multumesc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59034" target="_blank">Copilasi din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sa ne laudam si noi ca David a mai invatat o poezie si un cantecel nou zilele astea la gradinita!!! Le canta de zor inainte de culcare...pana am reusit sa descifrez ce spune!!!!
Oricum e tare mandru ca a primit si stampila...

Pe de alta parte sunt cam suparata...pt ca la inscriere directoarea ne-a spus ca in grupa vor fi maxim 12 copii, iar acum sunt 14 copii si vrea sa mai inscrie inca 2 fetite gemene...si sunt chiar suparata!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mamicilor din 2002,ne primiti si pe noi in clubul vostru?
Alexandra este nascuta pe 27 noiembrie 2002.Imi pare rau ca v am descoperit asa tarziu .Va pupam,si pe mamici si pe pitici.

diadaniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

bine ati venit!!!

Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Irina, referitor la creioane si desene nu poti face nimic. La min primul e asa, nici daca-i dadeam in cap, nu colora si nu desena numai din obligatie la gradi. Micuta insa foarte repede a pus mana pe creioane si pixuri, dar si pe markere permanente Noroc ca markerul e negru si mocheta e gri... Sa-ti mai povestesc? Fotoliu nou-nout decorat cu pixul... Peretele alb de pe vremuri nu mai e asa plictisitor... De usi nu mai vorbesc, cartile mi le tin ascunse..

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Diadaniela bine ai venit! Sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa! Sper sa aiba putin timp GAbbriela sa te treaca si pe tine pe lista noastra, mai ales ca Julian al ei e nascut la mica diferenta de Alexandra, adica pe 24 noembrie. GAbibarta noi de bine de rau am reusit sa pastram cat de cat peretii ne pictati, doar cateva dungi si cateva pe canapea.La gradinita inca nu a sosit ziua inc care Liviu sa nu mai planga dar oricum se vede foarte clar evolutia: in primele zile se zbatea pana il bagam in clasa si zicea intr-una ca vomita ca sa mai traga de timp; in urmatoarele zile nu mai plangea de acasa dar plangea cand ne apropiam de gradinita; apoi plangea doar cand il imbracam. Acum nu mai plange nici cand il imbrac dar plange putin cand intra in clasa si eu il pup ca plec insa in 2 minute s-a si linistit. Asa ca sper sa traiesc sa vad si eu ziua aia cand nu o mai plange deloc cand il duc.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna,

Lucia, pot sa te anunt ca al meu a inceput sa se vaite dimineata ca nu mai vrea la gradinita si el are experienta de 1 an si ceva.Se pare ca tptusi aceste grupe mixte ii cam obosesc pe cei mici pentru ca el se vaita ca nu are timp sa se joace.Eu cand il duc la 8.00 ei deja incep sa lucreze pe niste fise sau caiete pana la masa de 9 apoi nu stiu cat mai lucreaza pana la masa de pranz.De doua ori pe saptamana are dans iar la engleza eu nu l-am dat.Cand ma duc sa-l iau cateodata il gasesc transpirat tot de cat alearga prin sala dar cateodata il vad pe scaunel cu doamna si ce copii care raman mai la urma ca al meu si mai repeta poezii sau mai coloreaza.In sfarsit ieri la insistentele doamnei a colorat si el singur 2 flori de toamna dar era tare fericit de reusita dar cu asta a ramas.In schimb ce ma sperie este ca vad multe probleme de vorbire la copilasi si de la el din grupa si din gradinita si ma intreb de ce oare.Ma bucur ca Alexandru vorbeste bine, corect si ca retine si f repede cantece si poezii.El de cand a inceput gradinita a invatat cred ca 8 cantecele si pe putin 10 poezii.
Numai bine si sa ne auzim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Bine ai venit Alexandra!!!

Lucia, si David se mai tine de piciorul meu cand il duc eu la gradinita, de obicei il duce Radu si nu sunt probleme...DAr vad ca e foarte serios si constiincios!!! Ma mira cel mai tare ca mananca tot pachetul si nu e putin ce ii pun acolo!!!

Si noi desenam pe pereti, pe covoare, la el in camera sunt adevarate opere de arta!!!!
E mare amator de pictura, dar nu deseneaza ceva anume...nu prea are rabdare sa faca ceva ce necesita minutiozitate!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna,
Apar si eu in cele din urma.. acuma va dau s avedeti catev apoze, dupa ce pun baieti la somn vin si citesc is eu ce a-ti mai sc...
Sanatate multa si numai bine
ultimele 3 poze sunt recente
Aici alte poze cu Julian si Vlad:
Julian & Vlad
diadaniela bine ai venit , am trecut in lista si datele lui Alexandra.

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA

Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITIVA BINE

Mergi la inceput