Ma cheama Luca si am 6 aaaani!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

si eu pe Luca, tare e istet si ce le mai scoate... Fur si eu ideea cu jurnalul de perle (sigur va scoate si a mea perle, poate mai putin bune ca Luca, ramane de vazut )

Edit- cred ca are o mutrita cand spune toate nazbatiile Nu aveti poze cu el sa le puneti pe forum sa le vedem si noi? Eu una sunt curioasa tare

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

felicitari pentru un baietel asa de inteligent si creativ!! mai vrem perlute!

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Va multumesc mult pentru aprecieri. Ma bucur ca va plac perlutele lui Luca si promit sa vin cu cat mai multe. Acum este tot la parintii mei si in afara de faptul ca mananca tot ce prinde si cand prinde... (ieri m-a sunat mama mea ca nu se putea intelege cu el...mancase 10 gogosi - mici, mama le face mici- si tot mai vroia...) nu am reusit sa mai retin perlute.

Sambata imi spunea ca il roaga pe Doamne Doamne sa ii trimita o surioara cand va fi el mare. La intrebarea mea de ce vrea o surioara cand va fi mare (probabil ca nu m-am exprimat tocmai pe intelesul lui) mi-a spus:
-Uite mami, asa!

Si s-a asezat in genunchi, si-a impreunat manutele si l-a rugat pe Doamne Doamne sa-i aduca o surioara cand va fi mare. Si Doamne Doamne i-a ascultat ruga mai devreme decat am fi crezut noi.

Luca va avea o surioara sau un fratior. Abia astept sa-i vad reactia cand ii vom spune.

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Si iata si un link cu poze de-ale noastre:
http://new.photos.yahoo.com/lucalina78/albums/

Sper sa mearga. Apropos, ma poate ajuta cineva sa-l pun in semnatura si eventual sub un cuvant? Poate si un emotion icon? Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Sa va povestesc cele mai noi perlute.....

Ajung la ai mei, ne pupam, ne giugiulim si ma hotarasc sa-i spun lui Luca vestea cea mare.
-Luca, mami are un bebelus in burtica. Vei avea o surioara sau un fratior.
Fetelor....nu va puteti imagina cata fericire am putut vedea in ochisorii puiului meu mic si drag. Radea fericit, se uita la mine si parca nu-i venea sa creada, mi-a sarit cu manutele de gat, m-a pupat fericit. Cea mai sincera si mai frumoasa, sublima dovada de dragoste si fericire. Apoi:
-Mami, da' de ce nu esti grasa?
-Pai...o sa ma ingras mai tarziu. Acum bebe este f micut.
-Aaaaa...da-i sa manance!
-Ii dau mami. El si acum mananca.
-Si de ce nu-l aud cum mananca? Deschide gura sa aud!

O a doua perla din acest weekend:
Eram in gradina si il dadeam in leagan (eeheee...copilarie...leagan atarnat de tatal meu de nucul din spatele gradinii, in cea mai frumoasa zona, in spate vazandu-se padurea...o minunatie). La un moment dat Luca vrea sa-l dau jos. Ups! Cam greu. Luca a crescut iar leaganul este din cel in care se baga piciorusele fiecare in locul lui. In fine...incerc eu sa-l scot la care el putin speriat spune:
-Mami!!!! M-am intepenit aici. Chemati pompierii!!! Chemati pompierii!!!

http://new.photos.yahoo.com/lucalina78/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

sunt super perlutele. sper sa apara cat de multe. un si de la noi

pt poze iti pun instructiunile data de o alta fata. la mine au mers.

da-i copy la link, apoi intri sa postezi mesaj, apoi scri asa [url = "aici dai click dreapta si dai paste la linkul tau apoi inchizi ghilimelele si paranteza pratata " ] aici scrii ce vrei tu adica poze sau cum iti place apoi [/url]

Atat. Nu lasa spatii deloc.

24+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Multumesc mult 'nma'. Am facut cum mi-ai spus. Acum sunt curioasa sa vad daca am si reusit.

N-a iesit....:(

[url=http://new.photos.yahoo.com/lucalina78/albums/]poze Luca nazdravan[/url]

Mergi la inceput

Am facut o modificare...poate merge acum...

[url=http://new.photos.yahoo.com/lucalina78/albums/]poze Luca nazdravan[url]

Mergi la inceput

Hai ca ma tot joc aici ca sa vad ce-mi iese...

De data asta sigur am scris bine ...

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Alina, felicitari inca o data pentru bebelusul pe care il asteptati! Fotografiile sunt minunate! Sunteti o familie frumoasa, pe care ma bucur s-o cunosc aici, prin intermediul perlutzelor lui Luca.

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

sarcina usoara si un copilas cel putin la fel de reusit ca si luca!!!
marturisesc cinstit ca atunci cand am intrat si am citit perlutele lui, m-am gandit involuntar cate i-ar nascoci mintea daca ar avea un fratior sau o surioara. se pare ca voi afla curand

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput