Ma cheama Luca si am 6 aaaani!
Raspunsuri - Pagina 10
alina023 spune:
Intr-una din serile trecute, puiul meu cel mare imi facea declaratii de dragoste, cum obisnuieste el sa faca. Si-mi spune:
-Mami, te iubesc! Te iubesc mult de tot! Te iubesc atat de mult incat nu te-s da pe nimic din lume!
Eu...pusa pe sotii mai ceva decat el, anticipand niste perlute, il intreb:
-Nu m-ai da nici daca cienva ti-ar oferi o masina decapotabila pentru mine?
-Aaaaa...nu, mama!! O masina decapotabila nici nu e buna!
-Atunci...nici daca cineva ti-ar oferi toti bakuganii din lume?
La care Luca cu un zambet cat toata fata si cu ochisorii straluncind:
-Da' te-as vizita! Te-as da, dar te-as vizita in fiecare zi!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
adisor2246 spune:
minunat cum stie sa se alinte iubaretul tau
sa iti traiasca si la mai multe perlute
alina023 spune:
Sa va povestesc de Luca! Are o iubita la scoala! (sa-mi bag picioarele daca stiam eu expresia de iubit/a in clasa I!) Mi-a spus ieri:
-Mama, am o iubita la scoala!
-
-Mi-a spus ca ma place!
-Si tu ce i-ai spus, mami?
-I-am spus: "Si eu te plac, scumpete!"
Ei, ce ziceti? Am un mare cuceritor sau nu?!?!
Iar Ana...ca tot ma intreba Laurici despre ea ...intr-una din serile trecute am luat-o de la joaca de a niste vecini, iar Luca a mai ramas. Striga la el din hol: "Lucaaaaa...hai acash a tiiineeeee!!!" Papusica mea dulce! E tare scumpa...dar si cand o infurie frate-su' e mai ceva ca o pisica, zgarie, musca, trage de par! Nu se lasa si se bat parte-n parte! Dar seara se giugiulesc de mama focului inainte de nani! Si-mi sunt asa de dragi....
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
alina023 spune:
Acum doua seri, Luca cu febra, eu foarte somnoroasa (era miez de noapte de fapt!) il intreb daca ma lasa sa-i pun un supozitor ca sa-i scada febra. La care el:
-Mami, te rooog, nu vreau compozitor!!
Povestea nasterii Anei
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina023 Sa va povestesc de Luca! Are o iubita la scoala! (sa-mi bag picioarele daca stiam eu expresia de iubit/a in clasa I!) Mi-a spus ieri: -Mama, am o iubita la scoala! - -Mi-a spus ca ma place! -Si tu ce i-ai spus, mami? -I-am spus: "Si eu te plac, scumpete!" Ei, ce ziceti? Am un mare cuceritor sau nu?!?! Iar Ana...ca tot ma intreba Laurici despre ea ...intr-una din serile trecute am luat-o de la joaca de a niste vecini, iar Luca a mai ramas. Striga la el din hol: "Lucaaaaa...hai acash a tiiineeeee!!!" Papusica mea dulce! E tare scumpa...dar si cand o infurie frate-su' e mai ceva ca o pisica, zgarie, musca, trage de par! Nu se lasa si se bat parte-n parte! Dar seara se giugiulesc de mama focului inainte de nani! Si-mi sunt asa de dragi.... Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! Povestea nasterii Anei ************************** Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!! |
scumpa de ea!!!!
lui luca nazdravanul si surioarei care-l si intrece !!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
alina023 spune:
Aseara ii faceam baita Anei si Luca statea cu noi in baie! Si zice:
"Mama, daca ar exista un magician care sa indeplineasca dorinte...sa coste...100 de lei dorinta...as vrea sa (si incepe sa numere pe degete dorintele) nu mai existe rau in lume, saaaaa...nu mai existe greutati in viata...saaaa fie toate bomboanele sanatoase si sa pot manca cate vreau, sa...locuim intr-un palat...saaa avem o camara cat baia asta de mare (noi tinem dulciurile pe un raft in camara) si sa fie plina de dulciuri si sa pot manca multe multe...saaaa nu fie daunator calculatorul ...nu-i asa ca m-ati lasa cat vreau eu la calculator daca nu ar fi daunator??"
In total i-au iesit 13 dorinte si a concluzionat ca are nevoie de 1300 de lei pentru astea!
Povestea nasterii Anei