Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 65
Raspunsuri - Pagina 10
Bugnar spune:
'Neatza, fetelor! S-aveti o zi mai insorita decit cea care se vede la mine pe geam (tousi miroase frumos in curte, a frunze arse si putin a iarna)... Cred ca in momentul asta a mai iesit o razutza de soare deci si ziua voastra din urarea mea se va lumina. Ma aflu intr-o stupida a doua zi de ciclu menstrual asa incit totul e foarte indepartat si lipsit de orizont. Am dat o raita pe la tratamente naturiste si intentionez sa ma imbuib cu ceai de napraznic si cretisoara si, evident, de Maca (care rimeaza atit de bine cu .... incit...). Sotul meu e dispus sa ia orice il rog, asa ca vom fi doi consumatori ale acestor produse.
DICIU eu am ajuns la concluzia ca doctorii astia nu sint cine stie ce selectivi cind ne supun la tot felul de analize, pt. ei una in plus sau in minus nu conteaza si ultima lor grija e buzunarul nostru... nu cred ca ai tot ce ti-a zis doamna aia, oricit de buna ar fi ea. Sint sigura ca la urmatoarea vizita o sa i se para ca esti o.k. Parca vad ca ne anunti prima ca ai un copilutz in burta aia analizata si rasanalizata.
DANANGIE multumesc pt. abc. Am inteles tot ce mi-ai zis. Nu cred ca o sa incep si eu cu termometre. Daca tot imi fac monitorizari in ziua a zecea si a unspea', mai are sens sa-mi ucid somnul de dimineata cu asta? Cred ca nici testele de oculatie nu-mi trebuie in cazul asta. Oricum eu vreau s-o tin in continuare cu inseminari. Doctorul a zis ca imi face pina in 7 inseminari (am facut abia doua, nereusite ambele) si, daca nu merge, incercam cu FIV.Si, daca n-o fi nici cu ala, cred c-o las balta si ma las pe mina destinului (sau nu). Ci CM, daca am inteles eu bine, urmatorul imi va veni in a 27-a zi de cind mi-a inceput asta, sau cum (acolo te-ai exprimat cam intortocheat, sau e mintea mea intortocheata).
AMELY Ai prins sensul. Mottoul meu e despre obsesii. Cred ca, daca nu-mi ies urmatoarele 5 inseminari si nici FIV-ul, o sa trec la "Daca nu-ti pasa unde esti, n-ai cum sa te ratacesti." Adica o sa las lucrurile la voia intimplarii.
SIMONETTE te salut solidar! Tu citesti in engleza? De fapt, asta e o intrebare pentru toate gagicile. Care cititi in engleza... Cea mai frumoasa, comica si adevarata carte care s-a scris vreodata despre ce traim noi se cheama "UNCONCEIVABLE" (De Neconceput) si e scrisa de un englez BEN ELTON. E despre un cuplu in situatia noastra. Daca vreti sa rideti bine de tot de cosmarul analizelor, inseminarilor, spermogramelor, sperantelor si deziluziilor pe care noi le traim, cititi va implor cartea asta. E scrisa foarte frumos si e de un umor (englezesc) savuros. Bravo, ca n-ai fumat (sper) Simonette.
Acestea fiind zise...
Liul.
Cind tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui.
cami30 spune:
danagie iar incepi? Uite, profita si tu de vremea asta rea si.....
de placere si nu cu un scop anume... ai vazut pe laurici daca nu s-a gandit... cine stie.
Uite eu stau ca o baba infofolita cu fulare legate la burtica, mi se tot pare ca ma intzeapa si ca mi-e frig si nu vreau sa racesc..
cami
diciu spune:
danagie...m-am uitat un pic dupa picaturi de coacaz negru...nu scri nimic cum ca ar face rau sarcinii...si ca chiar se poate asocia cu altele...insa iti recomand da citesti prospectul..trebuie sa scrie acolo de ceva contraindicatii...de ex..la branca ursului scrie clar ca e toxica in sarcina...
succes la analize!
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
diciu spune:
ma intrebam cu ovare micropolichistice si endometru subtire cu deficit de progesteron...ce se poate face...sau ce sanse sunt sa fiu mamica in conditii naturale sau cu FIV?...m-am tot uitat pe la vechi capitole dar nu am gasit nimic concret sa ma mai lamureasca....
voi ce stiti?
anda
DICIU&LICIU
danangie spune:
CAMI30 probabil vremea asta ma face sa fiu asa. Dar uite am sa incerc sa stau cu fruntea sus. Eu urasca vremea ploioasa.Problema e ca aici de luni ploua incontinuu. Am facut iegrasie la
. E asa de innourat ca in amiaza mare stau cu luimina aprinsa. Pe tine te mai doare? 
DICIU am luat picaturi de COACAZ NEGRU si nu scria nimic de rau.Dar acum am inlocuit picaturile cu fiale si la astea scrie sa se faca atentie in caz de gravidantza sau alaptat.Ce diferenta face intre picaturi si fiale.Eu le iau ca poate imi dispare chistul care il am. Am inteles ca ai uter retrovers.Si eu. Cumva ti-a zis doctorita cum sa stai dupa prestat? Pe burta? Pe spate? 
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
cami30 spune:
Diciu recunosc, nu pot sa te ajut cu un raspuns dar vreau sa-ti zic, la un moment dat, informatiile pe care le obtinusem vizavi de afectiunile mele, m-au facut clar sa intru intr-o stare aproape depresiva. Aveam informatii contradictorii, voiam raspunsuri care sa ma satisfaca pe mine, fara sa ma gandesc ca poate omul ala la care ma duceam facuse scoli speciale da? Aveam impresia ca eu stiu mai multe si ca am nevoie de mult mai multa atentie.
E bine sa ne informam, dar sa nu exageram fetelor, pentru ca asta e calea spre obsesie. Problemele pe care le avem fiecare pe aici sunt particulare, si la fel e si raspunsul la tratament.
Si eu am citit despre fete care au facut laparo pentru trompe, si multe dintre ele nici acum nu sunt gravidutze, Altele au reusit. Pot sa ma bazez pe astfel de informatii? Nu, pot doar sa sper ca organismul meu va raspunde asa cum imi doresc eu.
Eu zic ca e bine sa vb cu doctorul tau si sa-l intrebi de exact despre sansele tale si ceea ce trebuie sa faci si pana cand sa faci. Un medic nu este un vizionar, un prezicator, dar poate din experienta lui sa iti ofere niste statistici care sa te ajute intr-un fel. Un medic care incepe cu .."stai sa vedem, mai incercam si asta si daca nu merge incercam pe ailalta", nu mi se pare un medic bun.
Vb cu doctorul tau, incearca ceea ce ti se recomanda, fii calma si nu lasa gandurile negre sa te cuprinda.
cami
diciu spune:
danagie...daca pe fiole scrie prudenta la sarcina...inseamna ca trebuie sa ai grija...eventual sa le iei pana la ovulatie...
cat despre uterul retrovers...mie doctorita nu mi-a zis nimic...ca nu e inca cazul probabil....sau oricum sunt sanse mici sa raman pe cale naturala....insa stiam si mi-a zis si alt medic mai demult ca pentru uter retrovers trebuie sa stai pe burta dupa contact sexual...si pentru uter in pozitie normala...cu picioarele in sus...pe perete....insa eu am uter in pozitie normala spre retrovers...
...trebuie sa stau si asa si asa...
cami 30...ai dreptate in ceea ce spui...insa mie doctorita nu mi-a zis nimic inca despre asta...pentru ca era grabita si pentru ca a zis sa ma concentrez sa scap intai de infectii...si eu nu stiu prea multe despre ovare micropolichitice si despre endometru...
anda
DICIU&LICIU
cami30 spune:
diciu si eu am uter retrovers si la fel mi-a zis candva un medic ca ajuta oarecum statul pe burtica cu o perna sub tine sau chiar contactul in pozitia asta.
Eu zic sa te concentrezi pe analize daca asa a zis doctorita. Stie ea ce stie. Si vb fetelor data viitoare te duci cu lista de intrebari. La urma urmei ii platesi consultatia deci n=are de ce sa se grabeasca. Cu tupeu!!
cami
diciu spune:
Bugnar...asa sa fie cum zici tu....desi cam mici sanse la noi pe cale naturala...
cami30...da data viitoare o sa o iau la intrebari...acuma eram si eu slabita..bolnava si ametita...nici nu stiam ce sa o intreb mai intai...
anda
DICIU&LICIU
isabeluta spune:
Seara buna!
Ratzushca iti doresc sa ai o nunta ca-n povesti si o casnicie infloritoare!
Bun venit aspirantelor la
si sa va fie sederea cat mai scurta la "endo".
Diciu iti doresc insanatosire grabnica si nu te demoraliza. Asa cum a spus medicul trebuie sa le iei pe toate pe rand.
Eu din pacate nu reusesc decat sa va citesc si sa raspund o data de doua ori pe saptamana, dar sunt alaturi de voi si am pentru fiecare un gand bun si o incurajare.
Va sarut pe toate!!!!!!!!!!

isabeluta