ce duceti la gradi de ziua piticilor?
fetita mea implineste 2 ani si e la grupa mica la o gradinita particulara. nu stiu ce sa cumpar pt educatoare si colegii de grupa (care-s micuti si nu cred ca-i bine sa-i servesc cu bomboane si ciocolata).
multumesc
Raspunsuri
zana spune:
Copiii sunt innebuniti dupa tort si lumanari,si baloane.
Teddy de morcov cu ce vrei tu, iar la educatoare le daruiesti o cafea.
diana904 spune:
Nu ai putea sa iei un tort usor, fara ciocolata, cu fructe de exemplu de la o cofetarie de incredere? Sau chiar sa faci tu unul ca sa fii sigura de calitatea produselor folosite? Si ceva suc de fructe, apa...
La gradi unde e baietelul meu ( a fost si fetita, dar acum e la scoala) primesc cadou din partea gradinitei un tort pe care il fac acolo, in bucataria proprie. Iar noi, parintii, ducem sucuri, apa si eventual sampanie ptr copii ( desi la 2 ani mai bine o eviti )
La Multi Ani si petrecere frumoasa
iileana spune:
Ar fi pacat sa renunti la tort si luminari, asta-i tot hazul...
Deci, tort de fructe de la cofetarie, cu "certificat de calitate" (cei de la cofetarie il dau), suc Tedi. Ptr. doamne, o cafea.
P.S. Sa-ti traiasca fetita!!!!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
boeru spune:
La Raducu la gradi s-au oferit doamnele sa amenajeze sala cu baloane si mi-au zis sa aduc doar un tortulet si suc ptr. copii. Eu in plus o sa chem un clown care o sa-i picteze pe fata si o sa le modeleze baloane. Nu costa asa mult si e mai interesant... Discuta si tu cu educatoarele..
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Cary spune:
Cand Rebecca era mica duceam fie o cutie de bomboane sau prajiturele.
La grupa mare am dus un tort,2 sticle de suc si un brat de baloane,la sfarsitul programului fiecare copil a plecat acasa cu cate un balon si toata lumea a fost fericita,asta este tot ceea ce conteaza.
PETRECERE FRUMOASA!
crini spune:
La noi nu se pot duce decat chestii sigilate, preambalate. Eu am dus mereu tortulete, dar am vazut la alte mamici si checuri, conuri de inghetata (asta merge vara, nu acum), oua kinder (dar mi se par inca mititei), cornuri cu ciocolata (brioche). In general dulciuri, foarte rar pizze de-alea mici, gen pateuri cu branza, carne,ton.
Sunt nelipsite sucurile. Pentru educatoare nimic, ca doar servesc si ele de acolo.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)